Harikasın, çok güldümBana da sürekli "Müjde ! Artık tüm kadınlara hakim olacaksınız, şeyiniz büyüyecek! " diye mailler geliyor.
Bir gün ben de onlara " Müjde! Erkek oldum ve tüm ürünlerinizden satın alacağım" demeyi istiyorum.
Bana da sürekli "Müjde ! Artık tüm kadınlara hakim olacaksınız, şeyiniz büyüyecek! " diye mailler geliyor.
Bir gün ben de onlara " Müjde! Erkek oldum ve tüm ürünlerinizden satın alacağım" demeyi istiyorum.
Aslında ben böyle şeyler soran insanları gördükçe üzülüyorum ya ne kadar çaresiz kalmışlar ki buralardan medet umuyorlar. Yazık valla.
O peçete nelere kadirdi hattaPeçeteden hamile kalan da vardı
Geyiğe sarma şimdi her buldugun yeriO peçete nelere kadirdi hatta
6 ayın birikmişi işteGeyiğe sarma şimdi her buldugun yeri
çalışmalarımıza devam ediyoruz %10 barajı kaldırılsın diye beklemedeyiz.
Bozuk ekonomi Kazen'i de vurmuş. Ek iş olarak seks terapistliğine başlamış. Duy bizi ey hükümet!
kazen iş mi değiştirdin
Ama hala BDV'de açılan birtakım konulara atıf yapıyorsunuz da işi dalgaya vuranlar zaten anlaşılıyor fakat birde gerçekten bilmediği için korkanlar var.
Bilmeden birşeyler yaşamalarına bende kızıyorum ama bilmiyorlar işte çünkü maalesef hala bazı şeyler tabu bizde, burdaki konuları okudukça ergenlik çağlarımda birşey sormaya kalktığımda şiiiişştt kız kısmı herşeyi konuşmaz ayıp denilmesi geliyor aklıma.
Geçen bir topikte yazdım bizim zamanımızda ergenliğe girmiş çocuğun yanında ergenlikten bahsedilmezdi, biri yanınızda ay bu kızda pek serpilmiş dediklerinde büyüklerimiz hemen odadan çıkartırdı bizi, oysa büyüyen bizdik bizim bilinçlendirilmemiz gerekirdi, bu tutum hala devam ediyor, özellikle kız çocukları bu tutumla büyütülüyor, kusura bakılmasın ama ebeveynler toplum, söz konusu çocuklar olunca cinsiyete göre muamele ediyor.
Burda bile kadınlara yüklenmeler çok daha fazla, aldatan erkekle kadın arasında ciddi tavır farkı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?