Bence sen sevgilinden değil, sevgilin onlardan ayrılsın, çünkü hayatında sen olsanda olmasanda o çocuğu mahveder her nekadar aileside olsa, heleki evlat ayırımı yapan ebeveynle..zor işin
sözlümle 3 yıldır beraberiz ilk zamanlar annesi ile aramiz çok iyi denmesede iyiyidi bu son zmanlar artık iyice bozuldu ve daha evlenmeden böle durumlar yasadığım için çok üzülüyorum gerçektenevli bir abisi var sevgilim maaşı ile hem abisine hem eve destek çıkıyor halbuki durumları çok iyi abisi ve annesinin de ama ikiside çok paragöz yeter ki gelsin diyolar bizde evlenmek istediğimiz için kenara para koymaya karar verdik ama ne mümkün annesi bu karara ilk başta tamam demiş olsa da çocuğun elinde ne var ne yoksa bir sekilde aliyor aylar oldu bu kararı alalı ama hiç bir şey yok elimizde sevgilimde artık bu duruma çok kızmaya basladı herkesın onu kullandığını onu önemsemediklerini düşünmeye başladı annesi ile kavgalr başladı annesi benim yanımda senin verdiğin para senin yemeğine yetmiyor ben sana bakmak zorunda değilim verceksin tabi git para getir yeter artık gibi sözler söyledi bir çok kez buna şahit oldum abisi ile çok zıt kişiliklere sahipler zaten abisi armut piş ağzıma düş tipi bi insan herşeyi herkes onun için düşünsün yapsın buda hazıra konsun. birde hep bizim dediğimiz olsun istıyorlar senin ne istediğin önemli değil onlar için. eğer bi yere gitmek isterlerse bize sormazlar işiniz planınız var mı diye ee hadi gel buraya gitcez bizi götür diye ararlar bunu çok yapıyorlar sevgilimde buna kızdığını hep söyler ama hiç değişmez bu durum annesi bide evlat ayırıyor bizimkini ezer abisine toz kondurmaz geçen gene abisi aradı 1 sokak öteye gitmek için bizi çağırmış bizde hemen gelin deyince korktuk telaş yaptık gittik orda kavga koptu zaten abisi 2 adımlık yere gidiyorsun bizi götürmek mi zor geliyor araba ile deyince anladım ki kendi ile beni kıyaslıyor o günden sonra onlara da söyledim zaten bir daha binmedim arabalarına binmemde. o kavga sırsında annesi sen eskiden böle değildin ne olduysa artık sana diye laf dokundurdu bana neyse bu tarz olaylar kavgalar onlarda çok oluyor en son kavga beni bitirdi zten gene böle otururken annesi sevgilime para yüzünden kızmaya başladı ben sana bakmam sen para getirceksin dedi oda daha yeni 800 verdim abimin borçlarını faturalarınıda bana ödettin daha ne istiyorsun yok artık benden birsey bekleme yeter ben evlencem nasıl olcak hiç düşünmüyorsunuz sen beni abimden ayırıyosun deyip abisinin kötü yanlarını sayınca annesi tüh sana sen bunları mı hesplıyorsun dedi sonra benim yüzüme bakarak senin akıl hocan kimse iyi okuyıp üflemiş sana aferin eskiden böle değildin sen böle devam et bizi hiçe say falan dedi ve gitti babası ile aramız çok iyiydi o gün akşam iyi akşamlar ben gidiyorum dedim elini öpmek istedim sırtını çevirdi bana çok kırıldım ya ne yapmam gerek nasıl davranmam gerek bilmiyorum gerçekten şuçlu ben oldum ben yapmısım gibi oldu birde ailenin böle olduğunu bilen çoğu kişi ayrılmamı onlardan birsey olmucağını falan söyluyor tabiki ben ayrılmak istemiyorum.
destan yazdım ama toplayamıyorum cümleleri umarım anlasılır olmustur.
