müstakbel kayınvalidem

minnak35

Gönül kime söz vermişse, aşk onda muhteşemdir.
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2014
161
9
318
sözlümle 3 yıldır beraberiz ilk zamanlar annesi ile aramiz çok iyi denmesede iyiyidi bu son zmanlar artık iyice bozuldu ve daha evlenmeden böle durumlar yasadığım için çok üzülüyorum gerçekten evli bir abisi var sevgilim maaşı ile hem abisine hem eve destek çıkıyor halbuki durumları çok iyi abisi ve annesinin de ama ikiside çok paragöz yeter ki gelsin diyolar bizde evlenmek istediğimiz için kenara para koymaya karar verdik ama ne mümkün annesi bu karara ilk başta tamam demiş olsa da çocuğun elinde ne var ne yoksa bir sekilde aliyor aylar oldu bu kararı alalı ama hiç bir şey yok elimizde sevgilimde artık bu duruma çok kızmaya basladı herkesın onu kullandığını onu önemsemediklerini düşünmeye başladı annesi ile kavgalr başladı annesi benim yanımda senin verdiğin para senin yemeğine yetmiyor ben sana bakmak zorunda değilim verceksin tabi git para getir yeter artık gibi sözler söyledi bir çok kez buna şahit oldum abisi ile çok zıt kişiliklere sahipler zaten abisi armut piş ağzıma düş tipi bi insan herşeyi herkes onun için düşünsün yapsın buda hazıra konsun. birde hep bizim dediğimiz olsun istıyorlar senin ne istediğin önemli değil onlar için. eğer bi yere gitmek isterlerse bize sormazlar işiniz planınız var mı diye ee hadi gel buraya gitcez bizi götür diye ararlar bunu çok yapıyorlar sevgilimde buna kızdığını hep söyler ama hiç değişmez bu durum annesi bide evlat ayırıyor bizimkini ezer abisine toz kondurmaz geçen gene abisi aradı 1 sokak öteye gitmek için bizi çağırmış bizde hemen gelin deyince korktuk telaş yaptık gittik orda kavga koptu zaten abisi 2 adımlık yere gidiyorsun bizi götürmek mi zor geliyor araba ile deyince anladım ki kendi ile beni kıyaslıyor o günden sonra onlara da söyledim zaten bir daha binmedim arabalarına binmemde. o kavga sırsında annesi sen eskiden böle değildin ne olduysa artık sana diye laf dokundurdu bana neyse bu tarz olaylar kavgalar onlarda çok oluyor en son kavga beni bitirdi zten gene böle otururken annesi sevgilime para yüzünden kızmaya başladı ben sana bakmam sen para getirceksin dedi oda daha yeni 800 verdim abimin borçlarını faturalarınıda bana ödettin daha ne istiyorsun yok artık benden birsey bekleme yeter ben evlencem nasıl olcak hiç düşünmüyorsunuz sen beni abimden ayırıyosun deyip abisinin kötü yanlarını sayınca annesi tüh sana sen bunları mı hesplıyorsun dedi sonra benim yüzüme bakarak senin akıl hocan kimse iyi okuyıp üflemiş sana aferin eskiden böle değildin sen böle devam et bizi hiçe say falan dedi ve gitti babası ile aramız çok iyiydi o gün akşam iyi akşamlar ben gidiyorum dedim elini öpmek istedim sırtını çevirdi bana çok kırıldım ya ne yapmam gerek nasıl davranmam gerek bilmiyorum gerçekten şuçlu ben oldum ben yapmısım gibi oldu birde ailenin böle olduğunu bilen çoğu kişi ayrılmamı onlardan birsey olmucağını falan söyluyor tabiki ben ayrılmak istemiyorum.

destan yazdım ama toplayamıyorum cümleleri umarım anlasılır olmustur.

Mesafeli ol evlerine gidip gelme cok icli disli olmussunuz cok samimiyet tez ayrilik getirir
Sozlusunuz nisan ne zaman

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aboww ilerde anne baba kayinco bir olup seni evden uzaklaştırmak bile isterler... Aile çok önemli yaa. Benimkininde garip bir abisi var ama bize pek yaklaşmaz bulaşmaz benimki izin vermez. Ama iyi niyetli insanlar olup olmamaai önemli. Bir de sevgilinin tavri !

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok çabuk çok yakın olmuşsun. Kusura bakma ama insan erkek arkadaşının evine bu kadar sık gider mi? Kendi ayağınla gidiyorsun. Dur daha neler sayar o kadın sana...

Düğünü ne zaman düşünüyorsunuz ? Eğer yakın bir tarihse bir hesap yapın neye ne kadar gideceğini ne kadara malolacağını maaşı da iyiyse para çeksin ve o parayla yapsın düğünü ailesi de para isteyince borcum var veremem desin. Inan benzer olayları yaşadım para birikmiyor öyle düşüncesiz insanlar varken tamamen imkansız ve anlattıklarından anladığım kadarıyla da sözlünün ailesi de pek etliye sütlüye karışacak gibi görünmüyor kendi göbeğinizi kendiniz keseceksiniz bizde biriktirip yapalım diye uğraştık ama olmadı hep boş yerlere gitti borçlanmadan olmuyor malesef...

