... sonucunda mutluyum herşeye rağmen diyorsa gerçekten başarı kazanmış insan o oluyor bana göre...
bunu mükemmelliyetçilikten çok takıntıya benzettim açıkçası.. yazını başkası yazmış diye varsayıp şöyle bir oku istersen; sence de biraz abartmıyor musun?
ben yanlis anlamadiysam sadece okul hayatinizdami mükemmeli ariyorsunuz bunun icin evliliginizi yipratmissiniz sanirim esinize zaman ayiramadiniz detaycisiniz ama birazda rahat olun siz elinizden geleni yapin sonra allaha tevekkül edin kismetten fazlasi olmazmis zaten
tektane .!.:walla bende başağım
bende bu kadar olmuyor
ama tuttu mu da tutuyor o mükemmelliyetçi damarım.
o zaman da kendimi dizginlemek biraz zor oluyor, ama beceriyorum onunla başetmeyi
FERHATINSIRINIYIMBEN .!.:canim senin burcunu ogrenebilirmiyim?
ben esimde aynen boyle asiri mukemmelliyetci.
bence burcundan kaynaklaniyor.
detayci titiz duzenli ve mukemmeliyetci. esim basak burcu.en belirgin ozelligi mukemmelliyetcilik.
LaRisA .!.:dün bi programda bi amca bey konuşuyordu...
bir şeyi cok istersin o senin hayrına olmaz.
bir şeyi istemezsin ama o senin hayrına olur...
birde bu yönden bakmaya calışsan...
takıntılısın galiba...
navb .!.:olmamış mı yeterince?
ben anlıyorum aslında seni,burcunu sordum çünkü astrolojide esas mükemmeliyetçi insanlar başaklardan çıkar...neyse bu işin zodyaktaki kısmı ama gerçekten bi çok yönüm senel eşdeğer ondan sanırım biraz olsun anlayabiliyorum seni..plan yapıyorsun ve bu büyük hayyallere dayanıyorsa,sonuçta senin dışında çıkan bir aksilik sonucunda olmuyorsa delirme noktasına geliyorsun..ama şu aşamada yapabileceğin bişiy yok...biraz dinlen,ruhunu dinlendirmeye çalış,evine daha çok vakit ayır mesela..inan çok kıymetli şeyler bunlar,sahip oldukların..yani bakma böyle yazıyorum ama bunları sana şuan çok diplerde olan birisi yazıyor,hemde sen gibi düşünen biriyim ben( yok yok gayet güzel yazıyorsun bu arada:) tek kelimeyle mükemmel olmuşşkaydirigubbakcemile3
sanki kendini biraz daha iyi hissediyormuşsun gibi geldiii:)) inşallahh düzelir herşey...
ben miii:kedi: işsiz kaldım yakın zamanda hem de güzel bir hedefim vardı tam ortasında...şimdilerde eve kapattım kendimi bişiy yapasım da gelmiyor,birde bunun dışında bişiyler paylaşacağım biri yok özeldeben de kendime herşeyi dert ederim bunlar yetiyor da artıyor da bile mafoldumben
bencede takmamaya çalış canım
hayatımızda herşey istediğimiz gibi
gitmiyor.
yapacak birşey yoksa elinde
buğünlerin keyfini çıkarmaya çalış canım.
Evet, biraz yukumu yerde dinlendirdim paylasmakla...
Iyi geldi...
Canim senin icinde yeni kapilar acilacak..
Yapmak istediklerini yine yapabileceksin, sende cok takma lutfen :teselli:
Kendini eve kapatman kotu bisey degil.. Dinlen biraz..
Cok takmadan iyice dusun.. Iyi geliyor boyle aralar bazen..
Burda bi suru kisiyiz, paylasacagin cok kisi var olumunekankayizsmile
Kafana takma kendine gore mutlaka birini bulursun, ya da o seni bulur kaydirigubbakcemile
Hayirlisi olsun, gec olsun guc olmasin canim :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?