ahahah çok tatlı ya. Ben çok safım hemen kanarım böyle mesajlara falan.. Bilemedim. Biraz uğraştır ama çok kötü niyetli değil gibi. Yine de sinirlendiği zamanlarda öyle lanlı falan konuşmasın. Kıskanabilir ok. Ama kıskandığında daha yumuşak tepki versin. yrıca şu an hediye meselesine ne kadar tav olacak bir insan olsam da (muhtemelen bütün kadınlar böyledir) sen bunu belli etme. Öyle hediyeyle unutturamazsın o lan kelimesini de.
saçlarını yediğim kısmı çok komik geldi ya:90:
barışırsın illaki ama bundan sonra davranışlarını iyi gözlemle bence.
saçlarını yediğim kısmı çok komik geldi ya:90:
barışırsın illaki ama bundan sonra davranışlarını iyi gözlemle bence.
Keske benide biri böyle kiskansa :)))))
İnsallah canım.. Allah herkese kalbine göre versin, umarım sen de cok mutlu olursun.. Masallah demeyi esirgemeyin lütfen.. :)
Masallah) tüm ictenligimle
Mesaj attı simdi 1. sayfada paylastım. Bulusmak istiyor ama kabul etmedim.. Hatasını anlaması lazım.. 2 kez de aradı açmadım..
gercekten adam daha once baskalarına bakmıs olabilir, size bakması son damla olmustur, fakat bunun sizi ilgilendiren bir yanı yok, gereksiz bir tepki vermis...
ya da adam gercekten bakmıyor ama erkek arkadasınız abartıyor, yine gereksiz...
fakat oyle tatlı ozur dilemis ki... hem de cok buyuk bir hatası yok, daha iliskinin başındasınız, degismez belki ama daha kontrollu davranmayı ogrenebilir. bir şansı daha hakediyor bence.
sonuc olarak aynen alıntıladıgım cumlenizdekini yazacaktım ben deaklın yolu bir
not: bu cocuk bana cok ankaralı geldi
Sevgilim anlamsızca kıskançlık krizlerine giriyor.. Daha dün mükemmel dediğim adama ne oldu anlayamıyorum..
Akşamüstü buluştuk bi yerde, kahve içelim dedik.. Gittiğimiz mekan avm içerisindeydi, aynı avmde bunların 2-3 dükkanları var, oraya da uğramış bulunduk.. Mağazanın birinde çalışan 35 yaşlarında bi adam güya bana bakmış, halbuki açık falan da giymemiştim, malesef göğüslerim babaannem tarafına çekmiş, biraz büyükler.. Baktım bu ters konuşuyor, gidelim diye tutturdum.. Arabada da oldukça agresif davrandı, bana ilk defa bağırdı, 'bi daha düzgün giy, ben senin göğüslerine bakıyorlar mı diye insanların gözlerini takip etmek zorunda değilim' dedi.. Ben de 'öz güven sahibisin sanırdım, saçma davranıyorsun' dedim.. O da öz güven sahibiyim ama g..t değilim dedi.. Ne diyeceğimi bilemedim.. Eve bıraktı beni, şimdi de o adama dükkanı boşalttıracam diyor.. Durumları iyi ama sonuçta oranın belli bi getirisi var, bu sefer ailesi benim için bir şey der diye korkuyorum, ayrıca adamın bakışları da gayet sıradandı bence.. Niye böyle yaptığını anlamıyorum.. Daha önce de alışverişe gittiğimizde bi etek denemiştim.. Başta yakışmadı aşkım dedi ben de beğendiğimi söyleyince çıkar lan demişti.. Neyle karşı karşıyayım böyle..Daha 2 ay oldu.. kıskanç olan başta belli etmez mi? Neden böyle davranıyor sizce? (((
GELİŞME: http://i.hizliresim.com/epza0z.jpg
böyle msj attı napıyım?? :))) 2 kez de aradı ama cevap vermiyorum..
Ben mi çok abartıyorum bilmiyorum ama bana en ufak şeyde lan diyen birini hayatımda tutmam ben. Lan, la, kızım gibi kelimelerden hiç hoşlanmıyorum. Bir erkek bana bu kelimeleri kullandığı an bitiyor gözümde.
gercekten adam daha once baskalarına bakmıs olabilir, size bakması son damla olmustur, fakat bunun sizi ilgilendiren bir yanı yok, gereksiz bir tepki vermis...
ya da adam gercekten bakmıyor ama erkek arkadasınız abartıyor, yine gereksiz...
fakat oyle tatlı ozur dilemis ki... hem de cok buyuk bir hatası yok, daha iliskinin başındasınız, degismez belki ama daha kontrollu davranmayı ogrenebilir. bir şansı daha hakediyor bence.
sonuc olarak aynen alıntıladıgım cumlenizdekini yazacaktım ben deaklın yolu bir
not: bu cocuk bana cok ankaralı geldi
Bana da öyle geldi biliyo musun ondan mı ne hoşuma gitti. Eşim de ankaralı da :) değilse de içanadolulu falan bu çocuk
Bana da öyle geldi biliyo musun ondan mı ne hoşuma gitti. Eşim de ankaralı da :) değilse de içanadolulu falan bu çocuk
sevgiliniz kaç yaşında acaba
kesınlıkle cok dogru .. arkadasa katılıyorum banada lan dıyen erkekler itici gelııyor hıc hoslanmam kaçarm ..
Canım ya insallah her seyi yoluna koyarız sevgimizle, değilse kıskanclığı beni çok yoracak.. Ben de dayanamadım barıstık ama yine de yüz vermiyorum suan için. Ankaralıyız zaten Ankara'da yasıyoruz.. Nereden anladın canım? :))
dansmarue bak yanıt geldi
denizinduygusu, ben ankaralı degilim ama uzun sure ank.da yaşadım... sizi tanıdıgımı dusunmeyin, cocugun konusması lan lun demesi kıskanc olup hem bunu belli etmemeye calısması hem de ani tepkiler vermesi.
anGara başta olmak uzere icanadolu hissi verdi. ama köken olarak adana dersen de şaşırmam
konuya bir şey diyemeyeceğim de ben mesaja çok güldüm çok sempatik
Anlıyorum.. :) Ankaralı bildiğim kadarıyla ailesi de.. Halası Adanalı ama ilgisi olacağını sanmıyorum.. :) Güzel analiz etmişsin valla :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?