müstakbel kayınvalidem

Bence sen sevgilinden değil, sevgilin onlardan ayrılsın, çünkü hayatında sen olsanda olmasanda o çocuğu mahveder her nekadar aileside olsa, heleki evlat ayırımı yapan ebeveynle.. zor işin

e canım çocuğa ayrıl diyemem ki kötü de olsa anne :) oda farkında ama ne yapayim annem atamam ki ilerde de arada gorusuruz olur falan diyo

Ogullarını cok iyi kullaniyorlar ama senin erkek arkadasindada pek is yok neden kendisini kullandiriyor pisirik kaliyor ailesinde koskoca adam degilmi bu ya abisnin annesinin lafiylami is yapacak kendi akli yokmu bunun kazandigi paradan onlara ne ha birlikte yasiyorlarsa eve bir mijtar katki verir 300 en fazla 400 orda 800 verdim diyo halada istiyor kadin.Zor yabi senin icin seni ezdiriyor . Sozlunun bu haliyle cok sıkıntı cekersin. Egerki o pisirik olmasaydi bi nebze cikardi aralarindan senide ezdirmezdi. Laf soylettirmezdi ama simdiden daha herkes laf sokabiluyor yok kaynana kayin laf yapiyo kayinpeder sirtini donuyo bune ya .Seni dusman goruyolar suan ineklerini elinden almis gibi oldun onlar sen yokken sagiyorlardi ogullarida laf etmiyodu.

Ne garip bir ailei varmış sözlünün. Evladı evlenecek destek olmak varken yediğinin içtiğinin hesabını yapıyor.

Madem öyle sen de tepkini belli et ailesine. Ne garip bir ailei varmış sözlünün. Evladı evlenecek destek olmak varken yediğinin içtiğinin hesabını yapıyor. Madem öyle sen de tepkini belli et ailesine. Ayrıca kırgınlığını hatta kızgınlıüınızı sözlüne anlat. Sana böyle bir yakıştırma yapmaya hakları yok.. O da tepisini koysun ailesine. Nasılsa böyle bir aileden kendisine de fayda yok.

Para desteği konusunda da ailesi size yardım etmeyecek gibi görünüyor sözlünü sömürmesinden. Sözlün ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir kredi çeksin. Ailesine de başka yolu olmadığı için kredi çektim. Size destek veremeyeceğim artık desin. He kredi çekmeye hiç yanaşmazsanız da çekmiş gibi davranıp krediye ödeyeceğiniz aylık tutarı kenara atabilirsiniz.

aileyi hiç beğenmedim

ve senin dediğin gibi daha şimdiden böyle ise herşeyde kabak sana patlar

ayrıl da demiyorum
ama
iyi düşün
evine gelen misafirin önünde (
sen henüz misafirsin )
aile sırlarının böyle ortaya dökülmesi
üstelik maddi nedenlerle tartışmaları
düpedüz görgüsüzlük

çok iyi düşün ço
:44::44::44::44::44::44::44::44:

Eşin ve -çalışıyorsan- sen, eşya almaya başlayın bence. Koltuk beyaz eşya filan seçin,mağazada kalsın. Aldığınız maaşları oralara ödediğinizde bakalım annesi artık isteyecek mi? Ve kesinlikle yakın oturmazdım,arama mesafe koyardım ben olsam.KEşke başta mesafeli olsaydın canım yaa

canım 3 yıldır sözlü değilim ben 10 oldu söz yapılali sozde tanıştım ailesiyle de böyle olduklarını da bilmiyordum hiç

Aile düzeni gerçekten tuhaf ama sözlünde kendini yedirmesin elinden geldiğince çeksin kredisini yapsın düğününü.bunların hepsi tamamda canım iş evliliğe dökülünce birden anamda anam derse işte o zaman çok pişman olursun.bende berbat bi kv sahibiyim dişliyim yeterince. Eşime sen neden tepkini ortaya koymuyosun dediğimde;söylencek herşeyi söyledin bana laf kalmadıki der mesela. Yani anasının yaptıkları görmezden gelinir;marmelat dişli marmelat baş edilmez olur. Anlatabildim mi??kör olmayıp görücek sözlün olanı biteni. Gerekiyosa ailesine koca bi duvar örücek bu işler böyle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım 3 yıldır sözlü değilim ben 10 oldu söz yapılali sozde tanıştım ailesiyle de böyle olduklarını da bilmiyordum hiç

