Müsait olmadığımızı daha nasıl anlatabiliriz

Gayet mantıklı bir süreç işlettik aslında.Siz gerçekten inanıyor musunuz burada resti çekin, ağzınıza geleni söyleyin yazanların gerçekten başlarına benzer bir olay gelse kardeşlerine bu kadar sert tepkiler göstereceklerine? Ergenlerin tarzı saçma, düşüncesizce ama inanın ki hiç kimse kanlı bıçaklı değilse kardeşine, abisine, ablasına böyle bir olay için yazılanlar kadar sert tepki koyamaz. Zaten bizim amacımız anne babayı kırmadan olayı engellemekti. kendimi onların yerine koyduğumda zaten zor bir durumdalar. Evde kapıyı çarpan bir ergen, ekonomik sıkıntılar, gelecek kaygısı vs. İnanın ki burada asan kesen çoğu kişi müsait misin kahve içmeye geleceğim diyen komşuya bile müsait olmadığı halde hayır diyemiyorum . Şu anda kimse kırılmadı. Oldukça politik bir çözüm oldu
Şu islettigin süreç sana hala mantıklı geliyorsa söylenecek pek birşey yok ama kendi adıma söyleyeyim bu kadar saçma bir teklifle karşılaşsam kırmadan da hayır diyebilirdim. Ya da içinden geliyorsa ve yardım etmek istiyorsam maddi manevi bütün sorumluluğu alarak yeğenime kol kanat gererdim. Asıl siz şu anda hayır diyemediginiz için o çocuğu da ailesini de zor durumda bıraktınız. Üçü size de dokunacak ama henüz farkında değilsiniz

Gayet mantıklı bir süreç işlettik aslında.Siz gerçekten inanıyor musunuz burada resti çekin, ağzınıza geleni söyleyin yazanların gerçekten başlarına benzer bir olay gelse kardeşlerine bu kadar sert tepkiler göstereceklerine? Ergenlerin tarzı saçma, düşüncesizce ama inanın ki hiç kimse kanlı bıçaklı değilse kardeşine, abisine, ablasına böyle bir olay için yazılanlar kadar sert tepki koyamaz. Zaten bizim amacımız anne babayı kırmadan olayı engellemekti. kendimi onların yerine koyduğumda zaten zor bir durumdalar. Evde kapıyı çarpan bir ergen, ekonomik sıkıntılar, gelecek kaygısı vs. İnanın ki burada asan kesen çoğu kişi müsait misin kahve içmeye geleceğim diyen komşuya bile müsait olmadığı halde hayır diyemiyorum . Şu anda kimse kırılmadı. Oldukça politik bir çözüm oldu
Yoo gayet de net konuşurum kardeşime bile. Müsait değilsem gelme isim var derim. Son dakika bir şeye karar verdiyse önceden düşünseydin üzgünüm derim. Kardeşlik ilişkilerimiz de gayet iyidir. Ama karşımdakinin düşüncesizligini çekecek değilim kardesim akrabam anam babam diye. Yazik annenize babanıza üzüldüm. Umarım onları zor durumda bırakamazsınız.

Şu islettigin süreç sana hala mantıklı geliyorsa söylenecek pek birşey yok ama kendi adıma söyleyeyim bu kadar saçma bir teklifle karşılaşsam kırmadan da hayır diyebilirdim. Ya da içinden geliyorsa ve yardım etmek istiyorsam maddi manevi bütün sorumluluğu alarak yeğenime kol kanat gererdim. Asıl siz şu anda hayır diyemediginiz için o çocuğu da ailesini de zor durumda bıraktınız. Üçü size de dokunacak ama henüz farkında değilsiniz
Ucu bize dokunmaz, çünkü tatil bitiyor. Ev kapatılıyor artık. Yani bundan sonra onların bizi burada bulma şansı yok.

Yoo gayet de net konuşurum kardeşime bile. Müsait değilsem gelme isim var derim. Son dakika bir şeye karar verdiyse önceden düşünseydin üzgünüm derim. Kardeşlik ilişkilerimiz de gayet iyidir. Ama karşımdakinin düşüncesizligini çekecek değilim kardesim akrabam anam babam diye. Yazik annenize babanıza üzüldüm. Umarım onları zor durumda bırakamazsınız.
Sanırım bu kardeşler arası iletişime bağlı. Eşimin abisi onların ailesinde değişik bir yerde. Ağır abi, herkesin saygı duyduğu insan. 4 kardeşler, hepsi ondan çekiniyor. En büyük ablaları bile. Hatta evlendiğimiz ilk senelerde benim çok hoşlanmadım kendisinden, hatta eşime de dile getirdim. Yok aslında şöyle bir insandır vs anlattı. Aradan kaç sene geçti. Hala aynı fikirdeyim.

Okuldan bir öğretmen arkadaşa sordum. Böyle böyle bir durum var. Bana hiç mantıklı gelmedi, sen ne düşünüyorsun diye. O da kalsınlar ne olacak. İki ergen, sabah çıkarlar akşam geç gelirler zaten dedi. Acaba ben mi çok tepki gösterdim bu duruma dşye düşündüm. Ama iyi ki buraya yazmışın. Şu an çok eminim gerçekten mantıksız
O zaman kendi evinde yatirsin

Sanırım bu kardeşler arası iletişime bağlı. Eşimin abisi onların ailesinde değişik bir yerde. Ağır abi, herkesin saygı duyduğu insan. 4 kardeşler, hepsi ondan çekiniyor. En büyük ablaları bile. Hatta evlendiğimiz ilk senelerde benim çok hoşlanmadım kendisinden, hatta eşime de dile getirdim. Yok aslında şöyle bir insandır vs anlattı. Aradan kaç sene geçti. Hala aynı fikirdeyim.
O kadar agirsa, oğluna söz gecirsin, ne işin var yaşlı başlı insanların evinde diyip kapatsın herkesin çenesini, önce kendi oğluna yapsın ağır abiligi

Konu nerede sacmalasacak diye takipteydim, yine yaniltmadiniz. Bu kadar hakliyken ve onlarca argumana ragmen net bir sekilde refuze etmeyip kacak dovusme yolunu secmissiniz.

