Müjde anne oluyorsunuz !

Kazen'e Güzin abla muamelesi yapmak hmmm

ay hakketten ya
pazartesı günü şalter ancak bu kadar kalkmış Egem

evet tamam kızlar cahil; bilmiyorlar ama sevişiyorlar..ama kk yı bulabiliyor,nete girebiliyor,hamile miyim diye sormadan cinselliği öğrensin netten,ya da gelsin buradan sorsun..
ben bu cümlemi burdaki çok arkadaşımdan duydum..kk yı evlenmeden önce tanısaydık,herşey çok farklı olurdu diye....hani biz gözü açık kültürlü birikimli insanlarız falan ya ama öyle değil işte..önceden burdaki kadınlardan tecrübelerden faydalanabilrdik mesela..
demem o ki,bi haltı yedikten sonra araştırmak yerine ,önceden araştırsınlar..

sonradan da dalga geçiyosunuz diyorsunuz mune ..seviştim ama tam olmadı,gebe miyim,yok peçete den kızlığım bozulmuşmudur diye sorana daha ne diyelim...kaç kere muhabbeti oldu,geçmiş konuları okusa görecek...biz ultarson muyuz ne bilielim gebe misin doktora git diyoruz,dalga geçmedi diyorlar...sonra da moku çıkıyor işte afedersi bu cevaplara..

Bu sabah bu tarz bir olayla karsilastim. Ciddenşok oldum. Sabahin köründe bir kizimiz gelmis kuaföre beni dumura uğrattı. Sordugu soru şu.. " Sevgilimle sevisiyoruz kizlik zarima zarar gelmemesi icin kac cm sokabilir? Bozmadan biraz iki uc cm sokayim diyor kac cm de bozulmaz" bisey de diyemedim,dovemedim de icimde kaldi ve kizimiz 10.sinif ogrencisiymis

Vallah ben o isi yapa bileni hicte cahil falan bulmuyorum... Köyde yasan bi kizin bile facten 3000 arkadasi var... Minnacik cocuklar bile internete giriyor... Sevgiliyle yasarken sorun yok ama is bi arastirmaya gelince böyle yerlere yaziyorlar sözde care ariyorlar... Buyüzden ciddi blamiyorum... Haaa toplumumuzda hala kiz erkek ayrimi var, cinsellik tabi gibi gösteriliyor maalesef evet ama pek takan kizlarimizda yok artik...cok yakinimda böyle bi olay var suanda ... Kiz sevgilisiyle birlikte olmus, ailesinden ödü kopuyor (sözde) duyarsalar öldürür diyor ama hem zirt pirt kavga cikartim ayriliyor hemde sonra aglaya aglaya yaövariyor barisalim diYe... Oglanin annesi babasida ögrendi, bisey demiyorlar kizi sahipleniYorlar ama masallah onda ne utanc ne bi cekinmek oglanin evinden cikmiyor, kendi ailesinin haberi yok... Evet utaniöacak bosey degil ama insan biraz cekinir... Herseyi biliyorlar ama is isten gecince cahil ayagina yatiyorlar...

İletişim linkinden yukarıda ki e-postadan yaklaşık HERGÜN 7-8 adet e-posta alıyorum. Cevap olarak ;

Müjde anne oluyorsunuz !

Desem çok mu ayıp etmiş olurum ? 4-5 kez bu cevabı verdim...
en doğru cevabı yapıştırmışsınız

konu açtıkları yetmiyo bide özel mesajlamı soruyolar bu soruları
sonrada dalga gecincede biz suçlu oluyoruz

Bu işlere kalkışan biri nasıl cahil olabilir. Peki bir sitede hiç bilmediği görmediği birine nasıl böyle açıkça yazabilir. Valla baya da gözleri açık zevk suyu filan hepsinden haberi var ama nasıl gebe kalınır haberi yok hadi canım oradan. Resmen dalga geçiyorlar. Kazenin de bir Haydar Dümen olmadığı kalmıştı sitede o da oldu. Biz de böyle konular açılınca burada aynı cevapları veriyoruz.

işte bizim orta yolumuz yok. ya hep ya hiççiyiz...

inanın en az 7-8 kişiden bu tür e-posta alıyorum. Cinsellik konusunda bu kadar mı cahiliz ? Kızlarımız hiç mi bilgilendirilmiyor ?
Cinsellik konusunda bu kadar cahil olmasak bu kadar vajinismus vakası nereden olsun değil mi?

Bunlar düzgün ayak değil ,hiç cevap vermemek gerek ! Kendini bilen böyle mesaj mı atar yahu?!

Halen gülüyorum ,

Buraya konu açıp sormayı başarabiliyorsa netten de öğrenebilir bir çok şeyi. kk olmasa ne olacaktı acaba

Benim okurken utandığım konuları, günde 7-8 kez yazıp atmak, ısrarla bir cevap aramak
üstelik de bir erkekten ( bilmiyorum kendisi biliyor mu ama) çoook ilginç benim için..

İletişim linkinden yukarıda ki e-postadan yaklaşık HERGÜN 7-8 adet e-posta alıyorum. Cevap olarak ;

Müjde anne oluyorsunuz !

Desem çok mu ayıp etmiş olurum ? 4-5 kez bu cevabı verdim...

Bu kadar bilgisiz olan genç kızlarımıza üzülüyorum maalesef..
Cinselliğin tabu olduğu ülkemizde,bunun gibi şikayetleri daha çok görürüz..

Haydar Dümen e "Maddi durumumuz yok Kız arkadaşım dikiş falan bilir.Kendi kızlık zarını kendisi dikebilir mi siz tarif etseniz? " gibi bi soru sorulduğunu gördü nette bu gözler egitim şart dicem ama şaka gibi ülke valla gülüp geçmekten başka yapcak bi sey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…