Mutlu oldunuz mu

bilgi sahibi değilsem fikir sahibi olmam. bunu üstte yazdım, sizde okuyup cevap verdiniz.
e demınden berı ne konusuyorsunuz ozaman ?
bız bıldıklerımızı yazdık sız bılmemenıze ragmen ıkı saattır herkese atar yapıyorsunuz neden ?
bır dedıgınız dıgerını tutmuyor

Yani herkesin kendi aklı fikri muhakeme gücü var kimse buradakilerin akillariyla hayatına yön vermiyor

Allah cezasını versin öyle pisliklerin o pisliklere öyle bi ceza vermiyorlarki adam olsunlar bence ablaniz bosanip izini kaybettirsin

Offff yıkıldım bu yoruma yanındaki barzo uyuyan dev mi

Buna psikolojide yansıtma diyorlar.
Kendi suçluluk psikolojisini karşıdakina yüklemedir bu..

Öyle yapamaz böyle yapamaz. Bizimle kalamaz. Benim çocuğum benim annem.
Sanki ötekiler üvey..
Al işte kabak bize patladı iyi mi?

Gerçekten bazen ne yazdığının farkında olmayanlar var ama bu durum senin için geçerli değil! Anne baban sahip çıkmıyor biz burdan ne yapalım

Evet cok sacma bir durum yani insanlar birsuru fikirler vermişler ve de hepsi mâkul,mantıklı.
Hayret bisey..

Küçük 9 aylık, bir büyüğüyle arada 10 yaş var o zaman 11 yaşında diğeri 12 en büyüğü de 13. Maşşallah diyeyim.

Büyükler bakıma muhtaç çocuklar değiller, kendilerine bakabildikleri gibi kardeşlerine de bakarlar. Okula kendileri gidip gelebilirler, evde yalnız kalabilirler. Bebeğe anneniz bakarsa ya da ablanız bebeği de götürebileceği bir iş bulursa sorun kalmaz.

Tek sorun babanın çocuklara zarar verme olasılığı kalır yalnız olduklarında onu da size ya da annenize yakın bir evde yaşayarak çözebilirler. Çocuklar küçük değil, okula otobüsle dolmuşla gidebilirler. Ya da hep birlikte okula yakın bir semte yerleşirsiniz.

Şu durumda hafta içi çocuklar okula gittiğinde ablanız evde bebekle boş boş oturuyor. Ablanızın bu lüksü yok malesef. Keşke olsa, bebeğini büyütse ama yok. Bunu ailece kabullenmeniz gerekiyor.

Bir ailenin çocuğuna gönüllü özel ders veriyorum. Büyük yeğeninizle aynı yaşta. Babaları ölmüş, üç kardeşler. Temizlik karşılığı kapıcı dairesinde oturuyorlar. Anne sabahtan öğlene kadar 2 şer gün üç ayrı sitenin merdiven temizliğine gidiyor ortancayı okula gönderiyor küçüğü büyüğe emanet ediyor. Öğlen gelip büyüğü okula gönderiyor, küçüğü alıp kendi oturdukları apartmanı temizliyor. Evde elektrikle ilgili bir parçanın montajını yapıyor boş kaldıkça da. Bu kadının kimsesi yok, ailesi reddetmiş, rahmetli eşinin ailesi yokmuş. Tek başına üç çocukla ayakta duruyor. Ablanızın bu kadından ne eksiği ya da fazlası var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…