Mutlu oldunuz mu

evet üni mezunu değilsen, temizliğe git. buranın dahiyane fikir ve yorumları bunlar.

kafa yapısı hayata bakıs acısı olarak konu sahıbıne acayıp benzıyorsunuz
oyuzden bırbırınızı destekledınız sanırım
bır hata oldugunda ılk baskasına hatayı yuklemeyı misyon edınmıssınız once ben nerde hata yapıyorum ben kendımı nasıl gelıstırebılırım dıye bırsey yok malesef sızlerde

evde ıs yapıp satanların ayrı ayrı oturmus alıcı kıtlesı yok hayata bır yerden baslamak gerek
ayrılan bosanan sevılmeyen dayak yıyen dunyada 1 tane ınsan yok bunu yasayan mılyonlarca kadın var onlar ne yapıyor
bırsey yapmayıp kıme satarım naparım cocugumda var dıyenler sızın gıbı dusunenler dayak yıyıp oturuyor asagılanıyor ya ölduruluyor ya ölene kadar kendını bu hayata layık goruyor

ya da aklını calıstırıp kendıne sıfırdan yol cızıyor gelecegını duzenlıyor

bunları soyleyınce oturdugun yerden ahkam kesıyorsun dıyorsunuz baska sekılde ınsanı yonlendırebılırsınız dıyorsunuz cunku ısınıze gelmıyor
sız ıstıyorsunuz kı bırılerı hemen yetıssın para gıyecek yıyecek versın kolay yoldan ıs ayarlasın oturdugunuz yerden

oyle bır hayat yok

once bır ınsan olarak tam anlamıyla yasamayı ogreneceksınız mucadele edeceksınız kendınızı yetıstıreceksınız
70 yasında merdıven sılen kadınlar varken ınsan yazmaya utanır sarmayı kıme satacak calısamaz cocugu var ahkam kesmeyın demeye .

bu arada ben konunun detayını bilmiyorum. galiba bir önceki açtığı konuda saçma fikirler vermişsiniz konu sahibine. bilmediğim için tavsiye veremem.

Çok teşekkür ederim.
Buradaki ana düşünce övgü almak değil,diğer insanlarında yapabileceğini göstermek.
Diğer konusunu okursanız insanları çileden çıkarttı,verilen hiçbir öneriyi dinlemeyip bize çemkirdi. Şimdi de aklı sıra bize vicdan yaptırmaya çalışıyor. Çalışmak isteyen her türlü çalışır,bakmak isteyen taşın suyunu sıkıp suyundan faydalanır. :)

bu arada ben konunun detayını bilmiyorum. galiba bir önceki açtığı konuda saçma fikirler vermişsiniz konu sahibine. bilmediğim için tavsiye veremem.
Diğer konuda saçma sapan fikirler vermedik.
O insanları çileden çıkarttı. :)

off hep aynı laflar, şu kdr yaşta şunları yapan kadınlar...

işte ayrıldığımız yer burada

çalışan kadın hor mu görülür iş düzgün olur mu gibi şeyleri düşünme lüksü yok konu sahibinin ablasının

bulduğu işe girecek deneyecek

bakın yaşadığım şehirde eskiden hal önünde işçi pazarı olurdu

bildiğin kadınlar adamlar yol kenarında dizilir oradan insan seçer çalıştırırdın filmlerdeki gibi ama 2005 ve sonrası süreç

sonra bir gün eşim iş yerine temizliğe yardımcı ararken oradan birisini buluyor ve tanıştık

kadın iş yerimize de bazı tanıdıklarımıza da temizliğe gidiyor bahçe işi vs yapıyor

kazandığı para ile kızını üniversitede okuttu yurt dışına Erasmus ile gönderdi

KPSS kursuna gitmesini sağladı ve kızı şimdi THY de hostes

evde otursaydı aman kocam az da olsa getirir kız da okumayıversin deseydi hayat böyle olur muydu

konudaki ablanın kocası da yok 4 çocuğu var

iş seçme lüksü yok

marketlerde vs çalışan insanlar çok mu kalifiye herkes üniversite mezunu mu

bulaşıkçılar, aşçı yardımcıları, okullardaki temizlikçiler vs çok mu eğitimli yahut deneyimli

Ne istersiniz kardeş? Her ay aramızda para toplayıp ablanıza ve çocuklarına nafaka mı verelim?

Konunuzu net hatırlamıyorum bile. Madem ablanıza çalışmak, annenize torun bakmak zor geliyor o zaman kızdırmasın barzoyu uyuyan devi uyandırmasın. Ama öyle de böyle de şiddet görecek zaten.

4 çocuğu yaparken bize mi sordu da şimdi çocuklar var çalışamaz oluyor.
Çalışamaz değil çalışır da yanında yöresinde yardımcı yok. Sadece laf kalabalığı..
Ablanıza hiç üzülmem de ah o yavrucaklar ah.. Allah onları kurtarsın..

önceki konunuzu bilmiyorum ama buradaki insanlar ahkam kesmeyi çok severler.onları dinleyip de bir iş yapılmaz.sanki kendileri mükemmelmiş gibi başkalarını ayıplayan insanlar bence biraz durup düşünsünler çünkü gerçekten kınadığınız şeyi yaşamadan ölmüyorsunuz.o bir yerden çıkıyor.

Offff yıkıldım bu yoruma yanındaki barzo uyuyan dev mi

Galiba? Saçma fikirler?
Bilmediğiniz konuda insanlara niye o kadar atarlandınız madem ki?
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak tam da bu işte. Diğer konuda gayet yapıcı çözümler vardı.

biraz mutsuzum evet, ama benim mutsuzluğumda bile insanlara çemkirmek yok, ooo yaptıysa çekecek demek yok.
demınden bıre hepımıze ayrı ayrı cemkırıyorsunuz oyuzden neden mutsuz oldugunuzu sordum
bır ınsan bıle bıle oturuyorsa kaderım bu cekerım dıyorsa cekmeyıp napacak oturup cekecek ıste ? napsın pekı ?

Aynen katılıyorum size hiç bir lüksü yok ama bizden REEL fikir isteyen arkadaşaydı sitemim yanlış anlaşılmasın

Çok mu yalnızsın reel hayatta kimse takmıyor mu seni ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…