- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
- Konu Sahibi tolstoyevski
-
Aynen öyle.. o kadar mutluyum ki eşimle. Ben bile böyle evlilik hayal etmedim hiç. Zevklerimiz ortak, seviyor, seviliyorum. Çok saygılı, şefkatli bir eşim var. Ama annesi yüzünden ona hiç söylemeyeceğim hakaretleri söyledim. Tam koklaşırken aradı kadın mahvetti bizi..2 gündür küsüz. Tam da haftasonuZaten genellikle erkek aileleri isin icine giriyor ve icine ediyor afedersiniz. Bizim bu zamana kadar hep oyle oldu. Bak bugunlerde yine mutluyken bombayi yine attilar. Olan da mutlu ciftlere oluyor...
Sevgi,saygı,güven var ama huzur yok diyebilirim.Açtığım konulardan bir kısım insan beni suçlu bursada gerçekler malesef hiç öyle değil en başa dönsek eşimde bende birbirimizle evlenmemeyi tercih ederdik üzülmemek için o ailesinden dolayı hiç tercih etmeyecebini söylüyor.Mutlu olmak için pembe gözlüklerle yaşamak lazım,görmezden gelmen lazım,duymaman lazım vs. bunları yapamazsan benim gibi kaynanamı göreceğin günü düşünüp strese girersin günler öncesinden olan sana sağlığına olur.BDV konularını çoğu zaman okuyorum, her evlilikte sorun vardır muhakkak ama gerçekten mutlu çift(ufak tefek sorunlara rağmen) yok mu, ben evliliğimden eşimden memnunum sevgi saygı güven duygularını da içim rahat bir şekilde hissediyorum diyenleri görmek istiyorum. daha gencecikken içim karardı paranoyak oldum bdv konuları nedeniyle :) tozpembe bi hâyâl kurmuyorum elbette ama insan iyi örnekler duyup ümitlenmek de istiyordurup buna dertlendim bugün
BDV konularını çoğu zaman okuyorum, her evlilikte sorun vardır muhakkak ama gerçekten mutlu çift(ufak tefek sorunlara rağmen) yok mu, ben evliliğimden eşimden memnunum sevgi saygı güven duygularını da içim rahat bir şekilde hissediyorum diyenleri görmek istiyorum. daha gencecikken içim karardı paranoyak oldum bdv konuları nedeniyle :) tozpembe bi hâyâl kurmuyorum elbette ama insan iyi örnekler duyup ümitlenmek de istiyordurup buna dertlendim bugün
Kardeş ara ara seni görüyorum da çekiniyorum sormaya. Mutlu artık ya gerçekten. Canı gönülden diliyorum bunu.En mutlu benim! Yersen.. :)
Umutlu ol sen. Şimdiden bdvde de çok takilma bence...
Ben varım maşallah çok şükür:)BDV konularını çoğu zaman okuyorum, her evlilikte sorun vardır muhakkak ama gerçekten mutlu çift(ufak tefek sorunlara rağmen) yok mu, ben evliliğimden eşimden memnunum sevgi saygı güven duygularını da içim rahat bir şekilde hissediyorum diyenleri görmek istiyorum. daha gencecikken içim karardı paranoyak oldum bdv konuları nedeniyle :) tozpembe bi hâyâl kurmuyorum elbette ama insan iyi örnekler duyup ümitlenmek de istiyordurup buna dertlendim bugün
Büyük laf.
Hacı sen de spoiler veriyon merakta bırakıyon insanı anlat da yuh oha çüş diyelimEşimin konumunda olan hiçbir Allah'ın kulu evlenmek için beni tercih etmezdi.
Şurda yazsam,herkes "Yuh!Oha!Çüş!" Der..
Ama bak hem evleniliyor hem de mutlu olunabiliyormuş.
Hatta "O nasıl sülale öyle" der Kazen'de atardı siteden vallah.
Mesajin sonu ve başıKendime bile o kadar güvenmem diyip daha da büyüteyim o zaman lafiAnaba babama öyle güvenmem ben.
Ha diyorum 40 indan sonra degisirsin falan tabiki de konusuyoruz da bunlari.
Istisnalar her zaman vardir, belki de o bir istisnadir. Kafasina birsey düsmezse yapmaz. Ama düsedebilir. Simdiki zamanda yasadigima göre yapmaz diyorum. Gelecek hala gelmemistir bilemem neler olacak. Su an durum bu.
Kendime bile o kadar güvenmem diyip daha da büyüteyim o zaman lafiAnaba babama öyle güvenmem ben.
Ha diyorum 40 indan sonra degisirsin falan tabiki de konusuyoruz da bunlari.
Istisnalar her zaman vardir, belki de o bir istisnadir. Kafasina birsey düsmezse yapmaz. Ama düsedebilir. Simdiki zamanda yasadigima göre yapmaz diyorum. Gelecek hala gelmemistir bilemem neler olacak. Su an durum bu.
Çok güldüm ya Allah da sizi güldürsünaklima kemal sunal'ın: ben buraya niçin çıktım? nasıl çıktım? bunu izaha gerek yok. gördünüz, yürüdüm çıktım! ama, çıkmamış da olabilirim. çıkmışsam çıkmışımdır, çıkmamışsam çıkmamışımdır. görünen köy... uzakta değildir. buraya çıktık da sonradan çıkmadık mı dedik? bunlar bi takım uydurma laflardır... sahi ya ben buraya neden çıktım? kim çıkardı lan beni buraya?! repliğini anımsattı yazma tarzinızMaşallah diyeyim bu arada daim olsun güven duygusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?