- 25 Kasım 2016
- 3.420
- En iyi cevaplar
- 1
- 10.317
- 208
- 32
- Konu Sahibi tolstoyevski
-
hayat o kadar hızlı değişiyor ki duygular da aynı hızla değişmek zorunda kalıyor.
hiç kimse ömrü boyunca tam olarak mutluyum dediğini sanmıyorum.
her şey bizler için.
mesela ben 2.5 sene önce boşanma davası açtığım kocamla şuan çok mutluyum ve hep şükrediyorum.
evlendiğim zaman da mutluydum.
arada çok şey yaşandı geçti gitti.
yarın ne olur belli olmaz.
geçen zamanda kimsenin resimlerine bakıp ahh ne mutlular biz değiliz dememek gerektiğini öğrendim çünkü yapay mutluluk resimleri dolu ortalık.
kimseye körü körüne güvenmem, inanmam.
hep bir açık kapı vardır
sadece şuanın tadını çıkarmak gerek bence
Maşallah, gerisini at çöpe derken kastedilen ne acabaEşimle ve oğlumla mutluyum zaten önemli olan da bu gerisini at çöpe.
bende de aynı hisler vardı, ama çok güzel şeyler yazıldı buraya. umarım benim gibi çoğu kişiye umut olmuştur.Son günlerde benimde kafamda hep bu var. O kadar çok boşanan var ki kiminle evlenirsem evleneyim mutsuz olacakmışım gibi hissediyorum,korkuyorum
Var tabi olmaz mı ama biri buraya evliyim, çok mutluyum, yaşasın evlilik yazsa linç edilir burası bdv sayfası çünkü. Ben de 5 senedir evliyim, senin gibi kötü örnekleri görüp, duyup 9 sene kaçtım evlilikten. Keşke diyorum daha önce evlenseydim, 5 aylık bebeğim var. Bebek yapmaktan da korkuyordum büyü bozulacak diye ama daha çok bağlandık. Herhalde en büyük şansım kocam, heee inşallah hep böyle olur. Hayat bu ne olacağı belli olmaz.BDV konularını çoğu zaman okuyorum, her evlilikte sorun vardır muhakkak ama gerçekten mutlu çift(ufak tefek sorunlara rağmen) yok mu, ben evliliğimden eşimden memnunum sevgi saygı güven duygularını da içim rahat bir şekilde hissediyorum diyenleri görmek istiyorum. daha gencecikken içim karardı paranoyak oldum bdv konuları nedeniyle :) tozpembe bi hâyâl kurmuyorum elbette ama insan iyi örnekler duyup ümitlenmek de istiyordurup buna dertlendim bugün
aminnnnÇok şükür maşallah ben eşimden de ailesinden de razıyım. Evliliğimde ben de çok mutluyum eşim de.Aksam koşa koşa işten eve gelen bi eşe sahibim. Allah herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?