sarmayı yaptı kime satacak? kırlenti yaptı kime satacak? temizliğe gitti çocuğa kim bakacak? iş modeli kanvasını hayatında dıymayanlar burda gelip ceo'luk yapıolar. ( direk size söylemiyorum, bu düşüncelerdeki herkese)
evet üni mezunu değilsen, temizliğe git. buranın dahiyane fikir ve yorumları bunlar.
kafa yapısı hayata bakıs acısı olarak konu sahıbıne acayıp benzıyorsunuzKapıyı kırdı.. Lüks rezidans da yaşamıyor güvenlikli site değil, tahta kapı... Anlatmaya çalıştığım bu 5 kuruş etmeyen önyargılarınızı kendinize saklayın.. Şimdi siz ekstra bana attığınız iftiranın vicdan azabıyla yaşayın
Çok teşekkür ederim.güzel kardeşim, zaten başarı hikayelerinin hepsi sıfırdan başlayanlar:) komik olma lütfen. Ülkede nusret die bi gerçek var.
annenizi tebrik ediyor ellerinden öpüyorum. sizin içinde zor bir çocukluk olmuştur muhtemelen ama sonuç iyiyse herşey unutuluyor. Umarım annenizin bu azmi size de örnek olur ve çok iyi yerlere gelirsiniz
Canımmsın güzel sarışın :)Oyy canım benim yaa
Diğer konuda saçma sapan fikirler vermedik.bu arada ben konunun detayını bilmiyorum. galiba bir önceki açtığı konuda saçma fikirler vermişsiniz konu sahibine. bilmediğim için tavsiye veremem.
kafa yapısı hayata bakıs acısı olarak konu sahıbıne acayıp benzıyorsunuz
oyuzden bırbırınızı destekledınız sanırım
bır hata oldugunda ılk baskasına hatayı yuklemeyı misyon edınmıssınız once ben nerde hata yapıyorum ben kendımı nasıl gelıstırebılırım dıye bırsey yok malesef sızlerde
evde ıs yapıp satanların ayrı ayrı oturmus alıcı kıtlesı yok hayata bır yerden baslamak gerek
ayrılan bosanan sevılmeyen dayak yıyen dunyada 1 tane ınsan yok bunu yasayan mılyonlarca kadın var onlar ne yapıyor
bırsey yapmayıp kıme satarım naparım cocugumda var dıyenler sızın gıbı dusunenler dayak yıyıp oturuyor asagılanıyor ya ölduruluyor ya ölene kadar kendını bu hayata layık goruyor
ya da aklını calıstırıp kendıne sıfırdan yol cızıyor gelecegını duzenlıyor
bunları soyleyınce oturdugun yerden ahkam kesıyorsun dıyorsunuz baska sekılde ınsanı yonlendırebılırsınız dıyorsunuz cunku ısınıze gelmıyor
sız ıstıyorsunuz kı bırılerı hemen yetıssın para gıyecek yıyecek versın kolay yoldan ıs ayarlasın oturdugunuz yerden
oyle bır hayat yok
once bır ınsan olarak tam anlamıyla yasamayı ogreneceksınız mucadele edeceksınız kendınızı yetıstıreceksınız
70 yasında merdıven sılen kadınlar varken ınsan yazmaya utanır sarmayı kıme satacak calısamaz cocugu var ahkam kesmeyın demeye .
Ya yaşadığı şehiri o şehirin iş imkanlarını ya da çalışan kadına nasıl davranıldığını hor mu görülüyor yoksa destek mi olunuyor ne tarz lokantalar ya da cafeler var apartmanlarda temizlik yapsın desek bu saha da iş bulabilecek mi nerden bilelim ha bide eğitim durumu önemli ona göre fikir verelim kim olduğunu nereli olduğunu bilmiyoruz ki işte habire onu yapamaz bunu edemez düzgün fikir verin diyor arkadaş
al bak iştebu arada ben konunun detayını bilmiyorum. galiba bir önceki açtığı konuda saçma fikirler vermişsiniz konu sahibine. bilmediğim için tavsiye veremem.
lutfen sız paylasın dahiyane fıkrınızı aydınlanalım hepımız ?off hep aynı laflar, şu kdr yaşta şunları yapan kadınlar...
al bak işte
neden bukadar mutsuzsunuz ?
Offff yıkıldım bu yoruma yanındaki barzo uyuyan dev miNe istersiniz kardeş? Her ay aramızda para toplayıp ablanıza ve çocuklarına nafaka mı verelim?
Konunuzu net hatırlamıyorum bile. Madem ablanıza çalışmak, annenize torun bakmak zor geliyor o zaman kızdırmasın barzoyu uyuyan devi uyandırmasın. Ama öyle de böyle de şiddet görecek zaten.
4 çocuğu yaparken bize mi sordu da şimdi çocuklar var çalışamaz oluyor.
Çalışamaz değil çalışır da yanında yöresinde yardımcı yok. Sadece laf kalabalığı..
Ablanıza hiç üzülmem de ah o yavrucaklar ah.. Allah onları kurtarsın..
Galiba? Saçma fikirler?bu arada ben konunun detayını bilmiyorum. galiba bir önceki açtığı konuda saçma fikirler vermişsiniz konu sahibine. bilmediğim için tavsiye veremem.
lutfen sız paylasın dahiyane fıkrınızı aydınlanalım hepımız ?
demınden bıre hepımıze ayrı ayrı cemkırıyorsunuz oyuzden neden mutsuz oldugunuzu sordumbiraz mutsuzum evet, ama benim mutsuzluğumda bile insanlara çemkirmek yok, ooo yaptıysa çekecek demek yok.
Aynen katılıyorum size hiç bir lüksü yok ama bizden REEL fikir isteyen arkadaşaydı sitemim yanlış anlaşılmasınişte ayrıldığımız yer burada
çalışan kadın hor mu görülür iş düzgün olur mu gibi şeyleri düşünme lüksü yok konu sahibinin ablasının
bulduğu işe girecek deneyecek
bakın yaşadığım şehirde eskiden hal önünde işçi pazarı olurdu
bildiğin kadınlar adamlar yol kenarında dizilir oradan insan seçer çalıştırırdın filmlerdeki gibi ama 2005 ve sonrası süreç
sonra bir gün eşim iş yerine temizliğe yardımcı ararken oradan birisini buluyor ve tanıştık
kadın iş yerimize de bazı tanıdıklarımıza da temizliğe gidiyor bahçe işi vs yapıyor
kazandığı para ile kızını üniversitede okuttu yurt dışına Erasmus ile gönderdi
KPSS kursuna gitmesini sağladı ve kızı şimdi THY de hostes
evde otursaydı aman kocam az da olsa getirir kız da okumayıversin deseydi hayat böyle olur muydu
konudaki ablanın kocası da yok 4 çocuğu var
iş seçme lüksü yok
marketlerde vs çalışan insanlar çok mu kalifiye herkes üniversite mezunu mu
bulaşıkçılar, aşçı yardımcıları, okullardaki temizlikçiler vs çok mu eğitimli yahut deneyimli
Galiba? Saçma fikirler?
Bilmediğiniz konuda insanlara niye o kadar atarlandınız madem ki?
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak tam da bu işte. Diğer konuda gayet yapıcı çözümler vardı.
bazen insan birilerinden birşeyler duyma ihtiyacı hissediyori tahminim hiç öyle zor zamanlarınız olmamış dilerim ki olmaz.
sizin mantığınızda psikolog ve psikiyatrların, yaşam koçlarının, evlilik terapistlerinin hiç bir değeri yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?