Müjde anne oluyorsunuz !

bu yoruma hala gülüyorum ....

Aslında ben böyle şeyler soran insanları gördükçe üzülüyorum ya ne kadar çaresiz kalmışlar ki buralardan medet umuyorlar. Yazık valla.

yaaa bana bunlar çok inandırıcı gelmiyor,dalga geçmek için açılmış konular gibi geliyor(BDV'de açılan konular)çünkü her imkan ellerinin altında.bizim zamanımızın cahil ,herşeyden bi haber kızları değiller

Guluyoruz ediyoruz ama gerçekten gencler bilinçsiz googleada bu konuyla alakali tonla konu var ne yazik ki. Ben mesela üniversiteye basladigimda öğrenmiştim bu tur konulari nereden ogrenebilirdim ki zaten. Ne yazikki anlatilmiyor bilgilendirilmiyor genclerbu çok üzücü bi durum kaç yasina gelip hala bilmeyenler bile oluyor. Neden boyle işlere kalkistin ne biçim sorular diye soyleniyoruz ama cinsel dürtü herkeste olan bisey cahil yapmistir tamam ama bilinçli olsa belki kafaya bu kadar takmayacak belki daha temkinli olacak o yüzden diyoruz ki Eğitim şart

Ayak parmağını sehpaya çarpıp morardığı için hamile olduğundan emin olan kız vardı bi' de.

Kazen'in arada bir görünmesi de beni mutlu ediyor bende bir değişiğim galiba :S
Neredeyse mesaj atanlara teşekkür edeceğim ...

cahillikten baska birsey değil ..

Ama hala BDV'de açılan birtakım konulara atıf yapıyorsunuz da işi dalgaya vuranlar zaten anlaşılıyor fakat birde gerçekten bilmediği için korkanlar var.

Bilmeden birşeyler yaşamalarına bende kızıyorum ama bilmiyorlar işte çünkü maalesef hala bazı şeyler tabu bizde, burdaki konuları okudukça ergenlik çağlarımda birşey sormaya kalktığımda şiiiişştt kız kısmı herşeyi konuşmaz ayıp denilmesi geliyor aklıma.

Geçen bir topikte yazdım bizim zamanımızda ergenliğe girmiş çocuğun yanında ergenlikten bahsedilmezdi, biri yanınızda ay bu kızda pek serpilmiş dediklerinde büyüklerimiz hemen odadan çıkartırdı bizi, oysa büyüyen bizdik bizim bilinçlendirilmemiz gerekirdi, bu tutum hala devam ediyor, özellikle kız çocukları bu tutumla büyütülüyor, kusura bakılmasın ama ebeveynler toplum, söz konusu çocuklar olunca cinsiyete göre muamele ediyor.

Burda bile kadınlara yüklenmeler çok daha fazla, aldatan erkekle kadın arasında ciddi tavır farkı oluyor.

Yargılamak, yardım etmekten daha kolay geliyor insanlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…