3 yıl sözlü olmak .. Biraz uzun bir zaman dilimi gibi geldi bana .. Bu söz , nişan ve düğün tarihleri uzadıkça sanki ortalık karışıyor. Böyle çok ornek var . Birde evlendikten sonrada pek bisey degişeceğine inanmıyorum ben çevrendekiler haklı göz göre göre kendini yakma.. Sonra eyvah dersin iş işten geçer.. Ana oğul bi gün onlar düzelir sen kötu olursun .. Daha simdiden akil hocası demiş. Kadin seni kızı gibi görmüyor sanki .. Rabbim tez zamanda kolaylık göstersin sana ikiniz içinde hayırlısı olsun
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
canım 3 yıldır sözlü değilim ben 10 oldu söz yapılali sozde tanıştım ailesiyle de böyle olduklarını da bilmiyordum hiç
Ogullarını cok iyi kullaniyorlar ama senin erkek arkadasindada pek is yok neden kendisini kullandiriyor pisirik kaliyor ailesinde koskoca adam degilmi bu ya abisnin annesinin lafiylami is yapacak kendi akli yokmu bunun kazandigi paradan onlara ne ha birlikte yasiyorlarsa eve bir mijtar katki verir 300 en fazla 400 orda 800 verdim diyo halada istiyor kadin.Zor yabi senin icin seni ezdiriyor . Sozlunun bu haliyle cok sıkıntı cekersin. Egerki o pisirik olmasaydi bi nebze cikardi aralarindan senide ezdirmezdi. Laf soylettirmezdi ama simdiden daha herkes laf sokabiluyor yok kaynana kayin laf yapiyo kayinpeder sirtini donuyo bune ya .Seni dusman goruyolar suan ineklerini elinden almis gibi oldun onlar sen yokken sagiyorlardi ogullarida laf etmiyodu.
Ay canim pardon ben yanlis anlamisim valla bu işler böyle . Söz nisan olunca insan taniyor bundan sonra iş artik sana kalmis sözlüne güveniyorsan problem yok ama aklimda ufacik bi şüphe olusuyorsa hemen kaç derim
ona guvenim var da değişmesinden korkuyorum kadınlar erkekleri çok kolay değiştırebiliyorlar bunu söyleyende annesi bi kadın bi erkeğe herşeyi yaptırir der
ayrıl açık ve net bu devran böyle gelmiş böyle gider ayrıca söz dediğin aileler arasında mı oldu yoksa kendi aranızda mi
Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)
Hic birseye karisma nisani atlatin ailen muhattap olur zaten sen karisma cok yuzgoz olmussun herseyi sana yuklerler klasik kaynana tribi ama anlamadigim abisi calismiyor mu faturasini kardesi oduyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çalışıyor tabi çalışmaz mi ama o ev geçindiriyomuş o yüzden yapması lazımmis abiymis o sonuçta bahaneler de bunlar
Cus cok afedersin el seyine guvenip gerdege girilmez hic canini skma tatlim nisan kiz tarafinin mecburen ama adetlerinizi konusun ailen muhattap olsun sen hic karisma izle sadece erkek tarafinin almasi gerekenleride abisi alir artik
Cus cok afedersin el seyine guvenip gerdege girilmez hic canini skma tatlim nisan kiz tarafinin mecburen ama adetlerinizi konusun ailen muhattap olsun sen hic karisma izle sadece erkek tarafinin almasi gerekenleride abisi alir artik
zaten böyle giderse liste yapıp ona vercem baslasin şimdiden almaya hiçte düşünmüyor ya ben ona gayret ediyorum gerçekten bu adam evlencek para lazım bende ordan geçtim demiyor
Oglunu etkilemeye calisiyor.. Valla ayni seyleri yasamayan yoktur heralde bende yasadim ilk zamanlar normalde zaman gectikce erkekler anneci oluyo o yasli bana ihtiyaci var dicek bi sure sonra hele sen onlari kotulersen falan temelli karisacak ortalik cok zor bu isler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?