Nereye getirip bırakmasını? Toplum içinde yapılan utandırmak değil mi asıl?
İyi de özür dilemek, evet bilerek yaptım ama pişmanım demek gibi bir şey. Ben bilerek yapmadım.
Ama açıklamanızı yaparsınız aaa teyzecim gerçekten haberim yoktu dalmışım bitti. Buna kimse takılmaz. Ama kadın saat yok diye söylüyor ama kimseden açıklama yok . Sanki bile bile alınmış gibi. Ve durum böyleyse kendi çocuğum bile yapsa önüne geçmek için ona iyi bir ders vermek gerek.Valla benim başıma aynı şey gelse bizimkiler teyzemler fln hayatta bu şekilde konuşmazlar. Ne ayıp bişey. Yeğenisiniz sonuçta, insanlık hali kalmış kolunuzda yanii ne ayıp şeyler bunlar aile içinde
Açıkçası bende kuytu köşede konuşurdum yeğenimle , sonuçta genç bir kızı kırmamak , incitmemek gerekir . Genede siz mutlaka sakince kendinizi ifade edin ve çok kırıldığınızıda söyleyin . Yaşadığınız olaya gerçekten üzüldüm. Bazen umursamaz ve dalgın olduğumuz anlar oluyor sizedir böyle bir an denk gelmiş. Geçmiş olsun umarım konu tatlıya bağlanırBenim için utanmaz falan yazdılar. Herkesin olaylara karşı tutumu farklıdır. Benim de böyle ketum ne yazık ki. Yanlış anlaşılmaya ben mahal verdim ama empati yapıyorum, teyzemler gibi davranmazdım. Anlamaya çalışırdım. Orada benden şüphe ettilerse gelip bir köşede direkt sorsaydı insanların içinde alelade sormak yerine. Ben ne kadar üzgün olduğumu olayı savsakladığım için kendimi suçlu hissettiğimi söyler ufak bir hediyeyle gönül almaya çalışırdım.
Belki öyleyim belki değilim. Kusurs bakmayın derim geçerim. Bunun için psikolojimi alt üst mü edeyim?Saati kolunuza "izinsiz" bilerek taktınız .
Elbette ki özür dilemelisiniz.
Ne münasebet canım pişman degilim mi diyeceksiniz.
Pişkinsiniz siz sanırım.
Belki öyleyim belki değilim. Kusurs bakmayın derim geçerim. Bunun için psikolojimi alt üst mü edeyim?
Saat nasıl kolda kalıyor.Merhabalar,
Ctesi teyzemlere gitmiştik. Üzerimi değiştiriyordum. Saat gördüm. Hoş duruyordu taktım koluma öyle kalmış. Sonrasında diğer teyzemlere kalmaya gittim kuzenimin yanına. İki gün için. Bugün tekrar görüştük tüm teyzemler. Saati bulamadık vs laf açıldı ben de o an insanların yanında söyleyemedim. Yanlış anlarlar diye düşündüm. Eve geldim. Anneme eve geldiğinde söyleyecektim saat bende kalmış diye. Her neyse kuzenime mesaj attım o ara. Gittiğimizde koyalım bir yere elbet bulurlar diye. Sonra nasıl oldu noldu bilmiyorum kuzenim saat Desmond’da demiş. Kolunda kalmış vs demiş ama öyle söylediğine inanmıyorum. Teyzem aradı saati getir vs diye yükseldi. Annem de ağlıyor baştan söyleseydin kalmış diye. Ama saat düşünmedim yani. Ki değerli bir şey falan da değil. Hırsız muamelesi gördüm. Nasıl böyle şeyler yaşayabiliyorum aklım almıyor. İnsanların tutumları nasıl böyle olabiliyor. Anlayamıyorum.
Annem eve gelmeyince başka bir şey oldu mu diye mesaj attım o da olmadı ama gittiğimizde bir yere koyalım dedi bana da o an mantıklı geldi. Sanki hiç bende olmamış gibi. Denize düşen yılana sarılıyor.Ben bir şeyi anlamadım.
Annemi bekledim anneme söyleyecektim diyorsunuz ama kuzene de "gittiğimizde koyalım bir yere elbet bulurlar" demişsiniz. Annenize de söyleyecekseniz niye saati çaktırmadan eve geri bırakma peşindeydiniz ki, en kötü anneniz arardı kardeşini anlatırdı ki bu bile aslında olmaması gereken bir şey.
Eğer kuzeninize gönderdiğiniz mesajı da biliyorsa teyzeleriniz akıllarına hırsızlık ihtimali gelmesi çok normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?