- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.992
- 548
Bizim ilişkimiz de çok spontane gelişti, yani 6 ayda evlenenler varken 1 ay ilişkide tatil çok gözüme batmadı. 4 yıllık ilişkim vardı da ne oldu, adam ayrılırken bambaşka bir tipe dönüştü. Yani ister 1 aydır tanışıyor ol ister 10 yıldır, tanıyamıyorsan tanıyamıyorsun işte kendilerini gizleyebiliyorlar. Süre benim için çok önemli değil.
Erkek arkadaşım cidden övmek için söylemiyorum parasıyla hava atmıyor bunu hiçbir zaman yapmadı. Sadece fazla garibanmışım, korunmaya muhtaçmışım gibi davranıyor. Bu da beni rahatsız ediyor. Yani kardeşimle ilgileniyorum, ev geçindiriyorum tek başıma diye destek olmak istediğinin farkındayım ama çok abartıyor. Bunu yüzüne söyleyince de bozuluyor.
Aynen bundan rahatsızım ben de.
"Ben lüks tatillerden sıkılıyorum, askeri kamp gibi saatli yemek camış gibi havuzda denizde pineklemek ve animasyon eşliğinde kapanış yapmak istemiyorum. Butik tatilleri tercih ediyorum" de. (belki de dedin) Ama bilemedim ya, her yaz aynı terane olacaksa işin zor. Ben ailemle mesela lüks otel tatillerine doydum 25 yaşımdan beri butik otellerde daha keyif alıyorum kafama göre. Şimdi sevgilim dese Scarlet gel x luxury resort'a gidelim max 2-3 gün tahammül edebilirim. E diyelim evlendin her sene böyle monoton lüks tatillerdesin demektir, uzun vadeli düşünerek tutumunu koru. Bana erkek arkadaşının fikirleri biraz sığ geldi, biraz değil bayaa. Maksat beraber olmaksa ben şu oteli istiyorum de ve balkona çıkıp bir sigara yak
aman diyim gaza gelip o düşüncelere göz kırpma daha çoooook erkenPek değilim, yani şöyle değilim. Benim çevremde bana yol gösterecek insanlar yok. Yani bak kız tarafı şunu yapar, ne bileyim şunların olması gerekir falan bana bunları diyecek hiç kimse yok. Babaannem var ama o da çok katı. Yani beni korkutan şey evlilikten ziyade evliliğe giden süreç.
Canım onlar teferrauat. Önemli olan bu adamı gerçekten iyi tanıdığından emin olman. Ona kalan hayatını adayacaksın. Buna hazır olup olmaman önemliPek değilim, yani şöyle değilim. Benim çevremde bana yol gösterecek insanlar yok. Yani bak kız tarafı şunu yapar, ne bileyim şunların olması gerekir falan bana bunları diyecek hiç kimse yok. Babaannem var ama o da çok katı. Yani beni korkutan şey evlilikten ziyade evliliğe giden süreç.
deki oteller bana göre değil doğa turizmi seviyorum safari seviyorum böcek seviyorum vıcık vıcık ortam seviyorum doğa seviyorum kamp seviyorum bence onlara göre değil bu durumSelam kızlar, umarım gününüz güzel geçiyordur.
Bilenler biliyor ama bilmeyenler için kısa bir özet geçeyim. Epey sancılı ve yıpratıcı geçen 4 yıllık bir ilişki sonrasında aniden birisiyle tanıştım. 4 yılın enkazı varken birdenbire ortaya çıkan bu kişiye başta karşı koymayı denedim ama duygularıma söz geçiremedim. İyi ki de geçirememişim, Daha 1 ay doldu dolmadı ama gerçekten şimdilik çok mutluyum. Allah bozmaz inşallah diyeyim, konuma geçeyim. Birden fazla sıkıntım var aslında.
