Siz şaka mısınız elbette evde durduk yere sarma sarmayacak kırlent yapmayacak önce araştıracak nerelere satabilirim diye ondam sonra yapacak
onu yapamaz temizliğe gidemez ee nasıl çocuklarına bakacak evi geçindirecek cidden garipsiniz
O zaman dimdik mücadalenizi edin lütfen onu bunu suçlamayın burda.Niye yasımız bile olduğunda, en sevdiklerimiz bile gittiğinde hayat devam ediyor dimi.. Biz hayatımızı devam ettirmek için o 4 çocuk için mücedele veriyoruz.. Ne yapacaktık uğradığımız darp ın arkasından eve kapanıp hüngür hüngür ağlayacakmıydık. Dimdik ayaktayız, mücadele ediyoruz.... Siz dediğinizi yaparsınız.
Ben girişimci diyorum siz temizlikçi diyorsunuz.
Yorumlarımı çarpıtmayın.
Kendini bir meslekte geliştirebilir,el işi öğrenebilir ya da market elemanlığı yapabilir,esnaflık yapabilir kuaförün yanına çırak olarak girebilir.
Bakın ne kadar çok meslek grubu varmış değil mi?
Kapıyı kırdı.. Lüks rezidans da yaşamıyor güvenlikli site değil, tahta kapı... Anlatmaya çalıştığım bu 5 kuruş etmeyen önyargılarınızı kendinize saklayın.. Şimdi siz ekstra bana attığınız iftiranın vicdan azabıyla yaşayınablanızı oldurmeye gelen adama nıye kapıyı actınız ?
belkı orda olmasaydınız ablanız kapıyı hıc acmayacaktı vıcdan azabı duyun
nasıl hıssettınız ?
cok sacma degıl mı
sızın yaptıgınız aynen bu ıste
ablanız kım sız kımsınız ben tanımıyorum
sıddet goren ıhanete ugrayan kısıye kım olursa olsun ısı gucu olmasa da ayrıl dıyorum cunku onların sonu zaten olmuyor ıllakı bosanıyorlar kadın yıpranıyor sadece
kesın ayrıl dıyenler olmustur onların sozunu neden dınlemedınız ozaman mılletın agzıyla hareket edıyorsanız
cok tuhafsınız konu sahıbı
Siz konu sahibine ne fikir verirsiniz mesela bu durumda? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum.evet işte çaresizlikten konu açıo insanlar zaten. limon satar yine kazanırım mantığından sıyrılın biraz reel fikirler verin insanlara
evime temizliğe gelen yardımcım 40 günlük bebeğini eşine bırakıp işine devam etti müşterilerini kaybetmemek için
konuda anneanne var, 13 yaşında abla var, iki tane daha okullu çocuk var bebeğe bakacak ama bize 9 aylık bebeği var meme emiyor diyor
biz de diyoruz ki bizimkiler de bebekti biz bırakıp çalıştık konu sahibinin ablası da çalışacak
gerekirse bebeği yanında kabul edecek iş arayacak, kreşli iş arayacak
arayıp da bulamadı gibi bir cevap yoktu ki ilk konuda bebek küçük bakacak kimse yok abla çalışamaz dendi
Yok artık daha neler. Elbette aşk acısı da çektim, zor zamanlarımda oldu. Ama kalkıpta “unutmalısın,sevmiyor” diyen insanlara tepki göstermedim. Saydığınız mesleklerin hepsine son derece saygım var. İyi ki varlar. Benim yorumumdan böyle bir sonuca varmanız şaşırttı açıkçası.bazen insan birilerinden birşeyler duyma ihtiyacı hissediyori tahminim hiç öyle zor zamanlarınız olmamış dilerim ki olmaz.
sizin mantığınızda psikolog ve psikiyatrların, yaşam koçlarının, evlilik terapistlerinin hiç bir değeri yok.
evet işte çaresizlikten konu açıo insanlar zaten. limon satar yine kazanırım mantığından sıyrılın biraz reel fikirler verin insanlara
Siz gidin bakın o zaman çocuklara.çocuklar??? küçük bir ayrıntı ama hadi onları da söyleyiverin. bu arada 4 tane.
success story arıyorsak zaten çok. herkes umutsuz ev kadını değil.
hayaller kreşli iş hayatlar 2 saat süt izni
Kreşli iş bul bak nasıl gidiyoruz.. Şaka mısınız ya aradık çocuğa var diye kimse ekstra bakıcı olarak almadıevime temizliğe gelen yardımcım 40 günlük bebeğini eşine bırakıp işine devam etti müşterilerini kaybetmemek için
konuda anneanne var, 13 yaşında abla var, iki tane daha okullu çocuk var bebeğe bakacak ama bize 9 aylık bebeği var meme emiyor diyor
biz de diyoruz ki bizimkiler de bebekti biz bırakıp çalıştık konu sahibinin ablası da çalışacak
gerekirse bebeği yanında kabul edecek iş arayacak, kreşli iş arayacak
arayıp da bulamadı gibi bir cevap yoktu ki ilk konuda bebek küçük bakacak kimse yok abla çalışamaz dendi
sizin reel fikir önerinizi alalım
eski konuda sitelerindeki sulama işini örnek veren de oldu
lokantada bulaşık işini de tekstil işini de apartman yıkamayı da
kreşte yardımcı teyze ol da dendi ofislerde çay yemek vs işi bul da
hiç bilmediğimiz birine ne işi önerelim
isterseniz biz kendi işlerimizden istifa edip ona yerimizi bırakalım
Çocuklarrr?çocuklar??? küçük bir ayrıntı ama hadi onları da söyleyiverin. bu arada 4 tane.
