müstakbel kayınvalidem

canım yaşın kaç bilmiyorum ama benimde dahil burdaki evli olan bayanların kocalarının ailesinden çektiklerini oku ve ona göree hareket et..tek diyeceğim bu

hiç birşey demiyorum o yüzden kötü olmamak için gözünde ilk zamanlar bende yaşadım demissin şimdi nasıl durumlar hala aynı mi

Benim kayinvalidemle aram iyi de elti ile iste hala ayni degismiyo. Nisanliyken basladi tam gaz devam 2 yildir .. Kredi cektirmeye kalktilar esime hemde 100 bin tl Allah tan cekmemis haberim sonradan oldu yoksa mahvolmustuk. Dugunde filan da hic bi yardimlari olmadi kayinpederim yok benim beni kendi gelini olarak goruyo eltim aramizda 25 yas var kocaman kadin yani cocugu var benimle yasit.. Siz ikiniz calisiyonuz bize yardim edin diyo acik acik . Kayinvalidemde yazik kadin arada kaliyo .. Malini mulkunu istiyo hemde bakmiyo kadina .. Bende sakın diyorum verme hicbiseyine ortada kalirsin dedim banada verme onada verme kimin kimin eline dusecegi belli mi olur insan kendi evladina guvenemiyor. Kayinvalidem gelir 2 ay 3 ay kalir bende calisiyorum hani iyi oluyo birlikte yapiyoruz herseyi yardim eder bana hasta olmasina ragmen ama iste basta anlasamadiklarin ayni sekilde devam ediyor cekememezlik

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kaynanaya bak sen ya bir anne evladına böyle sözler söyler mi pes üvey evlat olsa denmez tövbe esrafurullah Allah hidayet versin :26: sözlüne bakılırsa özünde iyi biri ama armut dibine düşermiş umarım onlara çekmemiştir sözlün de, yoksa sıkıntılı :26: iyi düşün doğru karar ver evlenince daha da iç içe olacaksınız bu kaçınılmaz o zaman daha işin içinden çıkılmaz hal olur her gün üzülür stres yaparsın bunlar yüzünden dert sahibi olursun tatlım :26: çok iyi düşün evlilik bu şakaya gelmez :18:

Bence nişan düğün arasıda fazla uzun ikisi arasına 2 ay koy fazla sorun yaşayacak gibisiniz. Boşver sıkıntıya girecek bir durum yok umursama hiç sözlün herşeyin farkında olduktan sonra gerisi mühim değil. Öyle insanlar istesende 1 kuruş dahi vermezler zaten... Düğüne varmış daha sözlünle konuş gidin taksitle birşeyler alın benimki öyle yapmıştı para birikmiyor taksit olunca ödemek zorunda kalıyorum diye beyaz eşyaları almıştı 1 sene önceden siz de öyle birşeyler yapın. Düğün sezonu uygun fiyata beyaz eşya setleri olur kampanyalar filan çok olur

e canım çocuğa ayrıl diyemem ki kötü de olsa anne :) oda farkında ama ne yapayim annem atamam ki ilerde de arada gorusuruz olur falan diyo

Ayrılsın demek lafın gelişi, elbette ayrılamaz ama evini ayırabilir, düzenini ayrı kurabilir, kısacası başındaki asalak tiplerin beslenmesine engel olabilir.. Bunlar senin kv adayının ısınma turları gibime geldi..

yakın bir yerde ev tutmam kesinlikle zaten yengesi öyle yapmış benden de bekliyorlar ama olmaz yani hem aileme uzak olur benim oturduğum yerle onların evinin arası bir saat nerdeyse

tatlımmm yaaaaa(( bak bebeğim kendini üzme böyleee bak sana söyliyim kayınvalide önemlidirrrrr kendini sevdirmeye çalış demicem amaaa sen saygı duy sevgilinle de güzel güzel konuşşş:))) tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırrrrrr:))))) fıstık seni sıkma canını😘😘😘😘😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

2 ay önce bi yerde dugun paketlerinden gördüm beyaz eşya full içinde adamla konuştm öğrenmek amaçlı aldıklarimizin orda kalabilcegini söyledi sözlümle konustum onunda hoşuna gitti gidip alicaktik annesi daha nisan bile yok dedi aldırmadı

gerçekten çok iyi ondan yani sorunum yok zaten aileye bu kadar kızarken onlar gibi olması imkansız gibi geliyor bana evlilik çok korkutur oldu zaten beni bu son olaylardan sonra mutsuz olursam değil de ya mutsuz olursak diyorum

saygı duyuyorum zaten canım yada ben öyle düşünüyorum bilmiyorum yani ne yapsam olmuyor çünkü :) kavga etcek laf söylücek biri de değilim ki bunları söylerken bile bana hiçbir şey demedim mesela tatlım sevgilime de kirildigimi belirttim sadece o kadar senin annen şöyle böyle demedim :)

canım yaşın kaç bilmiyorum ama benimde dahil burdaki evli olan bayanların kocalarının ailesinden çektiklerini oku ve ona göree hareket et..tek diyeceğim bu

ben 22 yasindayim bütün erkek anneleri böyle olmak zorunda mi ya gerçekten anlamiyorum ki bunu ben

benim babam da çok anneciydi babannem de tam bir canavardi hala da öyle :) çok cektirdi anneme babam şimdi kafayı taşlara vuruyor ama keşke annemi dinleyip seni kırmasaydim diyor anneme ama iş işten geçti artık

ben para konusu konusulunca rahatsız oluyorum zaten bunu anlamak zor olmamali ya ama anlamiyorlar onlar öyle konuşunca kendimi kötü hissediyorum durumları da çok iyi ya anlamiyorum

eşya olayina da yaklaşmadi ki canım annesi demediği kalmadı keşke ya çok ta muhabbet etmem kendisi ile merhaba nasılsından öteye gecemedik yada ben gecemedim çünkü o çok rahat görüldüğü gibi

canım iyi yapmışsın:))) akıllı kızsın sen halledersin))) hayatında başarılar tatlımmm öptüm çok😘😘😘😘😘😘😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok öyle lüks düşkünü değilim az olsun eksik olsun farketmez ama benim evim olsun onu istiyorum tek bende istemiyorum bir lirasi olsun bizde yarın birgün onu da koyar önüme bugün sözlüme neden gelmedigimi kaç hafta geçtiğini söylemiş oda sana alınmış ondan gelmiyor böyle dedin kıza deyince ben ortaya konustum demek ki o yapıyor demis sözlüm de anne kızın yüzüne bakarak söyledin hepsini çevirme şimdi demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…