Yıllık iznimin tamamını kullanmadım, Eylül'de de bir kısmını kullanmayı düşünüyorum. Erkek arkadaşım da anca Eylül'de izin alabiliyor o yüzden birlikte bir tatile çıkalım dedik. Erkek arkadaşım da abisine söylemiş "Biz Astoria'yla tatile çıkacağız sanırım Eylül'de" diye. Oradan abisinin eşi hemen "Aaa biz de gelelim hep birlikte olalım" demiş. Ben erkek arkadaşımın abisi ve eşiyle Haziran sonunda buluşmuştum ilk kez, orada da eşi yine tatil muhabbeti açmıştı. Tamam iyi hoş da daha biz daha "cicim aylarında" sayılırız; abisinin eşinin sürekli tatil tatil diye darlaması cidden bana itici gelmeye başladı. Anlam da veremedim bu kadar ısrara, çok sevdi falan desem samimi değiliz ki öyle. İlk buluşmamızda yuvarlak cevaplarla geçiştirmiştim ama bu fikre isteksiz olduğumu anlamamış sanırım. Şimdi daha yeni sayıldığımız için erkek arkadaşıma da şimdiden dırdırcı gözükmek istemiyorum, erkek arkadaşım da isteksiz gibi ama abisini kırmak istemiyor. Ne yapsak bu konuda bilemiyorum. (Kızlar bu arada onu düzelteyim hava atarak, ezerek, hmmm paramla döverim seni haaa şeklinde yaklaşmıyor kesinlikle. Ama nasıl desem sanki garibanmışım gibi, durumu yok oraları da görsün, kardeşi öğrenci dur benzinini ben koyayım da cebinden para çıkmasın. Bu stil davranıyor ama saçma ve rahatsız edici oluyor. Yoksa asla hakimiyet kurma gibi bir düşüncesi yok öyle olsa zaten ilişkiyi bitiririm ben)
İkinci durum, erkek arkadaşım her şeyi cebinden karşılamak istiyor, istisnasız her şeyi. "Ne var bunda Astoria çocuk centilmen sen de hava mı atmaya çalışıyosun ne yapıyosun" diyebilirsiniz ama vallahi durum öyle değil. Tatil için yerler beğeniyor ama benim maaşımla karşılayabileceğimin çok çok üstü yerler, kendi maaşımla gidebileceğim yerleri de beğenmiyor; "Astoria cebinden bir şey çıkmayacak lütfen istediğin yeri seç" falan diyor ben çok bozuluyorum. Benim onun parasına ihtiyacım yok. Kiramı ödemeyi dahi teklif etti, hayır uzaktan bir gold digger, bir para avcısı gibi falan mı görünüyorum anlam veremedim. Gitmiş arabamın deposunu fullemiş gelmiş geçenlerde, araba benim değil çalıştığım iş yerinin arabası. Düşünün durumu, niye böyle hallere giriyor anlamadım. Bunları niye yaptığına anlam veremediğini, beni çok üzdüğünü söyledim; "Sana değer verdiğimden yapıyorum, tek başına hem ev geçindiriyorsun hem kardeşine bakıyorsun destek olmak istiyorum" deyip bozuluyor. Ama cidden rahatsız edici olmaya başladı şimdiden. Gerçekten onun parasına ihtiyacım yok, çok lüks tatillere gitmesem de olur ben kendimi idare edebiliyorum ama bunu bir türlü erkek arkadaşıma anlatamıyorum. Bunun için de bir öneriniz olursa çok mutlu olurum. Çünkü net bir şekilde yüz yüze konuşmam işe yaramadı, tersine bozuluyor, suratını asıyor.
O 6 aydada evleniyorlar dediğin kendini teselli amaci söylüyorsun. 6 ayda insan taniyamaz. 0 4 yilda sen tanimişsindir, illaki sinyalleri vardir fakat sen önemsememişsindir. Burda çok okuyoruz, 6 ayda evlenip çok mutsuz olan.
1 ay birliktelikte tatile gidilir. Bu şekilde birbirinizi daha iyi tanirsiniz. Ancak aile ile tanişilmaz, hele tatile gitmek hiç olmaz. Şu an o birliktelikte sadece sen ve sevgilin olmali. Aile faktörü eklenmemeli. Ve bunu eklemek isteyen bir erkeğe, yetişkin olarak bakamam.
Ve içinde olduğundan görmüyorsun fakat sevgilin gayette hava atiyor. Benim arabama benzin depolamak benim için hakaret sayilir. Ben olsam çok kizardim. Ben gariban değilim çünkü. Benim ödeyemeyeceğim oteli özelikle seçmesi beni ezmeye çalişmasi olarak görürdüm.
Son olarak sürekli bu "6 ayda evlenen var, taniyamiyorsun" muhabetin var. Bu çocuk senin için çivi, çiviyi söker meselesi değil mi? Daha çok eski sevgilini unutma araci olarak gördügün gibi geliyor bana.
Canım onlar teferrauat. Önemli olan bu adamı gerçekten iyi tanıdığından emin olman. Ona kalan hayatını adayacaksın. Buna hazır olup olmaman önemli
deki oteller bana göre değil doğa turizmi seviyorum safari seviyorum böcek seviyorum vıcık vıcık ortam seviyorum doğa seviyorum kamp seviyorum bence onlara göre değil bu durum
bilirim doktor arkadaşlarım var, hele o tıp kongrelerinde falan öff egolar patlayacak neredeyseEvet sığ bu konularda. Yani nasıl desem Scarlet, hava atmıyor ama işte peşinde "Doktor bey bir şey arzu eder misiniz" diye gezen kişiler aşırı hoşuna gidiyor, otele gidince de o ilgiyi görecek. Bence aradığı şey tam olarak o.
