Müstakbel eltimle (!) tatil

O 6 aydada evleniyorlar dediğin kendini teselli amaci söylüyorsun. 6 ayda insan taniyamaz. 0 4 yilda sen tanimişsindir, illaki sinyalleri vardir fakat sen önemsememişsindir. Burda çok okuyoruz, 6 ayda evlenip çok mutsuz olan.

1 ay birliktelikte tatile gidilir. Bu şekilde birbirinizi daha iyi tanirsiniz. Ancak aile ile tanişilmaz, hele tatile gitmek hiç olmaz. Şu an o birliktelikte sadece sen ve sevgilin olmali. Aile faktörü eklenmemeli. Ve bunu eklemek isteyen bir erkeğe, yetişkin olarak bakamam.

Ve içinde olduğundan görmüyorsun fakat sevgilin gayette hava atiyor. Benim arabama benzin depolamak benim için hakaret sayilir. Ben olsam çok kizardim. Ben gariban değilim çünkü. Benim ödeyemeyeceğim oteli özelikle seçmesi beni ezmeye çalişmasi olarak görürdüm.

Son olarak sürekli bu "6 ayda evlenen var, taniyamiyorsun" muhabetin var. Bu çocuk senin için çivi, çiviyi söker meselesi değil mi? Daha çok eski sevgilini unutma araci olarak gördügün gibi geliyor bana.

Evet sığ bu konularda. Yani nasıl desem Scarlet, hava atmıyor ama işte peşinde "Doktor bey bir şey arzu eder misiniz" diye gezen kişiler aşırı hoşuna gidiyor, otele gidince de o ilgiyi görecek. Bence aradığı şey tam olarak o.

aman diyim gaza gelip o düşüncelere göz kırpma daha çoooook erken

Canım onlar teferrauat. Önemli olan bu adamı gerçekten iyi tanıdığından emin olman. Ona kalan hayatını adayacaksın. Buna hazır olup olmaman önemli

deki oteller bana göre değil doğa turizmi seviyorum safari seviyorum böcek seviyorum vıcık vıcık ortam seviyorum doğa seviyorum kamp seviyorum bence onlara göre değil bu durum

Yok gerçekten öyle değil, eski bir konum daha var orada yazmıştım. Eski erkek arkadaşım bana dünyayı dar eden bir insandı, ablasını bile benden daha üstün konumda tutan, ailesine karşı beni ezdiren bir insandı. Bu ilişkim tamamen tesadüfen gelişti hatta ben çok korktum, başlamak istemedim buraya da yazdım çivi çiviyi söker olmasın ben etkilendim bu kişiden ama biraz beklesem mi diye. Biraz buradakilerin de desteğiyle başladı ilişki. İlişki başladıktan sonra eski erkek arkadaşım evimi bastı, yüzüme hakaretler etti fahişe demediği kaldı, şimdiki erkek arkadaşımın çalıştığı hastaneye gidip erkek arkadaşıma "Astoria'yla benden önce ilişkiniz mi vardı" diye bağırmış çağırmış. Böyle bir insanı hiç tanımamış gibi davranmak istiyorum ben inanın. Kısa bir süreç ama ben bu kısa süreçte çok yıprandım.

Hava atmak istese anlarım, destek olmak istiyor o belli çünkü biz kız kardeşimle tekiz. Ama sınırını bilmiyor, durması gereken yeri bilmiyor ben söyleyince bozuluyor, sinirleniyor. Benim kızdığım nokta bu sadece.

Canım onlar teferrauat. Önemli olan bu adamı gerçekten iyi tanıdığından emin olman. Ona kalan hayatını adayacaksın. Buna hazır olup olmaman önemli

Yok canım, şu an için erken. "Heh benim için doğru adam bu" dediğin bir aydınlanma oluyor sanırım evlilik düşündüğünde. Onu bekliyorum. Bir de biyolojik saat denen meretin de etkisi var tabi ehehe.

deki oteller bana göre değil doğa turizmi seviyorum safari seviyorum böcek seviyorum vıcık vıcık ortam seviyorum doğa seviyorum kamp seviyorum bence onlara göre değil bu durum

