son durum ne yaren?
Hayirli bayramlar canim....
Son durum dugunlerin 2 si de seneye hazirana bizim izin tarihine ayarlandi...
Cok mutluyum insallah Rabbim o tarihe ulasmayi nasip eder
nasıl oldu o iş , gelin size düşman kesilecek muhtemelen..ama merak ettim nasıl oldu da seneyi kabul ettiler..
Kız olayın detayını bilmediği için böyle bir tepki vermiş olabilir. Babanız şu şu tarihlerde geliyorlar diyince zorunluluktan ziyade keyfi bir durum kanısı oluşmuş olabilir, kızda haliyle sinir olmuştur.
Bence kızı arayın, eşinizin amirlerinin bu konuda katı olduğunu, konuştuğunuzu ama başka bir tarihte izne çıkmanıza izin vermediklerini, düğünlerinde bulunmayı çok istediğinizi söyleyin. Bence ne yapmanız gerektiğini gelininize danışın. Topu ona atın yani. İllede böyle olacak derse yapacak bir şey yok.
Eşine bir tek kardeşinin neden düğüne katılamadığını kendisi açıklayıversin o zaman.
Babam Emir vaki yapmamis zaten eger sizede uygunsa kizim ve damadim bu tarihte geliyor demis...
Olabilirse dügün o tarihler arasi olsun demis o da hemen ben iki bayram arasi dügün istemiyorum demis...
Neyse ki sorun cözüldü...
Bugün kardesim geldi bayramlasmak icin 2015 haziran ayina karar vermisler Allahin izniyle...
Çok sevindim. Ama ben olsam yinede konuşurdum. İnsanlar böyle dönemlerde çok hassaslaşıyorlar...
Ben iki bayram arasi evlendim, hicbi yerim de eksilmedi
Ne batil inanclar var, hadi bu batil inanclar var, bi de bunlara inananlar var
Bi de aklima sey geldi, adet gununu falan hesapladiysa eger, bi kilif uydurmak icin iki bayram arasi olmaz lafini ortaya atmis olabilir:26:
Ne tatlı bir gorumce: )))))
gelininize hitabınız cok hosuma gitti keske sizi hakedebilse ayıp etmis : ))))
canım biri gelininize söylesin iki bayram arası düğün cahiliye devrinden kalmadır. peygamber efendimizde Aişe annemizle sırf bu inancı yok etmek için iki bayram arası evlenmiştir.
Kendi anne babasi anneannesi dedesi de söylemis...
Ama neyse ki dügün seneye haziranda insallahhh...
gidebileck misin yani:) sevindim senn adına bi tanecik kardeşinin düğününe gitmeyi herkes ister.bu skıntının tadını çıkar bol bol eğlen o zmn:)
Bizim kendisiyle iletimimiz yok...
O yüzden gerek duymadim...
Kim takar gelini diyorsunuz yani.
İletişiminiz yok öyle mi? O kız sizin gelininiz olacak, kardeşinizin eşi, gelecekteki yeğenlerinizin annesi yani.
Sizi tanımam etmem ama buradan baktığımda tutumunuzdan rahatsız oldum. Kız kendisiyle iletişim dahi kurmayan bir görümce için düğün tarihini değiştirmek zorunda kalmış, eminim bu durumdan hiç hoşlanmamıştır. Gerçi bilemiyorum belkide erkek kardeşiniz gönlünü almasını bilmiştir.
Kibirli olduğunuz kanısına vardım. Yalnız unutmayın, biricik erkek kardeşiniz hanımıyla iletişim kurma tenezzülünde bulunmayan ablasıyla ilgili düşüncelerini zaman içerisinde upload edebilir.
Selamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?