Mutlu oldunuz mu

evet işte çaresizlikten konu açıo insanlar zaten. limon satar yine kazanırım mantığından sıyrılın biraz reel fikirler verin insanlara

O zaman dimdik mücadalenizi edin lütfen onu bunu suçlamayın burda.

çocuklar??? küçük bir ayrıntı ama hadi onları da söyleyiverin. bu arada 4 tane.

Kapıyı kırdı.. Lüks rezidans da yaşamıyor güvenlikli site değil, tahta kapı... Anlatmaya çalıştığım bu 5 kuruş etmeyen önyargılarınızı kendinize saklayın.. Şimdi siz ekstra bana attığınız iftiranın vicdan azabıyla yaşayın

success story arıyorsak zaten çok. herkes umutsuz ev kadını değil.
hayaller kreşli iş hayatlar 2 saat süt izni

Yok artık daha neler. Elbette aşk acısı da çektim, zor zamanlarımda oldu. Ama kalkıpta “unutmalısın,sevmiyor” diyen insanlara tepki göstermedim. Saydığınız mesleklerin hepsine son derece saygım var. İyi ki varlar. Benim yorumumdan böyle bir sonuca varmanız şaşırttı açıkçası.

evet işte çaresizlikten konu açıo insanlar zaten. limon satar yine kazanırım mantığından sıyrılın biraz reel fikirler verin insanlara

sizin reel fikir önerinizi alalım

eski konuda sitelerindeki sulama işini örnek veren de oldu

lokantada bulaşık işini de tekstil işini de apartman yıkamayı da

kreşte yardımcı teyze ol da dendi ofislerde çay yemek vs işi bul da

hiç bilmediğimiz birine ne işi önerelim

isterseniz biz kendi işlerimizden istifa edip ona yerimizi bırakalım

Ablanız bu adamla evlenip dört çocuk yaparken burdaki insanlara mı sormuş? Şiddete eğilimli insan kendini belli ederdi ablanızı bu adamın elinden şimdiye kadar niye almadınız siz neyi bekliyordunuz öldürmesini mi?

Siz gidin bakın o zaman çocuklara.

Mecbur bakılacak o çocuklara kimse kusura bakmasın. Hiç bir çocuk sefalet içinde acaba yarın karnımız doyacak mı diye endişe içinde olmamalı bunu onlara kim reva gördüyse sadece elini değil ayaklarını da taşın altına sokacak. Dogurduysa bakacak kadında erkekte.

Ne olmuş 4 çocuk varsa? Gitsin bir krese ana okuluna orada temizlik yemek işi alsın küçük bebeğinide yanına alsın gözü de arkada kalmaz.

Çözüm istedikten sonra çare çok arkadaşım. İlla devlet yardımı gerekmiyor yardım etsede 5 boğaza ne kadar yetecek?

success story arıyorsak zaten çok. herkes umutsuz ev kadını değil.
hayaller kreşli iş hayatlar 2 saat süt izni

2 saat süt izni mi? o çok lüks

maalesef ne iki saat süt iznim oldu ne de kreşli işim

günde 11 saat haftada 6 gün 3,5 aylıktan itibaren bebeğimi bıraktım, tek lüksüm işte süt sağmaktı

ben bu şartlarda çalışabildi isem başkası neden yapamasın diyorum

örnek veriyorum işte adam gece sabaha kadar işe gitti arkadaşları ile vardiyaları değişip gece çalıştı gündüz evde bebek baktı kadın da evlere temizliğe gitti

sabah 7.30 da gelip aynı gün iki ev temizleyip akşama evine döndü

burada konu sahibine ablan gece gündüz çalışacak çıkarı yok deyince bebek meme de emmesin mi diyor

Kreşli iş bul bak nasıl gidiyoruz.. Şaka mısınız ya aradık çocuğa var diye kimse ekstra bakıcı olarak almadı

aynı skalada mı iş yapıosunuz? eğer benzer işler ise önerebilirsiniz şirketinize.

Çocuklarrr?
Ben küçük kardeşime baktığım sıralarda çok küçüktüm,belki bu ablanın en büyük çocuğundan bile küçüktüm.
Küçük kardeşim vardı.
Annem babamı evden kovduğunda apar topar sıradan bir işe girmek zorunda kaldı.
Para ya da saat seçme lüksü yoktu.
Çoğu zaman gece yarılarına kadar mesaiye kalırdı,çünkü para lazımdı. 2 çocuk,ev kira. Bakacak kimse yok. Yardım mı? Açlıktan ölse yine de gidip yardım için kapı kapı dolaşmazdı,ki dolaşmadı da. Annemin çantasında makarna ya da ekmek almak için bozuk para arayıp bulamadığımız günleri biliyorum yahu ben,annemin gözünün içindeki burukluğu biliyorum.
Annem mesaiye kaldığı sıralarda küçük bebek olan kardeşime ben baktım.
Dışarıda oyun oynayacağım zamanlarda ben evde oturup kardeşime yemek yapıyordum,yediriyordum,evi kendimce toplamaya anneme yardımcı olmaya çalışıyordum.
Velhasıl kelam; annem birkaç yıl içinde babamın yüklü miktardaki bıraktığı borcunu gece gündüz çalışarak ödedi. Ve bize gül gibi baktı.
Ben asla bu durumdaki insanlara acımam,bahane diye düşünürüm. Çünkü benim o zamanlar vasıfsız olan annem gece gündüz çalışıp 2 evladına baktıysa bu abla da yapar,bu abla da bakar. Bunlar sadece laf laf laf.
(Annemi soracak olursanız şuan kendisi mevki sahibi;Sıfırdan başlayınca da insanlar yükselebiliyormuş değil mi? Saygılar.)

2 saat süt izni alamadıysanız dava açabiliriz. geriye dönük hakların tanzimi

Ya yaşadığı şehiri o şehirin iş imkanlarını ya da çalışan kadına nasıl davranıldığını hor mu görülüyor yoksa destek mi olunuyor ne tarz lokantalar ya da cafeler var apartmanlarda temizlik yapsın desek bu saha da iş bulabilecek mi nerden bilelim ha bide eğitim durumu önemli ona göre fikir verelim kim olduğunu nereli olduğunu bilmiyoruz ki işte habire onu yapamaz bunu edemez düzgün fikir verin diyor arkadaş

Bazen seçimlerimiz hatalı olur. Sonucunda çok üzülürüz. Ama başıma bu neden geldi diye sorup çözüm uretecegimize gidip günah keçisi arıyoruz. Burada kabak niye bu insanların başına patladı anlamadım? Herkes yazmış. Yardımlarla 4 çocuğun ihtiyacı görülmez. İş bulmadan olmaz. Gelip burada insanları suçlayınca sizin içiniz rahatladı mı? O şerefsiz belasını buldu mu acaba!? Gidip polise şikayet edin, darp raporu çıkarın burada bize söylenmenin kime ne faydası oldu?

güzel kardeşim, zaten başarı hikayelerinin hepsi sıfırdan başlayanlar:) komik olma lütfen. Ülkede nusret die bi gerçek var.
annenizi tebrik ediyor ellerinden öpüyorum. sizin içinde zor bir çocukluk olmuştur muhtemelen ama sonuç iyiyse herşey unutuluyor. Umarım annenizin bu azmi size de örnek olur ve çok iyi yerlere gelirsiniz

Oyy canım benim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…