Esiniz mi kendisine, siz mi kendinize benzettiniz bilemem. Gerci uyumuyor diye bebege kosu bandı alip bebek arabasiyla uzerinde uyutmaya calismaniz tum zamanlarin 1 numarasidir. 😏
Allam ben ne okudum hdbdhbdhdhdhdhbdhdgdggdvdvdgdggdggdggdgdgdgdggdgdgdgshsgsggx

Bazen hayir demek istesek bile evet diyebiliriz ama komşu ile çay içmek ve 29 aylik bebeğe bir hayır duada bulunmayan insanların ergen oğulları ve arkadaşlarına hayır demek farklı şeyler. O ergenler hayatı bedavaya getirmek için anne babanızın evine yerleşmek istiyor.

Eşimin kardeşlerine hayır dediği çok oldu. Görümcem liseyi burada bizimle okuma hayalleri vardı. Abisi anne babanın yanında kal dedi. Kimse sesini çıkartmadı. Çünkü sorumluluk almak zor iş.

Umarım hayal ettiğiniz gibi olur, yanılan biz oluruz.

Hepsini dedik. Eşim abisine de dedi tadilat var dşye. Bu defa o arada kalıyor. O kadar ısrarcı ki çocuk. Anne babayı da bezdirmiş. Sürekli arıyor, mesaj atıyor
Müsait olmayacağız bir daha arama diyin, arsıza bak hayret bir şey.

Konu nerede sacmalasacak diye takipteydim, yine yaniltmadiniz. Bu kadar hakliyken ve onlarca argumana ragmen net bir sekilde refuze etmeyip kacak dovusme yolunu secmissiniz.

Esiniz mi kendisine, siz mi kendinize benzettiniz bilemem. Gerci uyumuyor diye bebege kosu bandı alip bebek arabasiyla uzerinde uyutmaya calismaniz tum zamanlarin 1 numarasidir. 😏

Nasıl ya? Aksskskskskssmşsçxöxödödödxmslwkskd

Bir konusu daha vardı ya. Eşinin ailesi çok uzaktaydı, kıştı evleri soğuktu, tek odada soba yanıyordu. Nasıl yatılı kalınır diye tonla fikir üretildi. Sonra ne yaptınız gittiniz mi diye sorulunca evden çıkıp biraz gittikten sonra çocukları kusup tüm arabayı kusmuk denizine boğdUğu için gitmekten vazgeçtiklerini söylemişti dffjdhfkfkshskfk

O kadar agirsa, oğluna söz gecirsin, ne işin var yaşlı başlı insanların evinde diyip kapatsın herkesin çenesini, önce kendi oğluna yapsın ağır abiligi

Bir konusu daha vardı ya. Eşinin ailesi çok uzaktaydı, kıştı evleri soğuktu, tek odada soba yanıyordu. Nasıl yatılı kalınır diye tonla fikir üretildi. Sonra ne yaptınız gittiniz mi diye sorulunca evden çıkıp biraz gittikten sonra çocukları kusup tüm arabayı kusmuk denizine boğdUğu için gitmekten vazgeçtiklerini söylemişti dffjdhfkfkshskfk
Eeeee. Yani?

aslında.Siz gerçekten inanıyor musunuz burada resti çekin, ağzınıza geleni söyleyin yazanların gerçekten başlarına benzer bir olay gelse kardeşlerine bu kadar sert tepkiler göstereceklerine?
Bötle bir şey kim istedi yahu? Ne meraklısınız abartmaya. Bakın çok basit iki cümle
"Abi merhaba burada kalsın diye plan yapmış sizin oğlan. Ama kv ve kp yaşlı ve kendilerine bakamıyorlar daha. Müsait olmadıklarını ilettiler. "

Bu cümlede ne var şimdi?

ne alaka anlayamadım. neden yorum sahıbı anne babasını zor durumda bıraksınki. alakasız bir yorum olmuş. şunu unutmayın fazla tevazu suistimali doğurur. günlerdir burada konuşulan konunun tek bir mantıklı yolu vardı. ama nedense eşiniz ve siz en zor ve mantıksız yolu seçtiniz. annem babam bu duruma uygun bakmıyor deyip geçecektiniz. şimdi siz sanıyormusunuz ki bu iş daha burda biter. o çocuk artık oraya geliyor. kendi anne babası da baksın başının caresine demiş. bakamadığında ilk aradıkları siz olacaksınız. bir de diyorsunuz ki gayet politik hallettik. o yuzden mi telefonlarınızı kapatmayı düşünüyorsunuz :))))))

Yeni dogan bebege bir hayirli olsun bile demeyen agbi mi agir agbi 😂😂😂😂
Oglu kardesinin kaynanasinin evinde kalmak isteyince olur mu oyle sey diyemeyen agbi mi agir agbi.valla guldurdunuz gair agbi dedigin merde nasil davranmasi gerektigini bilen kisiye denir .onunki agir agbilikten degil ailenin sacma hayatindna bence .

Mantik sok, mantik iptal.

Politik dil: Ben ne alaka?

Back
X