Mutlu evliliği olan var mi?

burası bdv, zaten derdi olan yazıyor, durduk yere ben çok mutluyum diye neden yazsın insanlar.

doğru kişiyle doğru zamanda evlilik çok güzel tabi ki. o yüzden sorunuzun cevabına evet diyebilirim.
Yanlışlıkla falan mutluyum diye konu açan olursa, dert bunun neresinde burası bdv sen milleti kıskandırmakmı istiyorsun diye linçleniyor zaten

Allah bozmasın evliliğimden memnunum. Kimse dört dörtlük anlaşamaz sonuçta farklı insanlarız ama genele baktığımda mutluyum gayet

O kadar çok boşanan çift örneği görüyorum ki mutlu evliliğin olmadığını düşünmeye başladım. Bu yüzden evlenmekten korkuyorum. lütfen bana güzel örnekler verir misiniz?
Bekarlıktan daha güzel bulanlar genelde ailesinden kaçtığı için mutlu olanlar mesleği olmayanlar kendi hayatı evi düzeni bekarken olmayanlar vs gibi yani . Onlar biraz iyi bi insanla evlenmişler ise evliliği harika bulabilirler ve pembe eşyaları ile yetinebilirler.
Evlilik nasıl diye sorarken bence kriterlerde etkili .

Evlilik var evlilik var ..
Birini bulup evlenme yaşım geçiyor deyip evlenenler..Anne olmak istiyorum sadece diyenler..Elalem çizgisinden gidenler ..
Biri olsun yeter ki basımda dursun faturalarımı ödesinciler ..
Bu zamana kadar kimse beni beğenmemişti deyip ilk beğenen koşup gidenler .....Çok yani seçenekler Soru yanlış duruyor .
Evlilik bi bakış açısı buradan bakarsak .
Birini bulmak ve evlenmek değildi oysa evlilik

Ara ara didişmeleri, kavgaları tolere edebilecekseniz evlenin herkesin evliliğinde pürüzler illa ki vardır boşanan çok diye sizin evliliğiniz kötü olacak diye bir kaide yok

Ailem aşırı rahat bir ailedir. Sevgiliyken eşim evimizden çıkmazdı. Haftasonları da 1-2den önce eve gelmezdik. Ortamım da genişti iş hayatım da vardı. Ve bekarlıktan daha çok seviyorum evliliği. Bence bunla alakalı değil. Ben 29da evlendim, kendi adıma her şeyi yaşamıştım. Doğru insanı bulunca aynı evde bir hayat yaşamak istedim. En güzel bekar evi de olsa ailenle yada yalnız uyuyorsam bence evlilikten daha güzel olamaz.

Harika mutlu bir ailem var, bekarlıktan kaçmama sebep bir hayatım yoktu, iyi bir mesleğim var, pembe eşyalarım yok :) 15 yıldır evliyim ve mutluyum :) Neden hepimiz mutsuz ailemizden kaçıp evlilikte mutlu olduğumuzu varsayıyormuşuz gibi düşündünüz ki?

O kadar çok boşanan çift örneği görüyorum ki mutlu evliliğin olmadığını düşünmeye başladım. Bu yüzden evlenmekten korkuyorum. lütfen bana güzel örnekler verir misiniz?
Ben varım ,allahıma bin şükür 20.yılımızı kutlacık 6 gün önce tabiki bizimde kavga ettiğimiz anlaşamadığımız zamanlar oluyor ama kocamı seviyorum oda beni sırrın ne diye sorsalar.Biz beraber büyüdük

12 yılı deviren tanışıklık, 8 yılı evli olmak üzere 10 yıllık beraberlik..

İstanbul gibi bi şehirde ailemden 1000 km uzakta kardeşimle beraber yaşıyordum. Mesleğim vardı yiyip içip gezme modundaydım. Ne eve girişime ne çıkışına karışan vardı. Geceleri arkadaşlarımda kalıyordum. Eşimin olduğu şehre günübirlik uçakla atlayıp geliyordum. Aşırı rahat bir hayat yaşıyordum.

Ama yine de mutlu bir evliliğim var. Çünkü evlendikten sonra çocuk olana kadar hayatımda hiçbir kısıtlama olmadı. Bu sefer eşimle gezmeye hadi diye kalkıp istediğimizi yapmaya başladık. Zaten uzak mesafe ilişkisiydi büyük bi özlemle evlendik. Hayat şartları çocuklar gelecek kaygısı vs düşündürse ve ikimizi de yorsa da, arada tartışmalar didişmeler küslükler olsa da, seviyorum eşimi de evliliği de. O benim en iyi arkadaşım. Hiçbir şey yokken durup dururken ağladığımda bile ne oldu diye sormayıp sadece sarılanım, durup dururken mutfakta yemek yaparken müzikle gelip elimden kaşığı bıçağı bırakıp tutup dans edenim..

+mütüşmel bi de kaynanam var söylemesi ayıp

Evliyim mutluyum çocukluğum. Kayın ailesi de mükemmel elti dahil

Benimki kotuydu bekarlik en guzeli yada cok asik olup cok eminsen evlen.yoksa hayatin kayar.gec evlen hatta.evli biri yaziyor bunu.

Güllük gülistanlık değil tabi zorlukları var. Zaten hayat zor yani ne bekliyorsun ki. Eş dediğin hayat arkadaşın ama hayat dediğin de zaten zor bir şey. İyi ve dürüst bir insan, yani doğru insan, bir de seni seven senin de sevdiğin bir insan olursa, %100 anlaşmak diye bir şey zaten yok, %70 de yok %50 anlaşıyorsan süper.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…