Müjde anne oluyorsunuz !

müne,bizim zamanımız kadar biliçsiz değil ki şimdiki kızlar.öyle şeyler okuyorum ki burada gözlerim fal taşı gibi açılıyor.ergen kızlarımız benden çok çok bilgili.ellerinde akıllı telefonlar,bilgisayarlar her bilgiye anında ulaşabilecekleri alanlar var.

üye olmamış ziyaretçi aslında bunlar ama facebooktan profillerine ulaşıyorum gerçekler mi diye üzülüyorum gencecik bedenler ...

Konunun ilk mesajında ''Aşağıdaki mesaj XXXXXXXXX adlı üye tarafından iletişim formu üzerinden gönderildi.'' diyor Kazen.

Hani ziyaretçiler gönderiyordu?

İletişim linkinden yukarıda ki e-postadan yaklaşık HERGÜN 7-8 adet e-posta alıyorum. Cevap olarak ;

Müjde anne oluyorsunuz !

Desem çok mu ayıp etmiş olurum ? 4-5 kez bu cevabı verdim...

"Kadınlar Kulübü" diye forumunuz varsa, iletişim formunu yiyip dikenine katlanacaksınız artık, demişler.
Anlatamazsın.

O değil de, neyle uğraşıyor adam.
Allah'ını seven kazen'i defansa gelsin.

Egem,
katılıyorum, haklısın fakat burda açılan 10 konudan 3'ü dalga geçilmek için açılmışsa 7'si bilgisizlikten açılıyor, kız korkuyor çünkü biliyor ailesi kıyameti koparacak, belki okul hayatı bitecek, evet denebilir ki madem bu kadar korkuyor neden ilişki yaşıyor, işte bu konuda yine toplum kabahatli, biz kızları erkeğe itaat üzerine yetiştiriyoruz ve sürekli kendini ispatlamak için çabalamak zorunda bırakılıyorlar, kız çocukları babaya itaat, abiye itaat, kocaya itaat mantığıyla büyütülüyor, sevgisini ispatın ilişki yaşamaktan geçtiğini zannetmeye başlıyor, sen beni sevmiyorsun sevseydin birlikte olurduk lafı bile yetiyor.

Biz çocukları itaatle ispat arasında sıkıştırıp yasaklar silsileleriyle boğuyoruz, eeeee o zaman bırakalım çocuklarımız istediğini yaşasın mı demek istiyorsun Mune denebilir, hayır demek istediğim çocuklara ayıp, yasak diye yaklaşmak yerine bilinçlendirelim, biz konuşmak istemiyorsak konuşabileceği doğru biriyle bilinçlenmesini sağlayalım, eminim bilinçli yetişen çocukların kadın erkek ilişkilerindeki sınırları vardır, eğer birşeyler yaşayacaklarsa da neyin ne olduğunu bilerek yaşayacaklardır.

benim çevremde kızlar çok cazgır,erkekler daha narin kalıyor.sokakta o kızları görünce çok şaşırıyorum.hareketler tavırlar hiç kız gibi değiller.yaygaracılar,hatta küfürler havada uçuşuyor.benim oğullarım naif kibar kalıyor,tek oğullarım değil,yeğenlerim,arkadaşlarımın çocukları.mesela arkadaşımın bir kızı bir oğlu var.oğlan daha naif.
yani ben şu anda kandırılmış kızların fazla olduğuna inanmıyorum,binde bir belki,kızlar daha çok erkeklerin üzerine gidiyor

ben cok da bilgiliydim lakin insan yasamamasi gereken zamanda birseyler yasayinca korkuyor illaki.
milyonda bir ihtimal de olsa o olasilik kafanizda donup duruyor. hamile olmadiginizi birilerinden defalarca duymak istiyorsunuz

Esk
den bir konu okumustum.
mastürbasyon yaptım hamilemiyim diyen bir konu vardı..
cahiller, bilgilendirilmiyorlar.
Anne, babalar cocuklarına bişey ögretmiyorlar ayıp bu konu kız cocuguyla konuşulmaz derler! Hep öyledir bu ama bişey oldu mu? Kovarlar döverler namus kirlendi derler.

Ama bazı aileler varki baskıcı yapma etme öyle olmaz böyle olur hopppppp kız evlenir kocasını mutlu etmesini isterler .
al sana kız ilişkiye girmekten korkar vajınumusluk hastası olur..

bence kızlardan en cok aileler cahil.......

Hayvanlar bile o kadar bilincli ki ! ..ama toplumumuz cinselligin ne kadar dogal oldugunu halen kavrayamadığı icin , konusmaya, öğretmeye de o kadar çok çekiniyor .Yalnız ondan bundan degilde aklı basında insanları dinlemek daha saglıklı , bazı kesimde bilinclendirmeye calısırken daha cok cinsellikten korkutup , uzaklastırıyorlar .
" "
Yıllar önce ,cinselligi daha bilmedigim yaslar da ,şapşalın biri bana kendince birseyler ögretmeye çalışırken kocaman vazoyu ornek verdiginde bayagı bir etkisinde kalmıstım neyseki uzun sürmedi , ailemdeki kadın bireyler ve cevremdeki bilincli insanlar sayesinde bilinclendim. Hic birimiz dogustan ogrenmiyoruz , ama bazılarımız cinselligi yasadıktan sonra ögrenmeye calısıyor ,gec kalınılıyor...

Amerika'da bir üniversitedeyim şuan. Yurtta ilk yaptıkları şey panomuza "güvenli seks" tabelası asmak oldu ve en ince ayrıntısına kadar her şey açıklanmış üstünde. Türkiye'de bunu yapsan bir kesim kıyamet koparır, bir kesim de sürekli bir iranlaştık derdinde. Tüm bu sorunların temelinde insanların birbirini yargılamaması yatıyor. Saygılı olması karşısındakinin yaşam biçimine.

I ıh. Çünkü cinsellik bu ülkede tü kaka. Hiçbir şey anlatmazlar, sonra bir gece bir adamın koynuna yollarlar. Nasıl olsa kocaları anlatır, daha doğrusu kocaları kendi işlerini görür.
Sorunun köküne inmek gerekli
Ve çok haklisiniz

Türkiye de dekolteli bilbordlara edep yahu diye stecher larla kapatiyorlar.
Boyle bir panoyu taslarlar

Türkiye de dekolteli bilbordlara edep yahu diye stecher larla kapatiyorlar.
Boyle bir panoyu taslarlar

dediğim gibi muhtemelen hoş karşılamayıp hatta eyleme geçenlerde olur ama biz de bunu sadece çoook uç insanların eyleme geçireceğini unutmayıp, hoş karşılamayanlara da saygı duymalıyız, çünkü birbirini kısıtlamaya çalışmadıktan sonra sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…