doktorlardaki kontrolsüz yüksek egonun tam adı yanlış hatırlamıyorsam tanrı hastalığı idi..yani bu bozukluk genelde onlarda oluyormuş ben istatistiklerin yalancısıyımbilirim doktor arkadaşlarım var, hele o tıp kongrelerinde falan öff egolar patlayacak neredeyseAncak bu şekilde bir ego ve bakış açısıyla mutlu olamazsın. Ona tüm ipleri verip bitkisel hayata geçersen sevgilin acayip keyif alabilir, çünkü senin hayatını da yönetebilir. Lüks bir hayat, yakışıklı dr ve güzel eşi etiketi gibi gibi...ama sanmıyorum. Ne istediğini bilen bir kadın bunlarla mutlu olsun en fazla geçici bir ilizyon yaşar. Geleceğinizin sinyalleri : Tatile o karar versin, benzinini doldursun, çalışmaya ihtiyacın mı var yeaa, sen çocuklarımızla ilgilen ve manikür pedikürünü eksik etme
1 ay oldu olmadi demissiniz..1aylik bir iliski 10 yillik ilerlemis..bu hızla 2.ayinda bitebilir dikkat edin..Selam kızlar, umarım gününüz güzel geçiyordur.
Bilenler biliyor ama bilmeyenler için kısa bir özet geçeyim. Epey sancılı ve yıpratıcı geçen 4 yıllık bir ilişki sonrasında aniden birisiyle tanıştım. 4 yılın enkazı varken birdenbire ortaya çıkan bu kişiye başta karşı koymayı denedim ama duygularıma söz geçiremedim. İyi ki de geçirememişim, Daha 1 ay doldu dolmadı ama gerçekten şimdilik çok mutluyum. Allah bozmaz inşallah diyeyim, konuma geçeyim. Birden fazla sıkıntım var aslında.
Yıllık iznimin tamamını kullanmadım, Eylül'de de bir kısmını kullanmayı düşünüyorum. Erkek arkadaşım da anca Eylül'de izin alabiliyor o yüzden birlikte bir tatile çıkalım dedik. Erkek arkadaşım da abisine söylemiş "Biz Astoria'yla tatile çıkacağız sanırım Eylül'de" diye. Oradan abisinin eşi hemen "Aaa biz de gelelim hep birlikte olalım" demiş. Ben erkek arkadaşımın abisi ve eşiyle Haziran sonunda buluşmuştum ilk kez, orada da eşi yine tatil muhabbeti açmıştı. Tamam iyi hoş da daha biz daha "cicim aylarında" sayılırız; abisinin eşinin sürekli tatil tatil diye darlaması cidden bana itici gelmeye başladı. Anlam da veremedim bu kadar ısrara, çok sevdi falan desem samimi değiliz ki öyle. İlk buluşmamızda yuvarlak cevaplarla geçiştirmiştim ama bu fikre isteksiz olduğumu anlamamış sanırım. Şimdi daha yeni sayıldığımız için erkek arkadaşıma da şimdiden dırdırcı gözükmek istemiyorum, erkek arkadaşım da isteksiz gibi ama abisini kırmak istemiyor. Ne yapsak bu konuda bilemiyorum. (Kızlar bu arada onu düzelteyim hava atarak, ezerek, hmmm paramla döverim seni haaa şeklinde yaklaşmıyor kesinlikle. Ama nasıl desem sanki garibanmışım gibi, durumu yok oraları da görsün, kardeşi öğrenci dur benzinini ben koyayım da cebinden para çıkmasın. Bu stil davranıyor ama saçma ve rahatsız edici oluyor. Yoksa asla hakimiyet kurma gibi bir düşüncesi yok öyle olsa zaten ilişkiyi bitiririm ben)
İkinci durum, erkek arkadaşım her şeyi cebinden karşılamak istiyor, istisnasız her şeyi. "Ne var bunda Astoria çocuk centilmen sen de hava mı atmaya çalışıyosun ne yapıyosun" diyebilirsiniz ama vallahi durum öyle değil. Tatil için yerler beğeniyor ama benim maaşımla karşılayabileceğimin çok çok üstü yerler, kendi maaşımla gidebileceğim yerleri de beğenmiyor; "Astoria cebinden bir şey çıkmayacak lütfen istediğin yeri seç" falan diyor ben çok bozuluyorum. Benim onun parasına ihtiyacım yok. Kiramı ödemeyi dahi teklif etti, hayır uzaktan bir gold digger, bir para avcısı gibi falan mı görünüyorum anlam veremedim. Gitmiş arabamın deposunu fullemiş gelmiş geçenlerde, araba benim değil çalıştığım iş yerinin arabası. Düşünün durumu, niye böyle hallere giriyor anlamadım. Bunları niye yaptığına anlam veremediğini, beni çok üzdüğünü söyledim; "Sana değer verdiğimden yapıyorum, tek başına hem ev geçindiriyorsun hem kardeşine bakıyorsun destek olmak istiyorum" deyip bozuluyor. Ama cidden rahatsız edici olmaya başladı şimdiden. Gerçekten onun parasına ihtiyacım yok, çok lüks tatillere gitmesem de olur ben kendimi idare edebiliyorum ama bunu bir türlü erkek arkadaşıma anlatamıyorum. Bunun için de bir öneriniz olursa çok mutlu olurum. Çünkü net bir şekilde yüz yüze konuşmam işe yaramadı, tersine bozuluyor, suratını asıyor.
