Mutluluklar mesajı

Yani ben devam etmek istesem olurdu, onu affetmek istedim ama geçmişte yapılanlardan dolayı maalesef affedemedim ve konuşmayı kestim
Haziran Ayında açtığınız konuda onun hiçbir adım atmadığını, herşeyi sizden beklediğini olmayınca başka birini bulduğunu yazmışsınız. Onun tarafından atılan hiçbir adım yok, olduğunu sandığınız şeyleri de kafanızda kuruyorsunuz muhtemelen. İşin kötü tarafı da bu asıl.

Neyse. Size iyi forumlar.

saçmalamayın!

Aramızda iletişim oldu kimin adım atıp atmadığı önemli değil

Gerçekten küçük düşürücü olur mu? Amacım kendimi hatırlatmak değil aslında
Bizde yedik diyelim ,amaç o zaman ne, yahu yazmadan geçemeyecek... eski arkadaş ,akraba falan değil sevgili bu sevgili... kendinizi küçük düşürmek için ısrar edecekseniz o başka...

Yaşadıklarım çok mu komik arkadaşlar merak ettim
Yani diyaloğunuzun olmadığı bir adamın ortaya attığı twitleri göndermeleri üstünüze almanız akıl tutulması.
Bu kadar buluttan nem kapılmaz gerçekten.
Komik evet.
Yüz yüze gelip bir kahve dahi içmediğin bir insana on sene aşık olduğunu iddia edemezsin. Komik olan bu. Aşk böyle bir şey değil

Yaşadıklarım çok mu komik arkadaşlar merak ettim
Komik değil aksine sizin adınıza üzücü kaç yaşındasınız bilmiyorum ama çocuğunuz olsaydı dahi olmayacak bir adam uğruna ömrünüzün on yılını feda etmeniz üzücü olurdu . Ortalama ömrünüzün altıda birini bu adam için harcamışsiniz çok yazık değil mi ? Lütfen kendinize gelin tedavi olmalısınız adam hayatına devam ediyor siz niye etmiyorsunuz ki ? Belki gerçekten çok seveceğiniz seçileceği bir ilişkiyi kaciriyorsunuz

Bizde yedik diyelim ,amaç o zaman ne, yahu yazmadan geçemeyecek... eski arkadaş ,akraba falan değil sevgili bu sevgili... kendinizi küçük düşürmek için ısrar edecekseniz o başka...
Sevgili de değil, sevgili olsa keşke. On sene önce açılmış red edilmiş. Ondan beri stalklıyor sadece. Adamın attığı şarkıdan dahi kendine mana çıkarıyor ama adamın ondan haberi yok umrunda değil. Kendi kendine gelin güvey olmuş hatta gelin kayınvalide fln olmuş

Hiçsevilmedim

Nerden biliyorsun iletişim olmadığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…