Ay canim pardon ben yanlis anlamisim valla bu işler böyle . Söz nisan olunca insan taniyor bundan sonra iş artik sana kalmis sözlüne güveniyorsan problem yok ama aklimda ufacik bi şüphe olusuyorsa hemen kaç derim

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

bende ona kızıyorum ışte madem kiziyorsun tavrını belli et herşeyi yapma yani ama gene aynı benim de bildiğim eve biraz verirsin gerisi sana kalır senin de ihtiyaçlarin var sonuçta ama bunu düşünen yok tabi versin de versin durum bu

ona guvenim var da değişmesinden korkuyorum kadınlar erkekleri çok kolay değiştırebiliyorlar bunu söyleyende annesi bi kadın bi erkeğe herşeyi yaptırir der

ona guvenim var da değişmesinden korkuyorum kadınlar erkekleri çok kolay değiştırebiliyorlar bunu söyleyende annesi bi kadın bi erkeğe herşeyi yaptırir der

Oglunu etkilemeye calisiyor.. Valla ayni seyleri yasamayan yoktur heralde bende yasadim ilk zamanlar normalde zaman gectikce erkekler anneci oluyo o yasli bana ihtiyaci var dicek bi sure sonra hele sen onlari kotulersen falan temelli karisacak ortalik cok zor bu isler

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

ama seviyorum aile arasında oldu sözümuz

çalışıyor tabi çalışmaz mi ama o ev geçindiriyomuş o yüzden yapması lazımmis abiymis o sonuçta bahaneler de bunlar

çalışıyor tabi çalışmaz mi ama o ev geçindiriyomuş o yüzden yapması lazımmis abiymis o sonuçta bahaneler de bunlar

Cus cok afedersin el seyine guvenip gerdege girilmez hic canini skma tatlim nisan kiz tarafinin mecburen ama adetlerinizi konusun ailen muhattap olsun sen hic karisma izle sadece erkek tarafinin almasi gerekenleride abisi alir artik

zaten böyle giderse liste yapıp ona vercem baslasin şimdiden almaya hiçte düşünmüyor ya ben ona gayret ediyorum gerçekten bu adam evlencek para lazım bende ordan geçtim demiyor

zaten böyle giderse liste yapıp ona vercem baslasin şimdiden almaya hiçte düşünmüyor ya ben ona gayret ediyorum gerçekten bu adam evlencek para lazım bende ordan geçtim demiyor

konunun içli dışlılıkla ne alakası var ki ortada berbat bir aile var, kız görmüş ve hazırlıklı en azından

Canım seviyorsan mücadele et sakın ayrılma düğün işinide bence uzatma kasımda nişan değil düğün yap. evinde herşeyin tam olmasada olur evliliğin süresince alırsın eksik bitmez zaten. başka bir şehre taşınma ihtimalin yoksa mutlaka şehrin öbür ucunda otur. her ev farklıdır yemeği bile birbirini tutmaz tabiki senin yetiştiğin ortam farklı olabilir ama eşin her nekadar o ailede yetişmiş olsada aradığı şey huzursa ve bunu sende bulursa gerisi boş. sen gidelim desende gitmez örnek babam ve şu an eşim. babaannem anneme çok eziyet etmiş hatta bütün aile annem öksüz diye şimdi babam bayramdan bayrama gider annesine ve babaannem hala laf sokar anneme oğlumu benden çaldın diye annemde ben senin oğlunu ne yapayım ağzında dişi yok başında saçı yok al senin olsun der ve dalgasını geçer. Demem o ki sözlün senle mutlu ve huzurluysa ailesini salla.

Sen sozlun disinda kimseyle muhattap olma tas yerinde agirdir ailen yapar liste verir zaten eskiden oyleymis liste yapilirmis nisandan once kac bilezik kac metre zincir takilacak diye sen birsey yaparsan olaylarin seyiri degisir nisandan donerler sadece sabret

hiç birşey demiyorum o yüzden kötü olmamak için gözünde ilk zamanlar bende yaşadım demissin şimdi nasıl durumlar hala aynı mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…