Cok cabuk icli disli olmussun diyenler var. Ben de katiliyorum buna.. fakat bunun olumlu bi yani var ki, gelin gidecegin aileyi tanimissin.. ve de daha yol yakinken ona gore koyarsin tavrini...

Bence sen sevgilinden değil, sevgilin onlardan ayrılsın, çünkü hayatında sen olsanda olmasanda o çocuğu mahveder her nekadar aileside olsa, heleki evlat ayırımı yapan ebeveynle.. zor işin

3 yıl sözlü olmak .. Biraz uzun bir zaman dilimi gibi geldi bana .. Bu söz , nişan ve düğün tarihleri uzadıkça sanki ortalık karışıyor. Böyle çok ornek var . Birde evlendikten sonrada pek bisey degişeceğine inanmıyorum ben çevrendekiler haklı göz göre göre kendini yakma.. Sonra eyvah dersin iş işten geçer.. Ana oğul bi gün onlar düzelir sen kötu olursun .. Daha simdiden akil hocası demiş. Kadin seni kızı gibi görmüyor sanki .. Rabbim tez zamanda kolaylık göstersin sana ikiniz içinde hayırlısı olsun

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Amann ne korkunç bir aile...

Hem durumları iyi hem çocuklarının yediğinin içtiğinin peşinde Allah muhafaza.

Kadının ifadeler çok korkunç yalnız ne yapacaksın bilmiyorum bu kadınla.

Uzak durabildiğin kadar sur elini vermemiş ayy boşver vermezse vermesin. Benim kayınpederim de küstü mü elini vermez! Hiç üstüne varmam geri barışır dağ dağa küsmüş misali.

Birde sen şimdiden bu kadar yakın davranma önünü anlamazsın.

Topu için söylüyorum abi dahil kaç kaç kaç!!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayrıl açık ve net bu devran böyle gelmiş böyle gider ayrıca söz dediğin aileler arasında mı oldu yoksa kendi aranızda mi

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

Mesafeli ol evlerine gidip gelme cok icli disli olmussunuz cok samimiyet tez ayrilik getirir
Sozlusunuz nisan ne zaman

evlerine gidip gelme olayım çok değil zaten ilk zamanlar biraz fazla oldu farkına varınca kestim şimdi 2 ayda bir anca böyleyken bile yetiyor bu anlattığım olaylar yakın değil zaten birbirine en son geçen hafta pazar günü gördüm yengesi doğum yaptı onu ziyarete gittim akıl hocası oldum o zamanda
nisan kasımda inşallah

Hic birseye karisma nisani atlatin ailen muhattap olur zaten sen karisma cok yuzgoz olmussun herseyi sana yuklerler klasik kaynana tribi ama anlamadigim abisi calismiyor mu faturasini kardesi oduyor

kesinlikle gidip gelme mesafe koy onlar ararsa gıt bn evllıglım ıle dort yıldır tanıyorum hala onlar aramadan gıtmem aramazlarsada cok ta umrundamı sevdıcegınle ıyı ol yeter lukste gözun yoksa ıkınız elele verır yaparsnz bnm evıme dugunme aılesnn 1 lira yardımı olmadı sen dusun gerısını artık ck sukur gayet ıyı gecınıyoruz allaha sukur

onu da denemisler ya her fırsatta dile getiriyorlarmis zaten annesi o kızla ömür geçer mi diye soruyormus benim ki kiziyor böyle olunca ama gene yok yani anlamiyorlar bide o birşey olsun hemen gelir bana söyler saklamaz annem şunu dedi senin için böyle yaptı kavga ettik falan diye bu bi yönden iyi bi yönden kötü nefret ediyorsun bir süre sonra

Senin yazılar amma küçük yaw gözlerim bi tuhaff oluyiii :111:

Son düzenleme:
Nasıl büyütcem yahu bilen söylesin

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

kasımda nisan mayıs haziran gibi dugun düşünüyoruz zaten onlardan hiç birşey beklemiyoruz annesine senin bir liran geçsin ben o dugunu yapmam istemiyorum falan demis para birikmedigi için mecbur bizde kredi cekcez ben sözleneli 10 ay oldu keşke diyorum şimdi daha geç yapılsaydi 3.yilimiz 10 aydır tanıyorum ailesini çok büyük sikintiya soktular beni resmen

Aile evlilikte öyle büyük bi öneme sahip ki bunu evli olmayan bir insanın anlayabilmesi gerçekten zor. Armut dibine düşer derler bide hayatım erkek arkadaşın da sonuçta o ailede büyümüş , o tarzı yaşamış bi insan ilerde onlara benzeyen yönlerinin çıkması yada ilk kavgada saf değiştirmesi olası, bu durumda o ailede yapayalnız kalabilirsin bile. Bunlar en kötü ihtimaller tabi canım, erkek arkadaşını tanıyan sensin. İyi düşünmelisin. Arkadaşlara katılıyorum gereğinden fazla içine girmişsin o ailenin iş ciddiye binmeden bu kadar iç içe olmayı doğru bulmuyorum ben çünkü erkenden sana söz söyleme hakkı görmüşler kendilerinde. Halbuki resmiyet çok önemli. İyi olsalar kötü de olsalar her zaman 1 adım mesafeli olmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…