Mutlu evliliği olan var mi?

mutlu evlilikler var tabi ki, olmaz mı. sayıca az ama. güncel hayatta da boşanan çok insan var. bu senin gözünü korkutmasın. herkes kendi kaderini yaşar.
aşk tek başına yetmez. mantık da olmalı. birini sevmek tek başına yetmez o da seni sevmeli. daha en başından olmayacağı belli ilişkilere hiç girilmemeli. olgun tavırları olmayan biriyle sırf kaşı gözü güzel diye flört edilmemeli. ben burada boşanan insanların konularını okurken daha nişanlılık döneminde bile adamın tavırlarında sorun olduğunu görebiliyorum. belki o kızlar da görüyor ama göz ardı ettikleri için yıllar kayıp gidiyor. bile bile lades. sen akıllı olup adamın kişiliği konusunda dikkatli olursan o zaman huzurlu bir evliliğin olacaktır. sevgiler.

O kadar çok boşanan çift örneği görüyorum ki mutlu evliliğin olmadığını düşünmeye başladım. Bu yüzden evlenmekten korkuyorum. lütfen bana güzel örnekler verir misiniz?
Mutlu insan var mı ile değiştirmek istiyorum soruyu ya :)) biz bireysel olarak ne kadar mutluyuz ki evliliklerimiz mutlu olsun . Bin tane dertle bogusuyoruz her gün

O kadar çok boşanan çift örneği görüyorum ki mutlu evliliğin olmadığını düşünmeye başladım. Bu yüzden evlenmekten korkuyorum. lütfen bana güzel örnekler verir misiniz?
mutlu evlilikten kastınız sorunsuz evlilikse bu mümkün değil bence. zira tamamen farklı hayat kültür aile ve cinsiyette iki insanın belli bir yaştan sonra aynı evi ve hayatı paylaşması sıfır sorunla olacak bir şey değil. benim de herkes gibi sorunlarım oluyor elbette evliliğimde ama artılar eksilerden fazla o nedenle tolere ediyorum.
şiddet hakaret aldatma vs yoksa fikir ayrılıkları çok normal. mesele konuşabilmekte. ve evet genel çerçevede mutluyum çok şükür. evlendiğime de pişman değilim

mutsuzlarin da hepsi mutsuz degil ki.
Cileli yasami tercih eden insanlar da var. Oyle seviyorlar.

Cidden caresiz olup evlilige devam eden insan sayisi aslinda azdir.

Siz bu gruba girmemeye odaklanin. Finansal olarak kendinizi guvenceye alin. Es adayiniz disinda bir sosyal hayatiniz, arkadas aile cevreniz olsun.

Ondan sonra evlilik yurumezse yurumez. Illa mutsuz hayatiniza devam edeceksiniz diye bir sey yok ki.

Mutlu evliligi olan gelip bdv.ye benim mutlu bir evliligim var diye konu acmaz. Var tabi ki olmaz mi. Evlenmekten korkmayin sadece karsinizdaki kisiyi iyi taniyin. Simdi size bunu yaziyorum ama zamaninda bende evlenmekten cok korkardim. Evlenince anladim ki bu korkum yersizmis. Insan bilmedigi ve tecrube etmedigi bir durum karsisinda korkar. Korkunuz da sizi korur saglam adimlar atatsiniz hic endise etmeyin.

Aşk böcükleri sarmış burayı maşallah.

Bende 11 yıllık evliliğinde mutlu olan biri olarak listeye dahil olayım. Evliliği, evli olmayi sevdim seviyorum. Eşimle her konuda birbirimize destek olup hayatı kolaylaştırmak çalışıyoruz, seviyorum keratayı.

Bekarken de rahattım, pembe eşyalarım da yok, işte öyle.

Ben de mutluydum 8 sene oldu bu ara biraz mutsuzum ama aşılmayacak şeyler değil. İnsanlar yaş aldıkça deneyimleri arttıkça hayata bakışı değişebiliyor ya da gün güne uymuyor bazı aksaklıklar yaşanabiliyor. Önemli olan o aksaklıklarla başa çıkma yöntemleri bunu ilişkiye nasıl yansıttığı. Saygı-sevgi önemli. Bazen dertlenip paylaşıyorsak bile (anlatınca bile biten dertler olabiliyor misal) sonra geçiyor gidiyor bir şekil. Mutlu evlilik hayata bakışınla, idare edebilme kabiliyetinle (karşılklı) ve sakinleştiren sonra konuşabilmekle mümkün. Tabi başta kafaların ailelerin falan uyumlu olması lazım.

mesleğim var. 10 yıl ailemden uzak yaşadım yalnız başıma. eşyalarım pembe değil. genel olarak mutluyum çok şükür. sadece 2. çocuktan sonra çok yorulduğum oluyor o da normal bence. şemalarınız geneli yansıtmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…