- 15 Nisan 2010
- 1.436
- 1.383
- 158
- Konu Sahibi ananotherlife
Yok canım mühendisti.Vesfa senin erkek arkadaşın polis miydi ben mi karıştırdım.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım mühendisti.Vesfa senin erkek arkadaşın polis miydi ben mi karıştırdım.![]()
Yok canım mühendisti.
Önemli değilkusura bakma avatar resminden karıştırdım.
İlişkilerde tek taraflı bir bakış sanki karşı tarafın hayatı ailesi sosyal yaşamı yok ilişkilerde kişi dünyanın merkezi moduna girip birde çıka bilse sorun ve üzüntü tarih olurdu
Gerçekten üzülmene değicek biri değilmiş.Uzak mesafe ilişkilerinde zaten yapılıcak paylaşımlar çok çok azdır. Ve eğer buna rağmen sabah günaydın mesajı gelmiyorsa, özel günerde bir buket çiçek gelmiyorsa gerçekten hiç bir anlamı yok.İlişki koskoca bir hiç.Size değer vermiyormuş.Bu yüzden bitmesi inanın daha iyi olmuş.Allah sizi çok iyilerle karşılaştırsın insallah, hem yakınınızda hemde el üstünde tutan ben böyleyim diyip kaçmak yerine sizin için çabalayan birini hak ettiğinize eminim.Hiç bir bayan bu kadar yok sayılmak istemez.
başkası olmadığına eminimBaşkasını bulmuştur. Unut gitsin.
Bizimkide tam bu sebepten bitti.Ama bitiren ben oldum. Defalarca söyledim ona mutsuz olduğumu. Mutlu olmayı dene, ben mutluyum dedi. Bizimkide uzak mesafe ilişkisiydi ama sorun bu değildi. İçinden gelse uzaktaykende yakın olabilirdik. Velhasıl son 3 hafta boyunca geri çektim kendimi. Ne yapacağını merak ettim. Tabiki hiçbir şey yapmayarak beni şaşırtmadı
Sonra birgün annem babamdan dert yanmaya başladı bana. Babamın ilgisiz olmasından, iki güzel laf etmediğinden, mutsuz olduğundan bahsedince "KADIN HER YAŞTA KADIN" demekki dedim.. Yani zamanla alışacağım bir durum değildi bu. Annemle geçen o konuşmanın ardından net bir şekilde ayrılık kararı aldım. Önce kabul etmedi ama ben gayet ciddi olunca kabullendi. Sonra ne mi oldu? Daha geçen pazar günü onlarca şey yazdı. Yalvarıp yakardı. Değişeceğim dedi. İnanır mıyım? Hayır.
Çünkü ben yalvarmıştım ona zamanında, ilgini alakanı esirgeme, sevildiğimi hissetmek istiyorum dediğimde "sen mutlu olacaksın diye ben istemediğim şeyleri yapamam (çiçek almak gibi)" demişti.
Neyseki zamanında açtım gözümü. Böyle bir adamla ömür geçer miydi, nasıl geçerdi bilmiyorum. O yüzden üzülmeyi bırak ve Allaha dua et. Ben şu an birini tanıma aşamasındayım. Kendimi hiç olmadığım kadar değerli hissediyorum. Hayat onlardan ibaret değil yani![]()
sağolun..Sana değer verseydi fizanda olsa da yanına gelirdi.değer görmediğin bir kişiden fedakarlık zaten bekleme.hayırlısı olsun hakkında
O zaman arkana bile bakmadan uzaklaşacaksın. Emin ol her erkek böyle değil. Ben hepsinin aynı olduğunu düşünürdüm ama yanlış düşünmüşüm. Odunları biz mi yontacağız? Bırak kendisi gibi birini bulsunanlattığınız her şey aynı benimkiyle. cevaplar bile aynı... benim annem de babamdan şikayetçi o konuda. ben de onlar gibi olmak istemiyorum aşkı sevgiyi sonuna kadar hissetmek istiyorum.
Belki çok üzüleceksin zor da olacak ama kaba tabirle yol ver gitsin hiç konuyu da uzatma sevgide fedakarlık göstermeyen insanlar sevginin gramini bile haketmiyorçok büyük bir sorunumuz yoktu aslında. ilgisizdi ya da ben talepkardım... bilmiyorum... tek bildiğim çok üzgünüm... 1.5 yıldır beraberdik. son zamanlarda bu yüzden tartışıyorduk.aslında sorun çıkaran bendim...
sınavı vardı. bekle dedi, sabret dedi... ben ondan bir buket çiçek istedim, sabahları sevgi dolu bir mesaj. isterse yapardı. ama yapmadı. elimden gelen bu dedi... ben böyleyim dedi.. çok monotonlaşmıştı bir de uzak mesafe ilişkisiydi bizimkisi. iki saatlik mesafeseydik ama... isterse sürpriz yapabilirdi ama vaktim yok dedi... çok değersiz hissettim. biz hep bu yüzden tartıştık böyleydi.... aradım ağladım ağladım ağladım.... ben seni mutlu edemiyorum dedi.. ben ondan çözüm istemiştim çözümü buymuş... uğraşmadı, çaba göstermedi... şimdiye kadar iyi kötü zamanlarımız oldu. benim de hatalarım vardır mutlaka. bilmiyorum... anlatmak istedim.... gerçekten iyi değilim......
nesi güzeldi peki. ilgisiz sürpriz yapmıyor romantik değil. ? merak ettım ıyı tarafı ne.güzel bir ilişkimiz vardı aslında . sadece ilgisizdi. sürpriz yapmazdı. romantik değildi. ben zaten benim için ayılıp bayılmasını istemiyorum ki....
güzel bir ilişkimiz vardı aslında . sadece ilgisizdi. sürpriz yapmazdı. romantik değildi. ben zaten benim için ayılıp bayılmasını istemiyorum ki....
günaydın aşkım der sadece. merak eder sorar. benim istediğim biraz romantik olması