Müstakbel Gelinimiz....

of of süper olmuş süper bayıldım, valla helal olsun babana allah söyletmiş babana da, demek ki canları isteyince Eylül ayına alabiliyorlarmış değil mi

of of süper olmuş süper bayıldım, valla helal olsun babana allah söyletmiş babana da, demek ki canları isteyince Eylül ayına alabiliyorlarmış değil mi

Henuz net birsey soylememisler canim biz konusup ariycaz eylulde olabiler demisler....
Ama zaten anne ve babasi ilk konusuldugunda da olur demis eylul ayi icin...
Gelincik istememis bende bi sevindirik oldum...
Babam damadimla kizim yokken olmayacak bu dugun demis herkese....
Benim yavrularim öksüz gariban degil 1 kardesi var demis

zaten iki bayram var hertürlü iki bayram arası oluyor mecburengelin hanımı lisans değil doktora bile kesmez

zaten iki bayram var hertürlü iki bayram arası oluyor mecburengelin hanımı lisans değil doktora bile kesmez
İki Bayram arası düğün zaten bahane canım,2 düğün olacakmış gelin hanım her iki düğününde kendi ablasına göre ayarlamış yoksa bütün düğünler hemen hemen 2 Bayram arası oluyor.

Daha derin mevzular varsa,demek ki,konu bir tek düğün tarihinden ibaret ve kızın sadece durup dururken gelmeyen gelmesin muhabbetinden ibaret değilmiş.Ne yazıldıysa ona göre yorum yaptık.Çünkü neye kızdığını anlayamadığını söyleyen de sensin.
Tercih senin.
Hayırlısı olsun.

Çok ilginç gerçekten... İnsanlar nasıl bu kadar saygıyı elden düşürebiliyolar anlayamıyorum... Sanki mağarada büyümüşler... Ama olumlu olan şu ki kardeşiniz de durumu fark etmiş. ''Yüzüğü takınca bişeyler oldu.'' demiş. Yuva kuracak olan onlar, yine kendileri bilir ama kardeşinizi evllik konusunda biraz beklemeleri konusunda uyarmalısınız bence...Tabii bu arada kardeşiniz. ''Hıı aşkım, tamam hayatım, yiyip hemen kalkıcam hayatım.'' derse bunlardan ne köy olur ne kasaba Ama kardeşiniz de ailesini saydırır, ''Aileme karşı daha saygılı davranmalısın, o benim ablam istediğim zaman giderim tabiiki, ben ne yapacağımı bilirim, ben düğünün şu tarihler arasında olması taraftarıyım.'' gibi cümleler kullanırsa daha hayırlı bi sonuca ulaşılır. Arada evliliğe değer bi şeyler varsa bu şartlarda da devam eder zaten ama böyle basit sebeplerden ayrılacaksa da niyeti başından bozukmuş derim ben. Zararın neresinden dönülse kardır. Bu arada kız da durumun ciddiyetine varır. Belki biraz kendine çeki düzen verir.

Derin mevzudan kastim gelin kizimizin ablasinin yaptigi bir terbiyesizlik benimle bir alakasi yok...
Belki bu yapmis olduklari seyden utanc duyduklari icin dugune gitmemizi istemiyolardir...
Biz en son oyle dusunduk artik...

anlayışlı davranmışsınız oda gelmiş tepenize çıkmış kardeşin gelin hanımla konuşabilir

Cok haklisin aslinda kardesim de aslinda henüz evlenmek istemiyor...
1-2 sene daha evlenmek istemedigini söyledi kardesim....(tabi bizim aramizda gecti bu konusma aile olarak kiz tarafina bisey denilmedi)
Ama gelin kizimiz cok istiyor..
Ve10 sene gibi uzun bi vakit olunca hem ailemin Hemde gelin kizimizin ailesinin bu is olsun artik cok uzadi dedigi icin hizlandirildi...
Kardesimde bisey diyemedi bakalim hayirlisi neyse o olur insallah....

Son düzenleme:

sen herhalde tam konuyu okumadın canım.konu sahibi izin aldıklarında söz nişan düğün mevzusu yokmuş.sonradan oluşan bir durum.
düğün tarihi içinde insan ailesine sorar gelin kıza değil.

canım tabiki en özel gününü kimseye göre ayarlamaya mecbur değilsin de buda düğün.tek başına olmuyor.

gelin kizimiz birden ben 2 bayram arasi dügün istemiyorum isteyen gelir isteyen gelmez demis!!! (Dügünü Kurban bayrami gecince ertesi hafta istiyormus yani bizim döndügümüz tarihten 2 gün sonra veya ertesi hafta)

Böyle hurafelere inanıyo demek

Ben olsam bişey yapmam
Kız böyle dedi diye de cephe almam
Kardeşim bostan korkuluğu mu bi tanecik ablasıyım 2 gün önce düğün yapsın gelmemi isterse diye düşünür geçerim

Önemli olan burda kardesinizin tutumu bence bastirmali...
Ne dmek yani isteyen gelir kardesiniz de susmus mu öyle. ...
Kardesinize söyleyin tek başına karar almasin hanfendi...haset...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnsan ne yaparsa yapsın karşı taraf nankörse birşey değişmez benim abimin srvgilisi daha 1 yıllık bile değildi abimle aramızı bozdu abim o kadar seviyordu ki beni bir kalemde sildi onu tuttu ha sonra ne oldu abimede çektirdi şimdi ayrılar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Her insanın uguruna inandığı farklı seyler vardır. Olabilirde bu gayet normal. Gelininiz de iki bayram arası düğünün ugursuzluguna inanıyormus. Eşinin izin alamıyorsa siz bi 3 gün daha kalın siz karılım en azından düğüne.

Süper olmuş ya babanızın ağzına sağlık, olması gereken olmuş
Gelin hanım da yapıversin iki bayram arası, zaten evlenemeyecek diye ödü kopuyor sanırım, seneye olsun denilince gözleri dönmüş :86:

sen herhalde tam konuyu okumadın canım.konu sahibi izin aldıklarında söz nişan düğün mevzusu yokmuş.sonradan oluşan bir durum.
düğün tarihi içinde insan ailesine sorar gelin kıza değil.
Konu geçmiş bitmiş.Ben gayet tam okudum.Ama sen benim yazdığımı anlamayıp,söze nişana getirmişsin olayı.Benim orda ne demek istediğim gayet açık.Sana göre konu sahibi haklıdır bana göre gelin.Heee bu benim fikrim.Fikrimde de aynıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…