mthfr c677t homozigot olan arkadaşlar :(

bence bir doktorla yetinme benimde iki kayıp test yaptım heterezigot çıktı

bence bir doktorla yetinme benimde iki kayıp test yaptım heterezigot çıktı
Bende de m677t heterozigot 3 düşük yaptım. Başka hiçbir sebep yok ha bir de pko var. Sebep heterozigot mu kesin bir şey demiyor doktorlar. Ne yapacağımı bilmiyorum. 4. Çocuk için korunmayı bırakmaya bile cesaret edemiyorum 1 senede 3 düşük yaptım 2 si kürtaj sen neler yapıyorsun canım ilaç kullanıyor musun ben coraspin kullaniyorum

Bende bi senede iki düşük yaptim ama çocuk istiyorum Allah izin verirse bu yüzden cesaret imi toplayıp hamile kaldım 5 haftalik coraspin 0.4 clexane foliot progestan ıgne kullanıyorum Allah bana bağışlasın bebegimi inş herkese nasip etsin ya rabbimmm

inşallah Allah bagislasin canım. Ben korkuyorum ya 4. Olacak bu. Sanki hepsi gidecekmis gibi hissediyorum

Bende öyleyim ama uzulsekte olacağına varıyor uzulmesekte bu yüzden kafana Takma man lazım cnm ben kendimi öyle motive ediyorum. Millet tarlada fabrikada çalışıp o şartlarda çocuk dünyaya getiriyor. Biz el bebek gül bebek yatıyoru z sürekli neden olmasın yani. Akışına biraktim olacağına varir

geçmiş olsun yok anım herhangi bişey kullanmıyom.dr vermedi enson üç ay önce gittiğim dr klomen verdi dengemi altüst etti.bıraktım akışına..inşallah rabbim nasip ederr.

Herkese mrhb

bendede heterozigot var ve hamileyim cok sukur allah isteyen herkeze bebegini kucagina almayi nadip etsin insallah.

dr 12 haftaya kdr igne verdi bakiyorum herkes doguma kdr kullaniyor merak ettim ne dogru ne yanlis

Herkese mrhb

bendede heterozigot var ve hamileyim cok sukur allah isteyen herkeze bebegini kucagina almayi nadip etsin insallah.

dr 12 haftaya kdr igne verdi bakiyorum herkes doguma kdr kullaniyor merak ettim ne dogru ne yanlis
Pıhtılaşma değerin mi az acaba

Heterozigot arkadaşlar ne zaman â kadar iğne vurulcakmisiz..ben 3 tane doktora gittim hepsi farklı birşey söylüyor..bu 4.gebeligim geçen gün baya kanamam geldi gittim burda kadın doğum hastanesine doktor yatırdı..ama özel doktorlara kalsa hepsi farklı birşey söylüyor..kanamam oldu istanbuldaki tup bebek doktorum clexan yapma dedi artik ama 3 kayıptan sonra korkuyorum iğneyi bırakmayı..sizin doktorlarınız ne dedi çok merak ettim

Canim ben de 3 kez düşük yaptım heterozigot benimki de. Igne kullansam da kullanmasam da sonuç değişmedi. En son düşük martta oldu acaba yeniden denesem mi diye düşünüyorum ama korkuyorum. Igne dozun ne kadar ben 0.4 luk kullandım hep.

12 haftadan sonra gerek yok diyor iki doktor..üç doktor da heterizigot 677 çok önemli bir pıhtılaşma değil diyor..ilk bebeklerim aşılama ile oldu o zaman bebek aspirini kullandım 24 haftalık erken doğum gerceklesti gebelik koleastazi geçirmiştim sonra iki kez kendiliğin den hamile kaldım bebek hep dağıldı kesenin içinde kalp atışlarını duycaz derken ..2.hamileliğimde tahlilde çıktı 3.hamilelikte öğrenir öğrenmez başladık clexan 0.4 ama gene embriyo dağıldı..genetik teste gönderdik kontamine oldu öğrenemedik sonucu..yeter artik deyip bu sefer tüp bebek denedim..transfer olur olmaz clexan 0.4 başladık gene..simdi tüp bebek doktoru yeter diyor..başka gittiğim perinatolog da birakabilirsin diyor..ama kimi 9 ay kullanıyormuş..yada doktor perhiz veriyormus.k vitamini içeren besinler dikkatli kullanılmalı..İnşallah bir şey olmaz bu sefer..allaha kaldı galiba işimiz..o yüzden benim gibi 677 heterozigot arkadaşlar ne zamana kadar kullancak merak ettim..ama önceden coraspin ve folik asit kullanman lazim vücut hazirlansin diye..ben 3.kürtajı ocak ta oldum mesela hic bırakmadım coraspini..onu da kullaniyordum kanamam olunca coraspin kesilip clexan la devam edildi..

Ben de iğneyi birakamam galiba canım. Sanki o bir güvence gibi geliyor. Inşallah bu bebeğin hayırlısıyla doğar çok stres yapma. Biliyorum bizim için çok zor. Dualarım seninle canim

Herkese mrhb

Ben de 12 .haftamdayım benim iğnem de kesildi..bende korkuyorum ama heterozigot hic bir arkadaş ne zamana kadar kadar kullancak diye bir şey bulamadim..içim çok huzursuz..bir yandan aspirin içiyormusun canım

Ben de iğneyi birakamam galiba canım. Sanki o bir güvence gibi geliyor. Inşallah bu bebeğin hayırlısıyla doğar çok stres yapma. Biliyorum bizim için çok zor. Dualarım seninle canim
Kanamam da geliyor o zaman daha da panik olup korkuyorum..kanama gelmese 9 ay vurcam iğneyi..neye gore devam edip etmemesi konusunda karar veriyor doktorlar anlamadim.tesekkur ederim canım..böylede stres oluyor insan..

Ben de 12 .haftamdayım benim iğnem de kesildi..bende korkuyorum ama heterozigot hic bir arkadaş ne zamana kadar kadar kullancak diye bir şey bulamadim..içim çok huzursuz..bir yandan aspirin içiyormusun canım
Sendemi heterozigotsun? ben anlayamadim gitti doktorlar farkli konusiyor ikisi sonuna kafar dedi ikisi 12 hafta. Bende bi hematoluga gitmeye karar verdim birakip bisey olacak korkusu stresi yasamak zor olsa gerek hatta kendi kendime birak desekerde gunasiri igne olsammi diye dusunuyorum. Evet coraspirinde iciyorum

Canim gebelik sonlanma sebebi neydi
tup bebege basladık..bugun rahmıme pıhtlasma ıgnesı neupogen enjkte ettı dr.....gece catlatma iğnedı olacagım carsamba yumurta toplanacak...nakılden sonra kan sulandırıcı baslayacagım dedı dr...ılk tup denemede sadece coraspırın kullanmıstım..kımyasal gebelık gecırdım..sanırım coraspırın yetelı gelmedı..cunkı 3 gende pıhtılasmam cıktı sonrada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…