Mutlaka bir sıkıntı çıkacaktı zaten!

ben kıskanılmadığımı düşünüyorum çok sinir bişey buda adam diyoki kıskanmıyosun diyince aman canım sokağadamı çıkarmayım peçemi takim yüzüne ne saçmalıyosun nerde olduğunu biliyorum sana güveniyorum gözüm arkada kalmıyo diyo :26: adamın kıskançlık anlayışı bu yok ya sevmiyo bu adam beni:

Anlıyorum.. :) Ankaralı bildiğim kadarıyla ailesi de.. Halası Adanalı ama ilgisi olacağını sanmıyorum.. :) Güzel analiz etmişsin valla :))

tesekkur ederim efenim. yarı ankaralı oldum sayılır artık, olsun o kadar

bu arada ilk yanıtında kısanclık yazmıstın; cok fırsat vermeMEye calıs, alıştırınca sonra huyundan vazgecirmek daha da zor oluyor

Son düzenleme:
ay maşallah canım maşallah benim gecen seneki konum gibi olmuş bu, ben de böyle mesajları filan paylaşmıştım çok sürükleyici oluyor bütün detayları yaz sen de :)

ayrıca sevgilin tam bir eşşek ! nasıl gönül alacağını biliyor, burda okuyan bütün kadınların ayyy ne şekerrr dediğine eminim :)

saçlarını yediğimmiş mikrop ya

Valla şükret adamın özgüveni yüksektir. Ayrıca sana da güveni var daha ne istiyosun kıskanç erkeğe güven vermek uzun ve yorucu bir süreç.

Hahaha güldürdün canım ya çok yaşa :)) Sağ olsun prenslerimiz valla Allah seninkini de sana bağışlasın.. Akınım da eccik sakin olabilse iyi olacak da işte çocuk da haklı 4 kilo memem var

Canım öyle yorumlama lütfen, inanki seninki daha iyi bak durduk yere benim akşamım mahvoldu mesela.. İleride kocam inşallah hiç kıskanmaz, hem çocuklarım için hem de benim için daha iyi olur.. İnşallah kocam Akınım olur ama o da bu kadar kıskanmasın, gerçekten iyi değil.

Nasıl yani :O mala bağladım ya pardon :)

Hahaha sağ ol canım, mutlaka paylaşırım.. Allah herkesin gönlüne göre versin. Öyledir sıpam ama iyi olunca çok iyi kötü olunca da ağlatıyormuş bugünkü gibi..

her kelimesine katılıyoruz da begen butonu izin vermiyor, dön dolas bu yoruma öyle gel diyor

ahaha belalımm angaralımm :13:

eneee kim gelmiş
konuyu okurken mesajlar falan aynen senin konu gecmişti aklımdan

konu sahibi, iliskiniz cok yeni zamanla sana guveni artıp kaygıları azaldıkca kıskanlıgını icine atmayı ogrenir.
cok tepki verecek olan kisi ne etek yakısmamıs demeyi secerdi once, ne de tartısmak icin arabada yalnız kalmayı beklerdi.
dansmarue katılıyorum, yontulabilitesi yüksek bence

ek: onceki yorumdaki eksik heceyi tamamladım. anlamaman normalmis :)))

Son düzenleme:

İçime su serptiniz, insallah yontabilirim devemi.. :)

Hahaha güldürdün canım ya çok yaşa :)) Sağ olsun prenslerimiz valla Allah seninkini de sana bağışlasın.. Akınım da eccik sakin olabilse iyi olacak da işte çocuk da haklı 4 kilo memem var

Canım burda kolay kolay damat beğenilmez bak. Herkesin hoşuna gitti bu Angara erkeği. :) Ben 75a sütyen giyiyorum. yok yani. Bana bile laf ediyordu. Senin memenden alıp bana mı eklesek kız

Aynen öyle ilişki oturdukça karşılıklı güven sağlandıkça düzelicektir. Çok sert bir tutum yok :)

yokyok kıskanılmak yerine kıskanılmamak tercihim ..
kim baktı sana?neydi simdi bu?ne dedi sana bu? ııyy hiç gelememm

Bu seni annesiyle tanıştırmak isteyen çocuk mu?
Eee hani 4 aydır beraberdiniz?
Şimdi 2 ay diyorsun...

Herneyse de daha 2 aylık ilişkide seninle böyle konuşma cesareti bulan adamdan hayır gelir mi sence?
Valla ben 10 yıllık evliyim eşim bugüne kadar benimle lan diye konuşmamıştır.
Ankara erkeği normal denmiş benimki de Adanalı.
Gerisini sen düşün artık...

Şirin mesajlar atmış :)))) yeter bu kadar duygu

Barıştık :)

Diğer konuma bi daha göz at istersen, biz normalde lise arkadaşıyız ben lise 1den sonra okul değiştirdim, aradan yıllar geçti geçen sene eylülde karşılaştık ve kasımda da çıkmaya başladık.. Evet annesiyle tanıştırmak isteyen çocuk.. Ne mutlu sizin için gerçekten çok özendim, inşallah bundan sonra biz de bu tarz sıkıntılar yaşamayız saygı hep daim olur aramızda. Şuan için pişman olduğunu görüyorum, bir daha tekrarlanırsa o zaman ilişkimi gözden geçiricem.

ay bana da bana da :78:

Hahaha kardeş payı yapalım benim memeleri.. yazın hararet yapıyo ama

Ben böyle tavırların kıskançlık değil de güven ve özgüven eksikliği olduğuna inanıyorum. ne yani tatile gittiniz mayo, bikini giydiğinde "Bu ne laan? Git kapat oranı buranı millet bakacak sana." mı diyecek. doğru orantıyla bu budur arkadaşım. karar senin tabii ben böylesini severim, bana lan desin höthöt yapsın, pireye kızıp yorgan yaksın diyorsan sevam et. Ama benim kanatim ömür geçmez Hele ki erkekleri yontmak falan ooo çok zor develer hendek atlasın daha kolay:) Etrafta çok yontulmuş var bence hiç yorulma yontulmuşlarından bul:)

ayh bu da cok tatlıymış, pece mi takayım guveniyorum işte demesi
konu sahibinin dedigi gibi, masallah! diyelim buna da.

bu arada tavrı annemle babamı cagrıstırdı bana, kızım biz sana güveniyoruz derlerdi surekli.
ama bu güvenden ziyade uyarı niteligindeydi

Ne desem bilemedim, haklılık payın da var ama o kadar da sert olmamak lazım. İleri boyutlara taşırsa tabi ki o dediğini yaparım ama çok seviyorum, tarzını değiştirmesini isteyeceğim zaten.

Valla şükret adamın özgüveni yüksektir. Ayrıca sana da güveni var daha ne istiyosun kıskanç erkeğe güven vermek uzun ve yorucu bir süreç.

yokyok kıskanılmak yerine kıskanılmamak tercihim ..
kim baktı sana?neydi simdi bu?ne dedi sana bu? ııyy hiç gelememm

bence göğsüm olmadığı için kıskanmıyo:26: arkadaşın dolgunmuş bende yokki şimdi farkettim bu ayrıntıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…