• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuz Evlilik

Canım sizi çok iyi anlıyormm bnm evliliğimde aynı iddaa denen merete bi bulaştı tam 200 milyar borçla boğuşuyorz üstüne ailesinide batırdı karı kız olaylarına girmiyorum bile 5 aydır kocasız gibiyim o kadar sevdiğim adamdan nefret eder oldm boşanamamda artık onun için dua etmek bile gelmiyor içimden offff bilmiyorum tek bildiğim çok mutsuz olduğum

Canım sizi çok iyi anlıyormm bnm evliliğimde aynı iddaa denen merete bi bulaştı tam 200 milyar borçla boğuşuyorz üstüne ailesinide batırdı karı kız olaylarına girmiyorum bile 5 aydır kocasız gibiyim o kadar sevdiğim adamdan nefret eder oldm boşanamamda artık onun için dua etmek bile gelmiyor içimden offff bilmiyorum tek bildiğim çok mutsuz olduğum
ne demek boşanamam yaaa
neden?

arkadaslar size bi sorum var.. umarim bu sorumu okuyup en kisa zamanda cevap verenler olur. 5 yillik bi evliligim var. 5 yildan sonra ufak bi tartisma sirasinda esiniz size sana güvenmiyorum dese, cünkü sen beni birakip gidersin dese. Ama annemler beni birakmaz dese. Ve sonra bu lafi "saka yaptim" diye size aciklasa. 2 saniye sonra da sana "naz yapiodum" diye aciklasa. bi 2 saniye sonra da "o lafi söledim cünkü senle aramizda kan bagi yok diye söledim sadece" diye aciklama yapsa tepkiniz ne olurdu? düsünceleriniz ve duygulariniz neler olurdu?
adam haklı
aile kan bağı vardır değişmez
ama sevgili gidebilir eş gidebilir bunlar gerçekler
kötü bi niyetle söylediğini sanmıyorum
mantıklı bakmış sadece

Cnm maddi durumum yok iki kızım var biri 2buçuk yaşında biri daha 3 aylık ailem sahip çıkmıto daha çok neden var ama yazmakla bitmez
ee eşinle birlikteykende maddi durumun yok baksana 200 bin borç ne demek ve bunlar bırakmaz oynamayı asla vazgeçmezler borçlarınız katlanarak büyüyecek.. benim de eski eşim iddaa bağımlısıydı bileziklerim çalıştığım maaşlar hep boşa gitti.. baktım olcak gibi değil, başka sebeplerde eklenince ayrıldım..
sen de bi taraftan işe gir maddi bağımsızlığını kazanınca boşa bu herifi.. ömür var önünde yazık değil mi?

Allah bu erkek milletini nasil biliyorsa öyle yapsın... ne diyeyim biz sükredelim halimize ufak tefek sorunler olsada bu zaman kadar cok şükür buyuk hiç problemimiz olmadı ... bunlar hep birer imtihan Allah iyilerle karşılaştırsın

:KK43: haklisin meltemcim ailem kucuk bi yerde yaşıyor akrabalarımız tipik Anadolu atmacasi :KK43: annem rahatsız hasta bi kadın inanki baslarını eğdirmeyecegimi bilsem durmuycam bu evde bi diyorum çekip gidiyim istsnbula yerleşiyim bi basıma devam edeyim bi diyorum anam babam :KK43: oyle bi cikmazdayim oyle buyuk bi uçurumun kenarindayim ki anlatamam . Bu hayatı haketmedim ama basa geldi bi kere 20 gun sonra tam bir yıllık evli oluyorum ama ben yıllardır bu Yuku taşıyorum gibi
Senin için üzüldüm canım. Ne demişler Allah çirkin şansı versin demişler. Senin gibi bir bayanın kıymetini bilmiyorsa burnunu sürtmen lazım.

Cnm maddi durumum yok iki kızım var biri 2buçuk yaşında biri daha 3 aylık ailem sahip çıkmıto daha çok neden var ama yazmakla bitmez
İnşallah kısa zamanda sorunların biter. Ne yap ne et para kazanmaya bak, ekonomik özgürlüğün olsun. Bir şey dikkatimi çekti, ikinci kızın üç aylıkmış, ona hamile kaldığında bu sorunlar yok muydu?

İnşallah kısa zamanda sorunların biter. Ne yap ne et para kazanmaya bak, ekonomik özgürlüğün olsun. Bir şey dikkatimi çekti, ikinci kızın üç aylıkmış, ona hamile kaldığında bu sorunlar yok muydu?

kızlar ağustosta kendi şirketimden hamile beş kuruşsuz ortağına sebepsiz beni attırdı şerefsiz düşünsenize beş kuruş yok cebinde hamilesin telefonunun sarjı yok ona bile müsaade yok kendi işyerinden yaka paça kovuluyorsun sebepsiz.bana da gün doğdu yarın boşanma davam var.bebek tabi burada halloldu işe girdim çalışıyorum yetmedi üstüne önceden reddettiğim büyük bir sanayici, yakışıklı jönle yeniden görüşme talebi üzerine evet cevabı verip yoluma bakmaya başladım. o şerefsize de resmimizi yollayıp son yılların en büyük kapağını yaptım hiç ucuza gitmedi de şimdi... herseyin hayırlısı tabi zaman ne gösterir bilinmez.allah herseyin hayırlısını versin hepimize

