müstakbel kayınvalidem

çok teşekkür ederim tatlım :) bi güven geldi valla çok sağol bende opuyorum çok :)

kafamı taşlara vuruyorum ah ah o mesafeyi koymak için çok mu geç kaldım acaba

allah allah çok garip ya nişan yoksa ne olmuş ayrılacak gözüyle mi bakıyor bu kadın kafası yerinde mi? Eğer o ödemeyecekse gidin alın az yesin biraz yoksa düğün yaklaşınca da para yok der aldırmaz artık bence bakmasın sözlün onun lafına bak biz teknosadan şu seti almıştık geçen sene http://www.teknosa.com/urunler/119966626/grundig-grne-4680-465-lt-buzdolab-grundig-gdf-5202 tabi 2.499 du o zaman fiyatı ve çamaşır makinesi 9 kg dı 7 kg olmuş bu sene. Beyaz eşya servisinde çalışan bir akrabamda duyunca çok iyi almışsınız demişti marka olarak da çok iyi demişti. Evime kuruldu evim döşenirken kullanma fırsatım oldu ve hepsini çok beğendim arçelik in de indirim zamanında 500 tl ye fırın almıştık beyaz eşyalar 3 bine malolmuştu çok sevinmiştik bunlar taksitle alınınca mobilyalar alınana kadar ödenmişti baya bir kolaylık sağladı şimdi düğün sezonu çok iyi kampanyalar var kaçırmayın yani... ve hiçbirşeye takma kafanı sözlün yanındaysa gerisi mühim değil gerçekten çok benzer şeyler yaşadım müstakbel eşimin ailesinin bir iğnesi dahi yok evimde herşey oluyor bir şekilde Allah yardım ediyor kimse yoksa o var şükürler olsun...

ben birşey demedim sen kalk bana sirtini don elini verme aynen dağ dağa kusmuş hesabı

abiye zaten anneden daha çok sinir oluyorum 28 yaşında üniversiteye kadar okumuş hiç gelismemis kendini geliştirmenin okulla bir alakasi yok gerçi okumayan bir çok insan bunu güzel yapıyor ama orda çevre kültür farkı değiştiği için birşeyler öğrenme oranı daha yüksek hiç uğraşmamis ama tam bir embesil eşege altın semer vursan eşek gene eşektir lafı kesinlikle boşa değil

İyiki gitmişsin de evlerinin gerçek halini görmüşsün. Bence yıldırım nikahıyla evlenin. Çocuk çalışıyor sen de çalışırsın gül gibi geçinir gidersiniz

ayrılcak gözüyle bakıyor aynen söz gecemde iş ciddiye bindi nasıl olsa 2 ay sonra vazgeçersin demis ogluna oda başkası olmaz boşuna umutlanma demis söz yaptık bi ay sonra kendi akrabasıni yapmaya çalıştı ya ogluna kızı düğünde gösterip durmuş bak bak nasıl kız diye bide utanmadan böyle yaptım diye söyledi bana yalnız kaldigimiz zaman. gerçekten çok iyi almışsıniz eşyalarıniz güzelmiste gule gule kullanın bizde paket alicaz ışte bizimde hesaplarimiza göre 3 4 milyara alıyoruz beyaz eşyamizi sözlüm de zaten takma sen onları boşver diyo ama insan şüphe de kalıyor ya bir fenalik yaparsa diye

İyiki gitmişsin de evlerinin gerçek halini görmüşsün. Bence yıldırım nikahıyla evlenin. Çocuk çalışıyor sen de çalışırsın gül gibi geçinir gidersiniz

bazen kafasi atıyor hadi evlenelim gizlice diyo ama benimde ailem var sonuçta bide bizimkiler de farkında annemde bekletiyor bizi biraz belki ben vazgeçerim diye ilk kaynanami gordugunde fesat çok belli yüzünden demişti zaten. bende çalışmak isterim tabi tek yük moda olmasın paylasalim yani hem bu zamanda çok zor ev geçimi

Sadece şunu hatırlatmak istiyorum sadece onunla değil ailesi ile de evlenmiş olacaksın..
Bu insanlar hayatında bir şekilde var olacaklar.
Az görüşürüm diyorsan bile en az kandil, bayram, düğünlerde göreceksin..
Çocuğun oldu mu hele eyvah torun baldan tatlıdır hesabı burunları evin içine girebilir :S

Şimdi ailesinin hatasının farkında senin yanında ama evlendikten sonra durum değişebiliyor..
En iyi ihtimal kimsenin tarafını tutmuyor ama ailesinin eksisini de görmemeye başlıyorlar..

