• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutlu olmayacam...

CicimBalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
475
257
103
32
hepinize iyi aksamlar ben kac zamandir üye olmak istiyordum hic firsat olmuyordu.. bugünde kendimi okadar dolu hissettimki üye olup anlatmam lazimdi icimdekilerini

ben 24 yasindayim ve 6 ay önce erkek arkadasim vardi okadar cok iyi anlasiyordukki anlatamam..
ilk zamanlar kabul ettigimde ona karsi birsey hissetmiyordum ama o bana öyle sevgi dolu bakiyorduki okadar güzel davraniyorduki zamanla bende sevmeye basladim. Ondan önce kendime güvenim sifirdi (biraz fazla kilom var) hatta inanamiyordum bu adam bana nasil böyle sevgi dolu bakabiliyor diye dakkikalarca beni izlerdi. ilk defa bir erkekle kilo hakkinda olgunca düzgünce konusabiliyordum. Sevmek icin bir sebep daha cikmisti tabiki.
Kendisi benden 7 saatlik uzaklikta oturuyordu ama ayda en az 2 kere görüsüyorduk hep o gelirdi.

Hersey mükemmeldi.. bukadar mükemmellikte bir sorun vardir altindan birsey cikar mutlaka diye düsünüyordum sürekli ama o zamanin mutlulugunun tadinida cikariyordum..

5. Ayimizda annemle tanisti biraz erken oldu diyeceksiniz ama dedigim gibi hersey mükemmeldi cok hizli oldu sanki yillardir tanisiyormusuz gibi. Kendi ailesi uzakta oturdugu icin sadece telefonda tanismistim.
Neyseki annem cok begendi cok iyi anlastilar yine hersey mükemmeldi. Annem ve uzaktan bizi gören arkadaslarim bile sasirmislardi cocuk sana hayranlikla bakiyordu gözleri parliyordu diye. 2 aya istemeye gelmek istediklerini söylüyordu ama ben acele etme diyordum. zamanla aileden cogu kisiye anlattim ikimizi. oda istiyordu herkesin onu bilmesini.
Ve birgün bulustmustuk ve ayrilma vaktiydi yani geri dönecekti eve..cok güzeldi hersey iyi bir sekilde ayrildik ve o günden sonra Ne mi oldu? ondan birdaha haber alamadim...

Cok aradim caliyor telefonu msjlar attim ama cevap yokk.
Sosyal medyada zaten hesaplarimiz yoktu tamammen kapatmistik ordan bile bulamiyorum artik
ilk iki hafta basina birsey gelmistir diye düsündüm mutlaka cevap yazar diye düsündüm ama hicbiri olmayinca terk ettigini anlamistim ve yikildim o an iste. Üstelik aileme bile rezil olmustum cünki cekemeyenlerde vardi ikimiz icin beddua edende vardi. Onlari sevindirmemek icin anlasarak ayrildigimizi anlattim ama her eve geldigimde agliyordum
Neden bunu bana yapti? Yaptiysada sebebini bilme hakkim yokmu?
Hersey güzeldi neden böyle oldu..
inanin 6 ay sonra bile unutamadim gündüzleri arkadaslarla gezmeye cikiyorum unutmak icin cokta iyi geliyor ama gel gelelimki aksam olunca yine hersey basliyor
Hala telefonunu ariyorum bir umut var belki bakar ve yüzüme söyler beni istemedigini ama bakmiyor telefona
Ne yazikki zamaninda mutluluktan evinin adresini bile sormamisim nekadar körmüsüm..hepsi sonradan aklima geldi..cevresini bile tam arastirmamisim
Cokk kötüyüm 6 ay oldu unutamadim en cok zoruma giden sebebini bilmemem.

Cok uzun oldu kusura bakmayin ama icim dolu dolu

Benim ablamin basinada gelmisti ayni olay genellikle evlilikten bahsedilir is ciddiye binince de erkekler korkarlar ... ablamin cektigi aciyi yakinen gordugum icin cok uzuldum ama suan ablam baska biriyle evlendi ve cok mutlu o yuzden kendini bunalima sokma bence ...