Kreşli iş bul bak nasıl gidiyoruz.. Şaka mısınız ya aradık çocuğa var diye kimse ekstra bakıcı olarak almadı
2 saat süt izni mi? o çok lüks
maalesef ne iki saat süt iznim oldu ne de kreşli işim
günde 11 saat haftada 6 gün 3,5 aylıktan itibaren bebeğimi bıraktım, tek lüksüm işte süt sağmaktı
ben bu şartlarda çalışabildi isem başkası neden yapamasın diyorum
örnek veriyorum işte adam gece sabaha kadar işe gitti arkadaşları ile vardiyaları değişip gece çalıştı gündüz evde bebek baktı kadın da evlere temizliğe gitti
sabah 7.30 da gelip aynı gün iki ev temizleyip akşama evine döndü
burada konu sahibine ablan gece gündüz çalışacak çıkarı yok deyince bebek meme de emmesin mi diyor
Ya yaşadığı şehiri o şehirin iş imkanlarını ya da çalışan kadına nasıl davranıldığını hor mu görülüyor yoksa destek mi olunuyor ne tarz lokantalar ya da cafeler var apartmanlarda temizlik yapsın desek bu saha da iş bulabilecek mi nerden bilelim ha bide eğitim durumu önemli ona göre fikir verelim kim olduğunu nereli olduğunu bilmiyoruz ki işte habire onu yapamaz bunu edemez düzgün fikir verin diyor arkadaşsizin reel fikir önerinizi alalım
eski konuda sitelerindeki sulama işini örnek veren de oldu
lokantada bulaşık işini de tekstil işini de apartman yıkamayı da
kreşte yardımcı teyze ol da dendi ofislerde çay yemek vs işi bul da
hiç bilmediğimiz birine ne işi önerelim
isterseniz biz kendi işlerimizden istifa edip ona yerimizi bırakalım
Çocuklarrr?
Ben küçük kardeşime baktığım sıralarda çok küçüktüm,belki bu ablanın en büyük çocuğundan bile küçüktüm.
Küçük kardeşim vardı.
Annem babamı evden kovduğunda apar topar sıradan bir işe girmek zorunda kaldı.
Para ya da saat seçme lüksü yoktu.
Çoğu zaman gece yarılarına kadar mesaiye kalırdı,çünkü para lazımdı. 2 çocuk,ev kira. Bakacak kimse yok. Yardım mı? Açlıktan ölse yine de gidip yardım için kapı kapı dolaşmazdı,ki dolaşmadı da. Annemin çantasında makarna ya da ekmek almak için bozuk para arayıp bulamadığımız günleri biliyorum yahu ben,annemin gözünün içindeki burukluğu biliyorum.
Annem mesaiye kaldığı sıralarda küçük bebek olan kardeşime ben baktım.
Dışarıda oyun oynayacağım zamanlarda ben evde oturup kardeşime yemek yapıyordum,yediriyordum,evi kendimce toplamaya anneme yardımcı olmaya çalışıyordum.
Velhasıl kelam; annem birkaç yıl içinde babamın yüklü miktardaki bıraktığı borcunu gece gündüz çalışarak ödedi. Ve bize gül gibi baktı.
Ben asla bu durumdaki insanlara acımam,bahane diye düşünürüm. Çünkü benim o zamanlar vasıfsız olan annem gece gündüz çalışıp 2 evladına baktıysa bu abla da yapar,bu abla da bakar. Bunlar sadece laf laf laf.
(Annemi soracak olursanız şuan kendisi mevki sahibi;Sıfırdan başlayınca da insanlar yükselebiliyormuş değil mi? Saygılar.)
Oyy canım benim yaaÇocuklarrr?
Ben küçük kardeşime baktığım sıralarda çok küçüktüm,belki bu ablanın en büyük çocuğundan bile küçüktüm.
Küçük kardeşim vardı.
Annem babamı evden kovduğunda apar topar sıradan bir işe girmek zorunda kaldı.
Para ya da saat seçme lüksü yoktu.
Çoğu zaman gece yarılarına kadar mesaiye kalırdı,çünkü para lazımdı. 2 çocuk,ev kira. Bakacak kimse yok. Yardım mı? Açlıktan ölse yine de gidip yardım için kapı kapı dolaşmazdı,ki dolaşmadı da. Annemin çantasında makarna ya da ekmek almak için bozuk para arayıp bulamadığımız günleri biliyorum yahu ben,annemin gözünün içindeki burukluğu biliyorum.
Annem mesaiye kaldığı sıralarda küçük bebek olan kardeşime ben baktım.
Dışarıda oyun oynayacağım zamanlarda ben evde oturup kardeşime yemek yapıyordum,yediriyordum,evi kendimce toplamaya anneme yardımcı olmaya çalışıyordum.
Velhasıl kelam; annem birkaç yıl içinde babamın yüklü miktardaki bıraktığı borcunu gece gündüz çalışarak ödedi. Ve bize gül gibi baktı.
Ben asla bu durumdaki insanlara acımam,bahane diye düşünürüm. Çünkü benim o zamanlar vasıfsız olan annem gece gündüz çalışıp 2 evladına baktıysa bu abla da yapar,bu abla da bakar. Bunlar sadece laf laf laf.
(Annemi soracak olursanız şuan kendisi mevki sahibi;Sıfırdan başlayınca da insanlar yükselebiliyormuş değil mi? Saygılar.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?