Sinirlerin ne kadar güçlü, tahammül edebilir misin?
Aşkın ile her şeyi aşabilir misin?
Bu sorular üzerinde iyi düşün..

yuh diyorum ya gerçekten çok çirkin davranışlar... İnsan kendi ailesini çok iyi tanır eminim sözlün de biliyor onların karakterini ama aile atılmaz satılmaz sadece daha ılıman yaklaşmak istiyor belli ki herkes öyle yapardı zaten bizimkilerde sözümüzde koydular gittiler canımın içi çok üzüldü bende en mutlu günümde sabaha kadar günlerce ağladım ama geçti gitti keşke ağlamasaydım değmezmiş artık umursamıyoruz ne yaparlarsa şaşırmıyoruz artık herşeyi bekliyoruz aaah ah çok dertliyim bu konuda sen huzur ver sözlüne başka birşey istemez zaten erkek huzur istiyor hep bizzat deneyimledim

çevremde evli olan herkes aile ile de ister istemez evlencegimi söylüyor zaten bunun farkındayim bu onun ailesi sonuçta nasıl vazgeçebilir ki o kadarinida istemeye hakkım olmadığnı düşünüyorum sadece onun aradaki dengeyi kurmasi lazım bunu evlenince de yapabilir mi bilmiyorum belki oda bıkar bu durumlardan vazgeçer dediğin gibi tarafsız olur eksileri görmez fikirler değişebiliyor ışte çok sabırlı biri olduğum şöylenemez hem bazen çok fevri davranışlarim olabiliyor

O zaman zor olacak..
Allah kolaylık versin...

burada iş sözlünüze düşüyor... şu saatten sonra ne dese siz sorumlu olacaksınız malesef.
ancak sözlün derse anne benim aklım fikrim yok mu siz görmüyomusunuz ...
bi evin kurulmasını siz daha iyi bilmiyormusunuz diye tatlı dille konuşmalı.

hırla gürle olmaz.

evlendikten sonra da kesinlikle sözlün para vermesin
bu ne canım

abiye para yedir anneye para yedir
yedirmeyin kardeşim
herkes parasına sahip çıksın :) kocalarınızın paralarını siz yiyin:))
ben çalıştıgım için malesef koca parası yiyemiyom ama çooook yemek isterdim

Siz daha sözlüsünüz nasıl yanında bu şekilde konuşabilirler.
En baştan araya mesafeni koymamışsın :/ Bence kv ile aynı ortamda bulunmamaya bak senin yanında bu şekilde konuşamasın ,mesafeni koy

amin allah büyük diyorum zaten yavrum ne yapabilirim ki başka

Yani şu an şu durumda ayrılık gibi bir seçeneği düşünmezsin.
Çünkü seviyorsun ve ailesi kötü diye onu bırakmak yanlış olur diye düşünürsün..
Onun suçu değil öyle bir aileye sahip olmak..

Ben de bu masum duygularla ondan vazgeçmedim..
Ona kıyamadım.. O ise bana kıydı beş kuruş etmez ailesi yüzünden hem de..

Bana ailesi için kıydığı her olayda keşke ayrılsaydım ben ona kıysaydım dedim..

Sen demezsin inşallah canım..

guzellikle konuşarakta demediğini söylüyor kolay kolay bağırıp cagirmaz zaten ança çok üstüne gelinmesi lazım ki sabri tükensin o zaman inletir ortalığı ama

evlendikten sonra böyle şeylerin zor olcagini söyledim sözlüme oda hak veriyor zaten şimdi bile aldığı maaşin nereye gittigini anlamiyor eve veriyor cebine kalan da hemen gidiyor çünkü eve verdikten sonra evdekiler şu eksik onu al buraya borç var onu ver diye kendine ayırdığı da gidiyor zaten para vermiş sana sen kendin borcunu eksiğini al ışte bu kadar da yapılmaz ki maasa gelmeden parası bitipte para istese hemen yok der abisi istese sözlümun parasını ona hemen verir ama bide para yok deyip her ay köpeklerine 200 300 milyon masraf yapıyorlar sözlüm de buna deli oluyor

Siz daha sözlüsünüz nasıl yanında bu şekilde konuşabilirler.
En baştan araya mesafeni koymamışsın :/ Bence kv ile aynı ortamda bulunmamaya bak senin yanında bu şekilde konuşamasın ,mesafeni koy

daha yeni tanışmamizda da hep yanimda yapıyordu bu muhabbetleri son zamanlar da bana tas atmaya başladı ışte bu konular ile ilgili

şimdi ne durumdasiniz peki çok üzüldüm gerçekten ya .

insanlar böyle olmak bu kadar acımasiz düşüncesiz olmak zorunda mi ya oğlunun hayat arkadaşısin yada olucaksin sende evlendin sende yuva kurdun biraz düşünseler ne olur sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…