Mutlaka bir sıkıntı çıkacaktı zaten!

DuyguUtcu

BarışTuna
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.664
363
173
Sevgilim anlamsızca kıskançlık krizlerine giriyor.. Daha dün mükemmel dediğim adama ne oldu anlayamıyorum..
Akşamüstü buluştuk bi yerde, kahve içelim dedik.. Gittiğimiz mekan avm içerisindeydi, aynı avmde bunların 2-3 dükkanları var, oraya da uğramış bulunduk.. Mağazanın birinde çalışan 35 yaşlarında bi adam güya bana bakmış, halbuki açık falan da giymemiştim, malesef göğüslerim babaannem tarafına çekmiş, biraz büyükler.. Baktım bu ters konuşuyor, gidelim diye tutturdum.. Arabada da oldukça agresif davrandı, bana ilk defa bağırdı, 'bi daha düzgün giy, ben senin göğüslerine bakıyorlar mı diye insanların gözlerini takip etmek zorunda değilim' dedi.. Ben de 'öz güven sahibisin sanırdım, saçma davranıyorsun' dedim.. O da öz güven sahibiyim ama g..t değilim dedi.. Ne diyeceğimi bilemedim.. Eve bıraktı beni, şimdi de o adama dükkanı boşalttıracam diyor.. Durumları iyi ama sonuçta oranın belli bi getirisi var, bu sefer ailesi benim için bir şey der diye korkuyorum, ayrıca adamın bakışları da gayet sıradandı bence.. Niye böyle yaptığını anlamıyorum.. Daha önce de alışverişe gittiğimizde bi etek denemiştim.. Başta yakışmadı aşkım dedi ben de beğendiğimi söyleyince çıkar lan demişti.. Neyle karşı karşıyayım böyle.. Daha 2 ay oldu.. kıskanç olan başta belli etmez mi? Neden böyle davranıyor sizce? (((

GELİŞME: http://i.hizliresim.com/epza0z.jpg
böyle msj attı napıyım?? :))) 2 kez de aradı ama cevap vermiyorum..

Son düzenleme:
sinirlenince içindeki gerçek adam dışarı kaçıyor olmalı...
her erkekte olan kıskançlık aşırı seviyede gösterirse kendini kaçmak lazım...
Allah korusun ötesi paranoya oluyor.
bi erkeğin '' lan'' veya ''kızım'' diye konuşmasından hiç hoşlanmam bende.

Seven insan kıskanır diye düşünenlerdenim.

ancak bir boyutu var. özellikle kıyafet konusuna takılanlara sinir oluyorum. herkes ne giyeceğini bilir neticede.

bir tatlı kıskançlık var bir de ortada bir şey yokken paranoyakça abartıp büyütüp sert tepki gösterenler var.

maalesef senin erkek arkadaşın 2.gruba gidiyor.

bu insanın hoşuna gidicek ah ne güzel beni kıskanıyor diyeceği bir tavır değil.

ne zamandır sevgilisiniz bilmiyorum ama şimdi böyle davranan evlenince nasıl davranır bilmiyorum.

kıskansa bile bunu kibarlıkla söyleyebilirdi.

Ya bu öyle bi insan değildi.. Beni gördüğü ilk günden beri benim tarzım hep aynıydı.. Ki ablası da gayet rahat giyinen bir insan, annesinin de öyle olduğunu umuyorum facebooktaki fotoğraflarından.. Rahat yetişmiş insanlar. Bana neden böyle davrandı bilemiyorum.. Normalde de ara sıra bakanlar olurdu, bugün benim çok moralimi bozdu ama.. Ben de asla hoşlanmam, çok da kibar bi insandı..

Adama mı sinir oluyor anlamadım ki öyle olsa bile bana yansıtması gerekmezdi.. Göğüslerim için laf edince çok bozuldum ( benim suçum mu büyük olması.. Ay hem üzüldüm hem komplekse girdim ((

Fazla abartmış..

Birde o anının sinirinden ve kıskançlığından olsa gerek, lafları ve tepkisi biraz ağır olmuş..

Bu tarz konuşmalardan rahatsız olduğunuzu dile getirdiniz mi.. ?

Ben mi çok abartıyorum bilmiyorum ama bana en ufak şeyde lan diyen birini hayatımda tutmam ben. Lan, la, kızım gibi kelimelerden hiç hoşlanmıyorum. Bir erkek bana bu kelimeleri kullandığı an bitiyor gözümde.

Fazla abartmış..

Birde o anının sinirinden ve kıskançlığından olsa gerek, lafları ve tepkisi biraz ağır olmuş..

Bu tarz konuşmalardan rahatsız olduğunuzu dile getirdiniz mi.. ?

Daha önce böyle bisey olmadı ki, hep anlayıslı ve kibardı bana karsı
Lan dediğinde de sonra özür dileyip gülmüştü, anlık birşey şaka falan diye düşünmüştüm.

acaba birisi senin görüntünle alakalı bir şey söyledide onu mu duydu ki?
bi erkek arkadaşı felan beğeni şeklinde konuşmuştur belki?

