• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutsuz evlilik

realangel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2017
2
0
1
32
kızlar merhaba uc aylık evliyim ama mutlu degilim esimle evlilik anlayislarimiz uymuyor ben daha tutkulu mecarali farkli yerler kesfeden bir evlilik isterkn onda her tatilimizi ailelern yaninda geciren bir evlilik asiri aileci bir tavri var bu tarz adamlari sevmedigimi en basta soyledim oyle degil saniodum ne zmnki nikah oldu bambaska biri oldugunu anladim daha cok yeniyiz ama ben ayrilmayi dusunuyorum

zaman tanıyacagım en azindan biryil bi olsun. konusamadigim biri malesef ne zaman konusmaya calissam ortada sorun yokmus gibi davranir

birbirinizi tanıma dönemi kısa mı sürdü ? yani ne bileyim mutlaka bir açık verirdi nasıl birisi olduğu hakkında

Evliliğin ilk başında mutsuzsan sonuna kadar öyle gider uzatmadan ayrıl,ben senin gibiydim pişmanım başta ayrilmadigim için

Evlenmeden once ne kadar sure sevgili oldunuz ki? Tatillerini ailesinin yaninda gecirip gecirmedigini anlamak icin yeterli sure degil miydi? Mesela benim ailemin evindeyken bayramlarda genelde tatillere giderdik ama esim bayramlari ailesiyle memlekette falan geciriyordu evet bana tersti ama biliyordum oyle olacagini yani gözlemlemistim bunu. Ama diger yillik izin falan degisik yerlere giderek degerlendirmeye calisiriz. Hicbir zaman da sikayetci olmadim cunku soylemese de belliydi yani bayramlarda izin gunlerinde neler yaptigi. Bu konuda kandiramaz ki sizi. Siz sadece degistirim sanirsiniz degistiremezsiniz bu sorun olur

İmzayı attıktan sonra değiştiyse o adamın gerçek karakteriyle tanışıyorsun demektir ve inan değişmeyecek

Evlendikten sonra maddi yüklerde artıyor daha her seferinde tatile çıkamaz sürekli dışarıda vakit geçiremeyebilir bu açıdan da bakmak lazım 3 ay çok yeni hızlı karar vermeyin derim

Nerde yaşadığıniza bağlı birazda. Eğer ailerden uzaksaniz eşinizin ailesini görmek istemesi bana normal geldi. Her tatilde olmasada senede iki kere gitmek normal bence

Back
X