Çok ilginç, görüştüğün süre içinde hiç sormadınmı ailesini, işini gücünü memleketini vs...
Üstelik annesiyle de görüşmüşün..Çocuğun başına bişey gelmiş olabilir mi?

Bazıları bitti demekten aciz maalesef.
Aradaki uzaklık, telefondan başka iletişiminizin olmaması, işini kolaylaştırmış.
Geride bırakmaya bak, düşünmemeye çalış, hayatına devam et. 1 sene önce yoktu yine yok.

Ay bu çok kötü ya. Telefonu mu çaldırdı acaba? Ya da Allah korusun başına bir şey mi gelmiş? Adı soyadını biliyorsanız bulabilirsiniz aslında. Bilinmyen numaraları arayıp ev numarasını falan bulabilirsin..

Ay bu çok kötü ya. Telefonu mu çaldırdı acaba? Ya da Allah korusun başına bir şey mi gelmiş? Adı soyadını biliyorsanız bulabilirsiniz aslında. Bilinmyen numaraları arayıp ev numarasını falan bulabilirsin..
Başına bir şey gelmiş olsa haberini mutlaka alırdı. Telefonu çalıyormuş, gören açıp söyler, yada mesaj atar.
Kendi kendine bitirmiş adam işte.

erkekler doğrudan "ayrıldım" diyebilmekten bile aciz olduğu için böyle saçma durumlar yaşanabiliyor. yine de başına bi şey gelmiş mi diye de düşünmeden edemiyor insan, hani filmlerde olur ya hafızasını kaybeder falan. bi şekilde iletişim kurup neden bittiğini konuşmanız lazım. bu arada güçlü olmaya çalışın, bir kapı kapanır, bir kapı açılır.

Hic cevap vermemiş geri dönüş yapmamış başına bir iş gelmistir belki gercekten. Terkettigine nasil emin oldun? Birde yaşı işi ve nasil tanistiniz merak ettim?

cok uzuldum senin adina aklima ilk acaba evlimiydi sorusu geldi...yoksa bir erkek durduk yere neden biranda ortadan kaybolurki?

Evet onu bende düsünmedim degil olabilir bencede..

Çok ilginç, görüştüğün süre içinde hiç sormadınmı ailesini, işini gücünü memleketini vs...
Üstelik annesiyle de görüşmüşün..Çocuğun başına bişey gelmiş olabilir mi?

Sormaz olurmuyum hakkinda herseyi biliyorum birtek esseklik edip adresini annesinin numarasini vs. sormadim

:KK57: Adam buhar olup uçup gitmiş. Belki gerçekten birşey olmuştur diyeceğim ama. Ruhsal sağlığı yerinde olan bi adam neden açıklama yapmadan gitsin ki :KK64:

Evet onu bende düsünmedim degil olabilir bencede..

Sormaz olurmuyum hakkinda herseyi biliyorum birtek esseklik edip adresini annesinin numarasini vs. sormadim
hımm, keşke öğrenseymişin...hayırlısı olsun, belki böylesi hayırlıdır senin için, zamanla unutursun..

nasıl tanışmıştınız? bana da evli mi acaba diye düşündürdü

hala ayni numarayi kullaniyor ve basina birsey gelmediginden eminim cünki telefonu caliyor hala ama bakmiyor.. hatta ikinci hatti vardir diye düsünüyorum cünki bazen aradigimda telefonu kapali (artik sarjimi bitiyor bilemicem) ve ertesi gün yine normalce acik caliyor.
Yani basina birsey gelmis olsa telefonun sarji mutlaka biter ama bu hep belliki dolduruyor sarji

Sormaz olurmuyum hakkinda herseyi biliyorum birtek esseklik edip adresini annesinin numarasini vs. sormadim[/QUOTE]

telefonda konuştuğun belki de gerçek annesi değildi ... o ihtimali de düşünmek lazım.evliyse eğer,hangi sağlıklı bir anne böyle bir şeye kalkışır?

Back
X