• Beğen
Reactions: fyi
kızlar ağustosta kendi şirketimden hamile beş kuruşsuz ortağına sebepsiz beni attırdı şerefsiz düşünsenize beş kuruş yok cebinde hamilesin telefonunun sarjı yok ona bile müsaade yok kendi işyerinden yaka paça kovuluyorsun sebepsiz.bana da gün doğdu yarın boşanma davam var.bebek tabi burada halloldu işe girdim çalışıyorum yetmedi üstüne önceden reddettiğim büyük bir sanayici, yakışıklı jönle yeniden görüşme talebi üzerine evet cevabı verip yoluma bakmaya başladım. o şerefsize de resmimizi yollayıp son yılların en büyük kapağını yaptım hiç ucuza gitmedi de şimdi... herseyin hayırlısı tabi zaman ne gösterir bilinmez.allah herseyin hayırlısını versin hepimize
sen gerçekmisin. çocuğun var ve zengin yakışıklı bir jön seninle evlenmek istiyor. inşallah yine hüsrana uğramazsın. erkeklere damla kadar güvenmiyorum. bu sefer yoğurdu üfleyerek ye

Mutsuz evlilik herkesin yasadigi sorun sanirim :(
Bende 8 yillik evliyim ve bu zamana kadar hep benim alttan almalarimla yurudu en son bir ay once siddetli kavga sonucu annemlerr gittim tabi cocuklarimi alamadim cunku vermiyor bicakla kapida bekledi ailemi cocuklari almasinlar diye 4 yasi da ikizlerim var bu arada. Her neyse sonra yalvar yakarip aglamalar ve seni seviyorumlarla dondum ama icimde bazi seyleri bitirmis ki ona karsi hoc birsey hissedemiyorum opup sarildiginda bile icimden birsey gecmiyor birlikte olcaz korkusunu yasiyorum gece olunca. Bosanip gitmeyi cok dusunuyorum ama bunu ona nasil anlaticami bilmiyorum bana iyi davraniyor ama bazi durumlar degismemis farkindayim mesela icki her aksam iciyor yine tek fark 5-6 tane degil 2.3 tane ve beni tek basima hic bir yere gondermiyor nereye gotmek istersem ben gotururum beraber gideriz diyor o kadar kararsizim ki cocuklarim icin katlansam mi bu hissizligi atarmiyim yoksa bitirsem mi ki bosanirsamda cocuklarin velayetini alamiyacagim bunu cok iyi biliyorum psikopat almaya kalkarsam kim.bilir neler yapar :( sizce ne yapayim yada siz olsaniz ne yapardiniz

Mutsuz evlilik herkesin yasadigi sorun sanirim :(
Bende 8 yillik evliyim ve bu zamana kadar hep benim alttan almalarimla yurudu en son bir ay once siddetli kavga sonucu annemlerr gittim tabi cocuklarimi alamadim cunku vermiyor bicakla kapida bekledi ailemi cocuklari almasinlar diye 4 yasi da ikizlerim var bu arada. Her neyse sonra yalvar yakarip aglamalar ve seni seviyorumlarla dondum ama icimde bazi seyleri bitirmis ki ona karsi hoc birsey hissedemiyorum opup sarildiginda bile icimden birsey gecmiyor birlikte olcaz korkusunu yasiyorum gece olunca. Bosanip gitmeyi cok dusunuyorum ama bunu ona nasil anlaticami bilmiyorum bana iyi davraniyor ama bazi durumlar degismemis farkindayim mesela icki her aksam iciyor yine tek fark 5-6 tane degil 2.3 tane ve beni tek basima hic bir yere gondermiyor nereye gotmek istersem ben gotururum beraber gideriz diyor o kadar kararsizim ki cocuklarim icin katlansam mi bu hissizligi atarmiyim yoksa bitirsem mi ki bosanirsamda cocuklarin velayetini alamiyacagim bunu cok iyi biliyorum psikopat almaya kalkarsam kim.bilir neler yapar :( sizce ne yapayim yada siz olsaniz ne yapardiniz

sen gerçekmisin. çocuğun var ve zengin yakışıklı bir jön seninle evlenmek istiyor. inşallah yine hüsrana uğramazsın. erkeklere damla kadar güvenmiyorum. bu sefer yoğurdu üfleyerek ye
canim konumu bastan beri okursan anlarsin sizofreni bir okuz hayatimi kaydirdi kac aydir da ozurlerini dinlemekten psikolojm iyice kaydi.sukur bosandim su an gorustugumde zaten tanidigim ve sebepsiz reddettigim bir insan cok uzulmustum sonra... benim en bastaki hatam cok iyi cevrem ve beni taniyan o kadar insana haksizlik yapip hic tanimadigim birisiyle evlenmem oldu.ailem normal anadolu kulturlu bir aile ama gerekce o kadar affedilmeyecek kadar buyuktu ki giklari bile cikmadi.su an hrsey normal seyrinde hicbirsey icinde acelem yok.olursa olur olmazsa olmaz hersey kismet

• Beğen
Reactions: fyi
Back
X