- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
- Konu Sahibi tolstoyevski
-
Duyacaklarını yüreğin kaldırmaz benceHacı sen de spoiler veriyon merakta bırakıyon insanı anlat da yuh oha çüş diyelimhem de bana umut olur güzel hikayeler duyunca seviniyorum.
Peki nasıl güvenenildin loch? Sonradan vazgeçer, ailesi zehir eder hisleri olmadı mı? Gerçi güveni adam kendisi veriyordur değil mi
Mesajin sonu ve başı
kemal sunal'ın: ben buraya niçin çıktım? nasıl çıktım? bunu izaha gerek yok. gördünüz, yürüdüm çıktım! ama, çıkmamış da olabilirim. çıkmışsam çıkmışımdır, çıkmamışsam çıkmamışımdır. görünen köy... uzakta değildir. buraya çıktık da sonradan çıkmadık mı dedik? bunlar bi takım uydurma laflardır... sahi ya ben buraya neden çıktım? kim çıkardı lan beni buraya?! repliğini anımsattı yazma tarzinızMaşallah diyeyim bu arada daim olsun güven duygusu
Anoww dile getirip nazara gelmekten korkarımBDV konularını çoğu zaman okuyorum, her evlilikte sorun vardır muhakkak ama gerçekten mutlu çift(ufak tefek sorunlara rağmen) yok mu, ben evliliğimden eşimden memnunum sevgi saygı güven duygularını da içim rahat bir şekilde hissediyorum diyenleri görmek istiyorum. daha gencecikken içim karardı paranoyak oldum bdv konuları nedeniyle :) tozpembe bi hâyâl kurmuyorum elbette ama insan iyi örnekler duyup ümitlenmek de istiyordurup buna dertlendim bugün
Kardeş ara ara seni görüyorum da çekiniyorum sormaya. Mutlu artık ya gerçekten. Canı gönülden diliyorum bunu.
Yok canım sen yanlış anladın beni ne alaka. Neden bir hemcinsimin aldatilma ihtimaline sevineyim. Mesajin başı başka sonu başka demek istedim. Ve tam tersi büyük konuşuyorsun Allah korusun başına gelire vurgu yaptım. Allah mutluluğunuzu daim etsin sizi tanımıyorum bile niye halay çekeyim aldatsaEsimin Beni aldatma ihtimali bile Sana halayi cektiriyorsa Ben hiic ilimli yaklasmiyim konuya. Buyuk konusmamak lazim her zaman diye yumusattim ama vazgectim Ulan, aldatmaz.
Allaha sukur bizim iyi 5 senelik evliyim 23 yasindayim ilk 2 sene benim büyümem alısmak falan kavgalar oldu ara sira ama benim kocis cok iyi kalpli anlayisli disari cikmaz icki icmez disardaki kizlardan nefret eder bana hic bağirmaz kizdigi zaman 5 dk yanina gitme yeter sonra barisiyoruz.evine cok iyi bakar allah herkeze boyle birini versin insallah birbirimizi cok seviyoruz bebisimizde olcak yani her evlilik cok kotu degil allah herkeze nasip etsin..BDV konularını çoğu zaman okuyorum, her evlilikte sorun vardır muhakkak ama gerçekten mutlu çift(ufak tefek sorunlara rağmen) yok mu, ben evliliğimden eşimden memnunum sevgi saygı güven duygularını da içim rahat bir şekilde hissediyorum diyenleri görmek istiyorum. daha gencecikken içim karardı paranoyak oldum bdv konuları nedeniyle :) tozpembe bi hâyâl kurmuyorum elbette ama insan iyi örnekler duyup ümitlenmek de istiyordurup buna dertlendim bugün
Bizimde 5 senedir olmuyodu esimde sorun vardi ve o 1 ay boyunca hergun kemik suyu icti ve o ay hamile kaldm simdi 3 bucuk aylik allah verdi ama cok zorlaniyorum surekli kusuyorum 8 kilo verdim inssallah sizede nasip ederbiz gayet iyi durumdayız. tek derdim konularımdan belli olduğu üzere bebek olmaması. ama yine de bu durum üzmüyor onu. ben bireysel üzülüyorum
2.5 yıldır evliyim. Nazar değmesin sadece çok minik tartışmalar olmuştur. Hiçbirini hatırlamıyorum bileBDV konularını çoğu zaman okuyorum, her evlilikte sorun vardır muhakkak ama gerçekten mutlu çift(ufak tefek sorunlara rağmen) yok mu, ben evliliğimden eşimden memnunum sevgi saygı güven duygularını da içim rahat bir şekilde hissediyorum diyenleri görmek istiyorum. daha gencecikken içim karardı paranoyak oldum bdv konuları nedeniyle :) tozpembe bi hâyâl kurmuyorum elbette ama insan iyi örnekler duyup ümitlenmek de istiyordurup buna dertlendim bugün
benim esimde de sorun var. kemik suyu iyi mi geliyo. ben de yapayim. hayirli olsun bebisiniz :) bi zaman sonra kusmalar geciyo kilo almaya baslarsiniz. ama tabi zor sürekliBizimde 5 senedir olmuyodu esimde sorun vardi ve o 1 ay boyunca hergun kemik suyu icti ve o ay hamile kaldm simdi 3 bucuk aylik allah verdi ama cok zorlaniyorum surekli kusuyorum 8 kilo verdim inssallah sizede nasip eder
Yok canım sen yanlış anladın beni ne alaka. Neden bir hemcinsimin aldatilma ihtimaline sevineyim. Mesajin başı başka sonu başka demek istedim. Ve tam tersi büyük konuşuyorsun Allah korusun başına gelire vurgu yaptım. Allah mutluluğunuzu daim etsin sizi tanımıyorum bile niye halay çekeyim aldatsa
Yok canım est. özüre gerek yok. Allah herkesin mutluluğunu daim etsin sizin de inşallahKusura bakma o zaman yanlis anlayip yükseldim
Ben de yumusatmaya calistim cünkü dünyada hersey mümkün bunu biliyorum, hersey basimiza gelir. Bunu bildigim icin emin olsam bile söylemek cesaret istiyor. Simdi ve bes yildir böyleyiz evet, ileri de ne olur bilemem. Ama esimin sevdigi beraber oldugu ilk ve tek kadinim. Ha antropoza girersin de sasarsin genc kizlari süzersin yakarim bak diye konusuyorum bunlari bile bile.
Tekrardan yanlis anladigim icin özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?