- Konu Sahibi CicimBalim
-
nasıl tanışmıştınız peki
İlginç bir durum hayal gibi. Nasıl tanıştıniz?
Başka bir hattı varsa bilinmeyen numaralardan öğrensen? Ve farklı bir numarayla arasan?
hala ayni numarayi kullaniyor ve basina birsey gelmediginden eminim cünki telefonu caliyor hala ama bakmiyor.. hatta ikinci hatti vardir diye düsünüyorum cünki bazen aradigimda telefonu kapali (artik sarjimi bitiyor bilemicem) ve ertesi gün yine normalce acik caliyor.
Yani basina birsey gelmis olsa telefonun sarji mutlaka biter ama bu hep belliki dolduruyor sarji
hımm peki o insanlarla iletişiminiz varsa durumu öğrenemediniz mi ?Dügüne gitmistim ve bunun kuzeni damadin cocukluk arkadasiymis
kuzeniyle birlikte gelmisti dügüne
bu arada konunuzda bir kısım dikkatimi çekti.
sizi çekemeyenler olmuş hatta ve hatta size beddualar edenler bile olmuş.peki bu ne sebepten? durup dururken insan neden birine beddua eder ki?
evlidir o zaman bence var ya o...zaten genel anlamda ailemle pek aram iyi degil teyze kuzenlerle vs.
Baska bir konu hakkinda tartismistik birden Benle ve o Sahisla ilgili beddualar ettiler..bende anlamadim neden
Kimligini gordun mu ki evli degil diyorsun ?
hiç mi ulaşabileceğin bi yakını yok? arkadaşı, düğündeki kuzen?
Inanki herseyi denedim..farkli numaralarla aradim msjlar attim
hatta hattinin sirketini arayip bu numara kime ait diye ögrenmek istedim olur ya belki ismini bile yanlis söylemistir bana düsündüm..ama adamlar bilgi vermiyorlar cünki müsteri imza atmis bilgi vermeyin diye
durup duruken mi ettiler sizin sevgiliniz evli olmasın sakın belkide bu durumu bildikleri içiin olabilirmizaten genel anlamda ailemle pek aram iyi degil teyze kuzenlerle vs.
Baska bir konu hakkinda tartismistik birden Benle ve o Sahisla ilgili beddualar ettiler..bende anlamadim neden
belkide kullandığı iş hattı olamaz mı ?Valla çok tuhaf ne desem bilemedim.Evli olsa da hiç mi telefonu ortada bırakmıyor yani eşi görüp açardı kim bu arayan diye? Bence evli değil.
belkide kullandığı iş hattı olamaz mı ?
normal hattı diyelim inan ayrıldığı birinin hergün aramasından bir yerde rahatszlık duymaz mı nereye kadar yani engeller bişi yapar demekki bu hatla bağlantısı yok yada sadece işte kullanıyo bilemedimİş hattı olabilir ama öyle olsa hiç mi kız aradığında meşgul olmaz benim bildiğim iş hattı genelde yoğun olur ve kullanılır.Kaç kez aramıştır birinde de mi meşgul olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?