Daha önce böyle bir şey yoktu diyorsun da ilişki daha bir aylık. 1 senelik adam değişmemiş ki. 2 ayda normal. Baştan biraz geri vitese takmıştır kendini seni tanımaya çalışmıştır. Muhtemelen seni sevmeye başladı ve kıskanç tarafını gösteriyor. Seven kıskanır. Her insanın kıskançlık boyutu farklıdır. Kimi seven çok az kıskanır. Kimi de böyle hastalık derecesinde.

O seni hasta etmeden ya frene bastır yapamıyosan da yavaş yavaş ayrıl. Çünkü en zor şey bu kıskançlık. Senin özgüvenini diplere düşürür anlamadan.

Bana bi adam dik dik baksa eşim der ki aa seni birine mi benzetti acaba şu adamı tanıyo musun. Yooo çok beğendiğinden bakmıştır derim. Elime şakadan bir şaplak atar ve güleriz orda o konu kapanır. Çünkü o adamın bakmasıyla ne bizim ilişkimiz yıpranır, ne benim aklım karışır, ne de namusum gider.

acaba birisi senin görüntünle alakalı bir şey söyledide onu mu duydu ki?
bi erkek arkadaşı felan beğeni şeklinde konuşmuştur belki?

Beraberdik o anda.. Çok kısa bi ara ben bi kaç bişeye baktım.. Sinirlendiğini anlayınca cıktık, bana da arabadayken ters davrandı.. Olayı arabada anladım..

Haklısın ama sevmeye baslamıstım Çok üzüldüm. Hep böyle yaparsa ben naparım? Ki benim annem Aydınlı ben de orada büyüdüm sayılır, ben kapanamam ki.. Ailesi de öyle.. Çok saskınım. Şimdi msj attı paylascam..

Muhtemelen o da sevmeye başlamış canım. Üzülmekte haklısın. Ama adam bir tuhaf seviyor.

Belki cidden de adamın niyeti kötüdür ve anlamıştır ondan korumacı bir tavır sergilemiştir yine de öyle konuşması hoş değil tabii ki.

Belki cidden de adamın niyeti kötüdür ve anlamıştır ondan korumacı bir tavır sergilemiştir yine de öyle konuşması hoş değil tabii ki.

1. sayfada paylastım attığı msjı adamın huyuymuş öyle bakmalar fln.. Gönlümü almaya calısıyor simdi.. 2 defa aradığında açmadım, şimdi de uykum olduğunu söyledim..

tamam hadi ikinci olayda adama sinirlendi sizden çıkardı. Ilk olayda yani etek denediğiniz zaman beğendiğinizı söyleyince ki ifade tarzı ne oluyor? Deseydi ki ya bu çok açık ya da biraz daha farklı birsey bakalım bir derece anlardım da. Çıkar lan! Ne oluyor. Çok çekersiniz. Inşallah kendine bi çeki düzen verir yoksa zor günler bekliyor sizi

Son düzenleme:
Biraz tuhaf davranmış. Adam bakmamış belki ama her bakan olduğunda kavga mı edeceksiniz? Her bakan adam da onların dükkanda çalışmıyor o zaman ne yapacak?

Ayrıca bir kaç aydır sevgiliniz olan birine ahiretliğim diyecek kadar anlam yüklemeyin. Tamam çok seviyorsunuz ama bir tanıyın birbirinizi her yönünüzü görün, sonra zaten ahiretliğiniz olur. Olmasa da fazla üzülmezsiniz.

hitap şekli pek hoş değil...biraz da zoraki geldi gibi

Zoraki neden anlamadım? İnşallah düzelttircem o tavırları..

Allah korusun ya mutlu olmak istiyorum bu defa.. İlk seferde takmamıştım sonra kıvırdı falan şaka sanmıştım.

Ahiretiğimi sempatik bulduğum için seçmiştim.. Adama önceden de sinir oluyormuş, sanırım kuzenine falan da bakmış daha önce.. Emin adımlarla gitmek istiyorum zaten nikah masasına.. Allah korusun bi daha nişan atılsın istemiyorum.. İyice tanımadan hayatıma tam olarak almam zaten.

ahahah çok tatlı ya. Ben çok safım hemen kanarım böyle mesajlara falan.. Bilemedim. Biraz uğraştır ama çok kötü niyetli değil gibi. Yine de sinirlendiği zamanlarda öyle lanlı falan konuşmasın. Kıskanabilir ok. Ama kıskandığında daha yumuşak tepki versin. yrıca şu an hediye meselesine ne kadar tav olacak bir insan olsam da (muhtemelen bütün kadınlar böyledir) sen bunu belli etme. Öyle hediyeyle unutturamazsın o lan kelimesini de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…