Hahaha aynen bunu deneyebiliriz

bilirim doktor arkadaşlarım var, hele o tıp kongrelerinde falan öff egolar patlayacak neredeyse Ancak bu şekilde bir ego ve bakış açısıyla mutlu olamazsın. Ona tüm ipleri verip bitkisel hayata geçersen sevgilin acayip keyif alabilir, çünkü senin hayatını da yönetebilir. Lüks bir hayat, yakışıklı dr ve güzel eşi etiketi gibi gibi...ama sanmıyorum. Ne istediğini bilen bir kadın bunlarla mutlu olsun en fazla geçici bir ilizyon yaşar. Geleceğinizin sinyalleri : Tatile o karar versin, benzinini doldursun, çalışmaya ihtiyacın mı var yeaa, sen çocuklarımızla ilgilen ve manikür pedikürünü eksik etme

doktorlardaki kontrolsüz yüksek egonun tam adı yanlış hatırlamıyorsam tanrı hastalığı idi..yani bu bozukluk genelde onlarda oluyormuş ben istatistiklerin yalancısıyım

1 ay oldu olmadi demissiniz..1aylik bir iliski 10 yillik ilerlemis..bu hızla 2.ayinda bitebilir dikkat edin..
Cicim ayi denen seye gelince o evlilikte oluyor sizin icin gecerli degil henuz..

Yaa, öyle olursa sürdüremeyiz bu ilişkiyi. Ben birinin sırtından geçinmek için okumadım, gerçekten kendi ayaklarım üzerinde durmak için çalıştım, didindim, emek verdim. Emeğimi küçümsemesine izin veremem. Destek olmak için yaptığını düşünmek istiyorum şu an. Çünkü hiç ne beni ne mesleğimi ezecek, küçümseyecek bir davranışta bulunmadı.

1 ay oldu olmadi demissiniz..1aylik bir iliski 10 yillik ilerlemis..bu hızla 2.ayinda bitebilir dikkat edin..
Cicim ayi denen seye gelince o evlilikte oluyor sizin icin gecerli degil henuz..

2. ayında biterse yazarım siz de mutlu olursunuz, oldu mu? Zevk mi alıyorsunuz şunları yazmaktan anlamıyorum ki.

Bu kadar değer veriyorsa ona kendi fikirlerini de kabul ettirmelisin o zaman . Daha doğrusu kendini anlatabilmelisin. Seni düşünmesi elbette hoş ancak onun istediği en basitinden lüks bir tatil rutine binip her sene gidildiğinde seni mutlu etmeyecekse; mevcut düzeninden keyif alıyorsan ileride büyük çatışmalar yaşarsınız. İlişkilerde orta yolun bulunması tarafıyım. Sen o tatile gidecek gibisin muhtemelen , ama ne kadar mutlu olacaksın deneyimle gör.

Bi kaç pürüz dışında gayet güzel haberler bunlar :) valla 2 yıllık ilişkimdeki borçları anca bitirdiğim için eskiden ben de senin gibiydim diycem olmıycak ben bildiğin enayiydim sürekli borçlarını ödedim adamın o yüzden ödesin bırak çok zor geliyor bu sana ama yap bunu çünkü öyle bir zamandayız ki böyle adamlar parmakla sayılacak kadar azaldı şimdiki sevgilim öle herşeyi ödedi hiç karışmadım ilk baş cüzdanımı çıkarmamak için kendimi zor tutuyordum ama sonra çok iyi geldi be :) 3 aydır birlikte yaşıyoruz tabi normale döndüm masrafları bölüşmek istedim kabul etmedi tabi ki kendi paramı kazanmak güzel ama daha önce bi nevi dolandırıldığım için hoşuma gidiyor ne bilim :) elti konusuna yorum bile yapmıyorum pehhh

Sonuçta belli oldu demeyeceksiniz ki ağustos ayında çıkıp çıkmayacağım belli olacak diyeceksiniz. İkinizde kasılıyorsanız ne diye hep birlikte tatile gideceksiniz .

Ahahah kötü yola düşme diye bütün çaba sonun ne olacak astoria, vah vah vah :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…