- 19 Mart 2023
- 1.380
- 2.267
- 48
- Konu Sahibi papyonlupanda
-
Benim kayınvalidem meleğin önde gideniKız Olmaz olur mu gelir şimdi benim Kayınvalidem meleğin önde gideni diyenler
Mutlu insan var mı ile değiştirmek istiyorum soruyu ya :)) biz bireysel olarak ne kadar mutluyuz ki evliliklerimiz mutlu olsun . Bin tane dertle bogusuyoruz her günO kadar çok boşanan çift örneği görüyorum ki mutlu evliliğin olmadığını düşünmeye başladım. Bu yüzden evlenmekten korkuyorum. lütfen bana güzel örnekler verir misiniz?
mutlu evlilikten kastınız sorunsuz evlilikse bu mümkün değil bence. zira tamamen farklı hayat kültür aile ve cinsiyette iki insanın belli bir yaştan sonra aynı evi ve hayatı paylaşması sıfır sorunla olacak bir şey değil. benim de herkes gibi sorunlarım oluyor elbette evliliğimde ama artılar eksilerden fazla o nedenle tolere ediyorum.O kadar çok boşanan çift örneği görüyorum ki mutlu evliliğin olmadığını düşünmeye başladım. Bu yüzden evlenmekten korkuyorum. lütfen bana güzel örnekler verir misiniz?
Başıma bir iş gelmeyecekse iyi ki evlenmişim canım kocammmmO kadar çok boşanan çift örneği görüyorum ki mutlu evliliğin olmadığını düşünmeye başladım. Bu yüzden evlenmekten korkuyorum. lütfen bana güzel örnekler verir misiniz?
O kadar çok boşanan çift örneği görüyorum ki mutlu evliliğin olmadığını düşünmeye başladım. Bu yüzden evlenmekten korkuyorum. lütfen bana güzel örnekler verir misiniz?
10 yıllık evlı konusuyor;erkekler kapatılsınO kadar çok boşanan çift örneği görüyorum ki mutlu evliliğin olmadığını düşünmeye başladım. Bu yüzden evlenmekten korkuyorum. lütfen bana güzel örnekler verir misiniz?
mesleğim var. 10 yıl ailemden uzak yaşadım yalnız başıma. eşyalarım pembe değil. genel olarak mutluyum çok şükür. sadece 2. çocuktan sonra çok yorulduğum oluyor o da normal bence. şemalarınız geneli yansıtmıyorBekarlıktan daha güzel bulanlar genelde ailesinden kaçtığı için mutlu olanlar mesleği olmayanlar kendi hayatı evi düzeni bekarken olmayanlar vs gibi yani . Onlar biraz iyi bi insanla evlenmişler ise evliliği harika bulabilirler ve pembe eşyaları ile yetinebilirler.
Evlilik nasıl diye sorarken bence kriterlerde etkili .
Kocalarımızı kayınvalidelerinizi övmeye devam edin.
Kıskançlık is loading....
Ferhans burada mi
O bugün bir konuda sırasını savdi günlük dozunu aldı
Koca diyince aklıma zorunlu nun gelmesi
Dün yeterince kıskançlıktan çatlamış banlanmışFerhans burada mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?