Mutlaka bir sıkıntı çıkacaktı zaten!

saçlarını yediğim kısmı çok komik geldi ya:90:

barışırsın illaki ama bundan sonra davranışlarını iyi gözlemle bence.

Canım bebeğim ya gönlümü almayı nasıl da iyi biliyor :) Ben de kandım ama belli etmemek lazım söylediğin gibi.. :) Uykum var dedim... Yarına kadar düşünsün valla.. Böyle gitmez dimi.. İnşallah bi daha böyle birşey yaşamam çünkü çok seviyorum :)

saçlarını yediğim kısmı çok komik geldi ya:90:

barışırsın illaki ama bundan sonra davranışlarını iyi gözlemle bence.

Bi hata yapmak istemiyorum, böyle hareketleri devam ederse(Allah korusun) bize ayrılık görünüyor.. :/ Gerçi affettirmesini biliyor, yarın da gönlümü almaya çalışacak muhtemelen.

Mesaj attı simdi 1. sayfada paylastım. Bulusmak istiyor ama kabul etmedim.. Hatasını anlaması lazım.. 2 kez de aradı açmadım..

gercekten adam daha once baskalarına bakmıs olabilir, size bakması son damla olmustur, fakat bunun sizi ilgilendiren bir yanı yok, gereksiz bir tepki vermis...
ya da adam gercekten bakmıyor ama erkek arkadasınız abartıyor, yine gereksiz...

fakat oyle tatlı ozur dilemis ki... hem de cok buyuk bir hatası yok, daha iliskinin başındasınız, degismez belki ama daha kontrollu davranmayı ogrenebilir. bir şansı daha hakediyor bence.
sonuc olarak aynen alıntıladıgım cumlenizdekini yazacaktım ben de aklın yolu bir

not: bu cocuk bana cok ankaralı geldi

Bana da öyle geldi biliyo musun ondan mı ne hoşuma gitti. Eşim de ankaralı da :) değilse de içanadolulu falan bu çocuk

sevgiliniz kaç yaşında acaba

kesınlıkle cok dogru .. arkadasa katılıyorum banada lan dıyen erkekler itici gelııyor hıc hoslanmam kaçarm ..

Canım ya insallah her seyi yoluna koyarız sevgimizle, değilse kıskanclığı beni çok yoracak.. Ben de dayanamadım barıstık ama yine de yüz vermiyorum suan için. Ankaralıyız zaten Ankara'da yasıyoruz.. Nereden anladın canım? :))

Bana da öyle geldi biliyo musun ondan mı ne hoşuma gitti. Eşim de ankaralı da :) değilse de içanadolulu falan bu çocuk

Haha kızlar nerden anladınız ya bir sey mi kacırdım ben?? :))

sevgiliniz kaç yaşında acaba

24 yasında..

kesınlıkle cok dogru .. arkadasa katılıyorum banada lan dıyen erkekler itici gelııyor hıc hoslanmam kaçarm ..

Ben de hoslanmıyorum ama kaçamıyorum suan :) Düzelticez ama insallah.

dansmarue bak yanıt geldi

denizinduygusu, ben ankaralı degilim ama uzun sure ank.da yaşadım... sizi tanıdıgımı dusunmeyin, cocugun konusması lan lun demesi kıskanc olup hem bunu belli etmemeye calısması hem de ani tepkiler vermesi.
anGara başta olmak uzere icanadolu hissi verdi. ama köken olarak adana dersen de şaşırmam

Anlıyorum.. :) Ankaralı bildiğim kadarıyla ailesi de.. Halası Adanalı ama ilgisi olacağını sanmıyorum.. :) Güzel analiz etmişsin valla :))

Anlıyorum.. :) Ankaralı bildiğim kadarıyla ailesi de.. Halası Adanalı ama ilgisi olacağını sanmıyorum.. :) Güzel analiz etmişsin valla :))

Canım konuşma tarzı aşırı kıskançlık lanlar ama sonradan gelen o sempatik mesajlar bildiğin angara erkegi ya.

Valla benimki bir de koçhisarlı böyle ankaranın içi bile değil :)) başlarda deli kıskançtı. Ben çok çektim. Kıskanıyor bağırıyor çağırıyor. Yok o çocuk sana ne dedi bu ne yaptı niye baktı. Ben istanbulda doğmuşum büyümüşüm bu küçük yerden gelmiş kaldıramıyorum görsen. O kadar saçmalıyor ki. O meme kapanacak falan aynı ya :) Ama seviyorum da. Vallahi öyle güzel yonttum ki ben yoldan geçen çocuğa uff ne yakışıklı desem sadece güler. Çok ciddiyim en ufak bir kıskançlık kalmadı. Ağzını açıp kıyafetime de ses etmez artık. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…