mutlu edemiyorum dedi ve gitti

Zaten kabul ediyorsunuz sizinde hatalarınız var . Bir insanı değiştiremezsiniz malesef onun dediği gibi o öyle birisiymiş. Sizin istekleriniz de çok ucuk değil ama herkes sizin gibi düşünmüyor. Şahsen bende sevmem öyle şeyleri bana sacmalık gelir vakıt kaybı ve gösteriş gibi gelir daha dogal ilişkiyi severim. Benimde uzun yıllar ilişkim var şuan sözlüm ama inan bir kere supriz yapmaz guzel soz etmez 14 subatmış yıl donumuymuş hic birini sözle bile kutlamaz bende bir lafla kutlar geçerim. Sdece doğum gunumu kutlar yapma desem onuda yapmıcak belkıde. Ama benı sevdıgını saydıgını korudugunu bılıyorum bunları hıssettırıyor ve hıc sorun yok aramızda. Ilk basta bana dedı ben boyleyım dedı romantık degılım olamam benden bekleme sonra kafamı agrıtma dedı bende ona bende boyleyım sev sadık kal canımı al dedım ve sorun olmadı hıc bu konu.
Onun huyu değişmez sizin beklentilerinizde. Bence siz kendinize göre romantik supriz yapan ilgilenen erkek arkadaş edinin belliki karşı taraf bunalmış hayırlısı...

İlişkilerde tek taraflı bir bakış sanki karşı tarafın hayatı ailesi sosyal yaşamı yok ilişkilerde kişi dünyanın merkezi moduna girip birde çıka bilse sorun ve üzüntü tarih olurdu

günde 10 defa mesajlaşıyoruz ve uzak mesafe ilişki içerisindeyiz. çok mu fazlaydı sizce ?

Gerçekten üzülmene değicek biri değilmiş.Uzak mesafe ilişkilerinde zaten yapılıcak paylaşımlar çok çok azdır. Ve eğer buna rağmen sabah günaydın mesajı gelmiyorsa, özel günerde bir buket çiçek gelmiyorsa gerçekten hiç bir anlamı yok.İlişki koskoca bir hiç.Size değer vermiyormuş.Bu yüzden bitmesi inanın daha iyi olmuş.Allah sizi çok iyilerle karşılaştırsın insallah, hem yakınınızda hemde el üstünde tutan ben böyleyim diyip kaçmak yerine sizin için çabalayan birini hak ettiğinize eminim.Hiç bir bayan bu kadar yok sayılmak istemez.

günaydın aşkım der sadece. merak eder sorar. benim istediğim biraz romantik olması

Bizimkide tam bu sebepten bitti. :KK47: Ama bitiren ben oldum. Defalarca söyledim ona mutsuz olduğumu. Mutlu olmayı dene, ben mutluyum dedi. Bizimkide uzak mesafe ilişkisiydi ama sorun bu değildi. İçinden gelse uzaktaykende yakın olabilirdik. Velhasıl son 3 hafta boyunca geri çektim kendimi. Ne yapacağını merak ettim. Tabiki hiçbir şey yapmayarak beni şaşırtmadı :63: Sonra birgün annem babamdan dert yanmaya başladı bana. Babamın ilgisiz olmasından, iki güzel laf etmediğinden, mutsuz olduğundan bahsedince "KADIN HER YAŞTA KADIN" demekki dedim.. Yani zamanla alışacağım bir durum değildi bu. Annemle geçen o konuşmanın ardından net bir şekilde ayrılık kararı aldım. Önce kabul etmedi ama ben gayet ciddi olunca kabullendi. Sonra ne mi oldu? Daha geçen pazar günü onlarca şey yazdı. Yalvarıp yakardı. Değişeceğim dedi. İnanır mıyım? Hayır. :KK12:Çünkü ben yalvarmıştım ona zamanında, ilgini alakanı esirgeme, sevildiğimi hissetmek istiyorum dediğimde "sen mutlu olacaksın diye ben istemediğim şeyleri yapamam (çiçek almak gibi)" demişti. :KK62:

Neyseki zamanında açtım gözümü. Böyle bir adamla ömür geçer miydi, nasıl geçerdi bilmiyorum. O yüzden üzülmeyi bırak ve Allaha dua et. Ben şu an birini tanıma aşamasındayım. Kendimi hiç olmadığım kadar değerli hissediyorum. Hayat onlardan ibaret değil yani :KK14:

anlattığınız her şey aynı benimkiyle. cevaplar bile aynı... benim annem de babamdan şikayetçi o konuda. ben de onlar gibi olmak istemiyorum aşkı sevgiyi sonuna kadar hissetmek istiyorum.

anlattığınız her şey aynı benimkiyle. cevaplar bile aynı... benim annem de babamdan şikayetçi o konuda. ben de onlar gibi olmak istemiyorum aşkı sevgiyi sonuna kadar hissetmek istiyorum.
O zaman arkana bile bakmadan uzaklaşacaksın. Emin ol her erkek böyle değil. Ben hepsinin aynı olduğunu düşünürdüm ama yanlış düşünmüşüm. Odunları biz mi yontacağız? Bırak kendisi gibi birini bulsun :KK53:

çok büyük bir sorunumuz yoktu aslında. ilgisizdi ya da ben talepkardım... bilmiyorum... tek bildiğim çok üzgünüm... 1.5 yıldır beraberdik. son zamanlarda bu yüzden tartışıyorduk.aslında sorun çıkaran bendim...

sınavı vardı. bekle dedi, sabret dedi... ben ondan bir buket çiçek istedim, sabahları sevgi dolu bir mesaj. isterse yapardı. ama yapmadı. elimden gelen bu dedi... ben böyleyim dedi.. çok monotonlaşmıştı bir de uzak mesafe ilişkisiydi bizimkisi. iki saatlik mesafeseydik ama... isterse sürpriz yapabilirdi ama vaktim yok dedi... çok değersiz hissettim. biz hep bu yüzden tartıştık böyleydi.... aradım ağladım ağladım ağladım.... ben seni mutlu edemiyorum dedi.. ben ondan çözüm istemiştim çözümü buymuş... uğraşmadı, çaba göstermedi... şimdiye kadar iyi kötü zamanlarımız oldu. benim de hatalarım vardır mutlaka. bilmiyorum... anlatmak istedim.... gerçekten iyi değilim......
Belki çok üzüleceksin zor da olacak ama kaba tabirle yol ver gitsin hiç konuyu da uzatma sevgide fedakarlık göstermeyen insanlar sevginin gramini bile haketmiyor

Ya bunların sevgiliyken en ilgi manyağı olanı bile evlendikten sonra tv, pc ekranına gömülüyor.
Sevgiliyken bu derece ilgisiz olanı evlendikten sonra sen hayal et.

Güle güle gitsin valla.

Benimki de geçen sene sevgililer gününde sık ol demişti ve olmuştum dersaneye öyle topuklularla falan gittim çıkışta gayet salaş bir şekilde almaya geldi. Hediye falan da yoktu. Program iptal olmus. Ama bir kere bile lafini etmedim. Sevdiğim sey hediye ya da sürpriz değildi o vardı ve yeterdi o zensizdi evet ama ben çok sürpriz istiyorsam ilerde kendim de yapabilirdim yogunlugum azalınca. Sonuçta yine o ayrıldı :) hem de her seyin rayina girmesine 3 ay kala en zor ve sikintili donemimde :))) demem o ki canim gitmek isteyen gider. Nasıp kısmet hayırlısı Allah yazmamis değil gececeksin. Nasip olsaydı bir şekilde olurdu. Bunlar bahane yani. Onun gidesi varmış düşünme sen hiç nedeni nicini ?

güzel bir ilişkimiz vardı aslında . sadece ilgisizdi. sürpriz yapmazdı. romantik değildi. ben zaten benim için ayılıp bayılmasını istemiyorum ki....

7 yıllık koca bir ilişkinin ardından bizim ilişkimiz de aynı süreçten geçti. tamamen aynı sebeplerden her gün tartışıyorduk. 5 sene bir arada olduktan sonra son 2 sene benim masterım sebebiyle ayrı şehirlerde yaşamaya başladık. aramızda 6 saat vardı. o çalışıyordu. yoğundu. eskisi gibi olamadık. romantiklikle alakası yoktu. aksine gittiğim için beni suçluyordu. kısa kısa konuşuyordyk, ben yazmasam yazmıyordu. süpriz vs hak getire...derken benzer şeyleri söyledi, seni mutlu edemiyorum bana zaman ver dedi. şu anda evliyiz. çok çok mutluyuz. diyeceğim o ki seven insanlar kopamıyorlar. o zamanlar eşim benden zaman istedi, vermedim. ben de kendimde törpülemem gereken yerleri törpüledim, o da zaten çok sevdiği için kopamadı. sonuç olarak arada gerçek duygular, kuvvetli bir bağ varsa o iş o kadar kolay değil bitirmek...seni mutlu edemiyorum demek sorun sende değil bende klişesinin bir diğer deyişi aslında. bahane de olabilir. eğer geriye dönüş yoksa anla ki bahane...

Ya adamlardan nasıl ilgi dilenebiliyorsunuz.hiç işim olmaz benim dememle gösterecekse hiç göstermesin.şahsen biri beni arayı ilgi falan diye ağlasa soğurum ondan. Uymuyosunuz işte zorlama

Uzak mesafe ilişkilerinin handikabı bu. Kadın ilgi bekler erkek o ilgiyi veremez. Bir zaman sonra her şey kadına batmaya başlar, mesaj atmaması, gülücük koymaması ufacık bir ilgi emaresi arar bulamaz erkekse kendi hayat telaşesinde bir mesaj mı bir gülücük mü önemli diyerek geçiştirir kadını. Yanyana geldiklerinde mükemmelken uzaktayken tam bir karmaşaya döner ilişki.
Bende uzak mesafe ilişki yaşadım ,bunları bende yaşadım ama sevgilim dört saatlik mesafeden neredeyse iki haftada bir gelirdi. Geldiği içinde evlendik. Yani çaba göstermiyorsa bırak gitsin.

günaydın aşkım der sadece. merak eder sorar. benim istediğim biraz romantik olması

Nasıl yani? Normal günlük konuşmalarınız yaşanıyordu yani siz sadece romantik olmadığı için mi sorun çıkarıyodunuz? :S ben konunuzdan size günaydın bile yazmadığını gün içinde arayıp ilgilenmediğini filan anladım?

Back
X