- 29 Mayıs 2021
- 14.951
- 97.453
- 548
- 37
- Konu Sahibi dertsahibi
-
Nasıl olacak gibiydi, sizinle hiç iletişime geçti mi?Karşılığı olacak gibiydi annesi de istememişti geçmişti daha buna benzer pekçok şey
Evet geçmiştiNasıl olacak gibiydi, sizinle hiç iletişime geçti mi?
Yani ben devam etmek istesem olurdu, onu affetmek istedim ama geçmişte yapılanlardan dolayı maalesef affedemedim ve konuşmayı kestimNasıl olacak gibiydi, sizinle hiç iletişime geçti mi?
Resmen adama unutmamalı o güzel günleri anılarla gönülleri hoş tutmalı diyorsun…Gerçekten küçük düşürücü olur mu? Amacım kendimi hatırlatmak değil aslında
Yaşanmışlık yok, zaten vazgeçtimResmen adama unutmamalı o güzel günleri anılarla gönülleri hoş tutmalı diyorsun…
AminAllah akıl fikir versin
Allah kimseyi yoklukla imtihan etmesin
Haziran Ayında açtığınız konuda onun hiçbir adım atmadığını, herşeyi sizden beklediğini olmayınca başka birini bulduğunu yazmışsınız. Onun tarafından atılan hiçbir adım yok, olduğunu sandığınız şeyleri de kafanızda kuruyorsunuz muhtemelen. İşin kötü tarafı da bu asıl.Yani ben devam etmek istesem olurdu, onu affetmek istedim ama geçmişte yapılanlardan dolayı maalesef affedemedim ve konuşmayı kestim
saçmalamayın!Geçmişteki kişiye yeni sevgilisiyle mutluluklar mesajı göndermeyi düşünüyorum artık ona dair hiçbir beklentim yok karşılık falan da beklemiyorum , mesaj gönderirsem çok mu abes olur ne düşünür, zaten hiç bi yerde sevgilisiyle fotoğrafı falan yok daha yeni sayılır galiba, ben başka yerden öğrendim sevgilisi olduğunu, zaten mesaja karşılık olarak sen kimsin derse bile kim olduğumu söylemeyi falan düşünmüyorum, yani onunla konuşmaya niyetim yok, içimden geldiği gibi sadece mutluluklar mesajı, sizin görüşlerinizi merak ettim? Yoksa hiç mi mesaj atılmamalı
Aramızda iletişim oldu kimin adım atıp atmadığı önemli değilHaziran Ayında açtığınız konuda onun hiçbir adım atmadığını, herşeyi sizden beklediğini olmayınca başka birini bulduğunu yazmışsınız. Onun tarafından atılan hiçbir adım yok, olduğunu sandığınız şeyleri de kafanızda kuruyorsunuz muhtemelen. İşin kötü tarafı da bu asıl.
Neyse. Size iyi forumlar.
Peki.Aramızda iletişim oldu kimin adım atıp atmadığı önemli değil
Bizde yedik diyelim ,amaç o zaman ne, yahu yazmadan geçemeyecek... eski arkadaş ,akraba falan değil sevgili bu sevgili... kendinizi küçük düşürmek için ısrar edecekseniz o başka...Gerçekten küçük düşürücü olur mu? Amacım kendimi hatırlatmak değil aslında
Yani diyaloğunuzun olmadığı bir adamın ortaya attığı twitleri göndermeleri üstünüze almanız akıl tutulması.Yaşadıklarım çok mu komik arkadaşlar merak ettim
Komik değil aksine sizin adınıza üzücü kaç yaşındasınız bilmiyorum ama çocuğunuz olsaydı dahi olmayacak bir adam uğruna ömrünüzün on yılını feda etmeniz üzücü olurdu . Ortalama ömrünüzün altıda birini bu adam için harcamışsiniz çok yazık değil mi ? Lütfen kendinize gelin tedavi olmalısınız adam hayatına devam ediyor siz niye etmiyorsunuz ki ? Belki gerçekten çok seveceğiniz seçileceği bir ilişkiyi kaciriyorsunuzYaşadıklarım çok mu komik arkadaşlar merak ettim
Sevgili değildik zaten vazgeçtimBizde yedik diyelim ,amaç o zaman ne, yahu yazmadan geçemeyecek... eski arkadaş ,akraba falan değil sevgili bu sevgili... kendinizi küçük düşürmek için ısrar edecekseniz o başka...
Sevgili de değil, sevgili olsa keşke. On sene önce açılmış red edilmiş. Ondan beri stalklıyor sadece. Adamın attığı şarkıdan dahi kendine mana çıkarıyor ama adamın ondan haberi yok umrunda değil. Kendi kendine gelin güvey olmuş hatta gelin kayınvalide fln olmuşBizde yedik diyelim ,amaç o zaman ne, yahu yazmadan geçemeyecek... eski arkadaş ,akraba falan değil sevgili bu sevgili... kendinizi küçük düşürmek için ısrar edecekseniz o başka...
HiçsevilmedimKomik değil aksine sizin adınıza üzücü kaç yaşındasınız bilmiyorum ama çocuğunuz olsaydı dahi olmayacak bir adam uğruna ömrünüzün on yılını feda etmeniz üzücü olurdu . Ortalama ömrünüzün altıda birini bu adam için harcamışsiniz çok yazık değil mi ? Lütfen kendinize gelin tedavi olmalısınız adam hayatına devam ediyor siz niye etmiyorsunuz ki ? Belki gerçekten çok seveceğiniz seçileceği bir ilişkiyi kaciriyorsunuz
Nerden biliyorsun iletişim olmadığınıSevgili de değil, sevgili olsa keşke. On sene önce açılmış red edilmiş. Ondan beri stalklıyor sadece. Adamın attığı şarkıdan dahi kendine mana çıkarıyor ama adamın ondan haberi yok umrunda değil. Kendi kendine gelin güvey olmuş hatta gelin kayınvalide fln olmuş
Bu hayatta hiç sevilmedim ben onu sevdiğimin yarısı kadar sevseydi yeterdi artık önemli değil vazgeçtim hepsindenHiçsevilmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?