e demınden berı ne konusuyorsunuz ozaman ?bilgi sahibi değilsem fikir sahibi olmam. bunu üstte yazdım, sizde okuyup cevap verdiniz.
off hep aynı laflar, şu kdr yaşta şunları yapan kadınlar...[
madem hiç bir öneriyi beğenmedin sen konu sahibinin ablasına bi arka çıksana yardım filan edersin mesela olmuyo mu öyle :)
Ablan nasıl ?Kapıyı kırdı.. Lüks rezidans da yaşamıyor güvenlikli site değil, tahta kapı... Anlatmaya çalıştığım bu 5 kuruş etmeyen önyargılarınızı kendinize saklayın.. Şimdi siz ekstra bana attığınız iftiranın vicdan azabıyla yaşayın
Çok mu yalnızsın reel hayatta kimse takmıyor mu seni ?
e demınden berı ne konusuyorsunuz ozaman ?
bız bıldıklerımızı yazdık sız bılmemenıze ragmen ıkı saattır herkese atar yapıyorsunuz neden ?
bır dedıgınız dıgerını tutmuyor
stay classy and a bit bad assy:)
daha söyleyecek pek bişey yok sanki.
oo saçmalar geldi
ingilizcebildiğimibellietmeliyimingilizcebildiğimibelşietmeliyimdkdödjslsjslsj
çok iyiydi buingilizcebildiğimibellietmeliyimingilizcebildiğimibelşietmeliyimdkdödjslsjslsj
evet arkadaslar gercekten sevıyeyı yuksek tutup su arkadasa cevap vermeyelım .
Yani herkesin kendi aklı fikri muhakeme gücü var kimse buradakilerin akillariyla hayatına yön vermiyorBosanmasin demedik ki.
Ne desek kabul etmedi ..
Bosansin calissin ek is yapsin bir sekilde is bulunur vs diye 100 teori uretildi
Ama kendilerine gore sebeplerle ablanin asla calisamayacgina inanmis konu sahibi ve ablanin kendisi
Ee o zaman biz de .. cocuklar biraz daha buyuene kadar biraz daha disini sıksın dayansin.adama madem..
4 cocuk yapana kadar nasil dayanmissa cocuklar biraz daha buyuyene kadar dayansin bari..dedik.
Yani ölum tehlikesi varsa elbette duramaz o evde
Zaten durmasin bosansin dedik en bastan
Yani ne desek olmadi
Ben de sasirdim bu konuya valla
Allah yardim etsin ne diyim
Bu dediğiniz imkansız çünkü ablası boşanma da izini kaybettiremez devletten vs yardım bekliyorlar.Allah cezasını versin öyle pisliklerin o pisliklere öyle bi ceza vermiyorlarki adam olsunlar bence ablaniz bosanip izini kaybettirsin
Valla ozman bilemem yardım alacam diye canından olmak var yazık allah akıl fikir versin bu erkeklereBu dediğiniz imkansız çünkü ablası boşanma da izini kaybettiremez devletten vs yardım bekliyorlar.
Offff yıkıldım bu yoruma yanındaki barzo uyuyan dev mi
Evet cok sacma bir durum yani insanlar birsuru fikirler vermişler ve de hepsi mâkul,mantıklı.Buna psikolojide yansıtma diyorlar.
Kendi suçluluk psikolojisini karşıdakina yüklemedir bu..
Öyle yapamaz böyle yapamaz. Bizimle kalamaz. Benim çocuğum benim annem.
Sanki ötekiler üvey..
Al işte kabak bize patladı iyi mi?
Sizi alıntılayarak herkese cevap veriyorum.. Kocası baştan böyle değildi sonradan böyle oldu.. En küçükle 1 büyüğünün arasında 10 yaş var.. Ben kızdım, kavga ettim konuşmadım bu küçüğü olduğunda.. Normalde konuşmuyordum kocasının sokağa attığını görünce sahip çıktım konuşmaya başladım.. Çalışmaya gelince haftasonu çalışabilir, temizliğe gidecek konuştuk çünkü en azından 13 yaşındaki kızı evde o idare edebilir benim işim olmadığında da ben geleceğim yine de haftasonu.. Hafta içi 4 çocukla birden çalışma olmuyor, haftasonu için araştırmalar yapıyoruz zaten...ayrıca bazıları bizim mi yardım etmemizi istiyor demiş.. Asla.. Sizden gelen Allahtan gelsin.. Diğer konuda da ben görevlilerin tavrını sordum böyle mi oluyor diye, detaylara girmemiştim bile.. Yardım talebim varmışmış.. Bir diğeri dün tabii ki polise haber verdik darp raporu aldık, arama kararı çıkarttık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?