bilirim doktor arkadaşlarım var, hele o tıp kongrelerinde falan öff egolar patlayacak neredeyseAncak bu şekilde bir ego ve bakış açısıyla mutlu olamazsın. Ona tüm ipleri verip bitkisel hayata geçersen sevgilin acayip keyif alabilir, çünkü senin hayatını da yönetebilir. Lüks bir hayat, yakışıklı dr ve güzel eşi etiketi gibi gibi...ama sanmıyorum. Ne istediğini bilen bir kadın bunlarla mutlu olsun en fazla geçici bir ilizyon yaşar. Geleceğinizin sinyalleri : Tatile o karar versin, benzinini doldursun, çalışmaya ihtiyacın mı var yeaa, sen çocuklarımızla ilgilen ve manikür pedikürünü eksik etme
1 ay oldu olmadi demissiniz..1aylik bir iliski 10 yillik ilerlemis..bu hızla 2.ayinda bitebilir dikkat edin..
Cicim ayi denen seye gelince o evlilikte oluyor sizin icin gecerli degil henuz..
Yaa Astoria çok merak ettim, ne burcu? :)
Bu kadar değer veriyorsa ona kendi fikirlerini de kabul ettirmelisin o zaman . Daha doğrusu kendini anlatabilmelisin. Seni düşünmesi elbette hoş ancak onun istediği en basitinden lüks bir tatil rutine binip her sene gidildiğinde seni mutlu etmeyecekse; mevcut düzeninden keyif alıyorsan ileride büyük çatışmalar yaşarsınız. İlişkilerde orta yolun bulunması tarafıyım. Sen o tatile gidecek gibisin muhtemelen , ama ne kadar mutlu olacaksın deneyimle gör.Yaa, öyle olursa sürdüremeyiz bu ilişkiyi. Ben birinin sırtından geçinmek için okumadım, gerçekten kendi ayaklarım üzerinde durmak için çalıştım, didindim, emek verdim. Emeğimi küçümsemesine izin veremem. Destek olmak için yaptığını düşünmek istiyorum şu an. Çünkü hiç ne beni ne mesleğimi ezecek, küçümseyecek bir davranışta bulunmadı.
Selam kızlar, umarım gününüz güzel geçiyordur.
Astoria...hic yıpratma kendini :)2. ayında biterse yazarım siz de mutlu olursunuz, oldu mu? Zevk mi alıyorsunuz şunları yazmaktan anlamıyorum ki.
Sonuçta belli oldu demeyeceksiniz ki ağustos ayında çıkıp çıkmayacağım belli olacak diyeceksiniz. İkinizde kasılıyorsanız ne diye hep birlikte tatile gideceksiniz .Şu anda da öyle yapıyorum inanın. Çocuk zaten çok yoğun çalışıyor, sürekli dışarı çıkıp gezip tozabileceği bir işi yok. Ya işten yorgun dönünce yemek falan hazırlar çağırırım ya da nöbetteyse sigara falan alır götürürüm çıkamıyorsa. Maalesef çok sigara içiyor onu bıraktıramadım. :/ Ama tatil masrafını karşılayacak düzeyde yemek, sigara da olmaz ki yani minicik kalır onun yaptıklarının yanında. Eltiyle kesinlikle gitmeyeceğiz sadece söyleme yolunu bulamamıştık artık erkek arkadaşım halledecek.
Ama duyulursa da ayıp olmaz mı ya Eylülde gittiler diye hoş olmaz sanki.
Ya herkese kibar cevap vermeye çalıştım da şu ahlak namus kumkumalığını bırakın artık konumda. Ben karar vermişim gidiyorum, bu kadar. "Ay biz çok namuslu ve ahlaklıyız 1 ayda tatil puh sana" diyecekler mükemmel ahlaklarını ve namuslarını da alıp konumdan gidebilirler. Sıktınız artık. Cevap vermedim size daha hala ikincisini yazıyorsunuz, lütfen gidin konumdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?