Mutsuz evlilik

Oncelikle bahaneleri kafanizdan atin. Aileniz cevre vs. etkenler olmasa ne yapardiniz. Once bunu sorun kendinize.
Suanda sordum samimiyetle cevabi yok cunku icerisinde bulundugum durumdan nasil cikarim bilmiyorum.. Insanlar en basiti hosnut olmadigi yeri terkeder o mekandan ayrilir gider fakat sizinde anlayacaginiz uzere sevgimin azaldiginin farkindayim ama bitti tamamiyle diyemem cekmektende bu hali yoruldum evlendigim adam o kadar gamsiz ki su gun ayrilsam bunun yukude tek basima omuzlarimda kalacak sinir harbi yasadigimdan gucsuz hissediyorum

Cok yeni evlisiniz. Sizin icin sorun olan esiniz icin onemsiz.. Sizde bosvermeyi ogrenin.. Hayat zaten zor siz dahada zorlastirmayin... Akisina birakin.. Su akar yolunu bulur... Zamanla duzelecegine eminim.. Evliligin bu zamanlari hep zordur. Insan icinde bir savas vrrir.. Inadi tutar.. Kirilganligi tutar.. Ama zamanla alisiliyor herseye..

Eğer birazcık kendine değer veriyorsan otur adamakıllı düşün 27 yaşındasın bi ömrü bu şekilde feda ve de HEBA edecek misin?? Etmek istiyor musun??
Cvp evetse sana kolay gelsin
Yok hayırsa dik dur ve önüne bak tüm faktörleri bi kenara at kendin için en dogru olanı yap

Kesinlikle fakat dilde haliyi defalarca cekmenize ragmen yasanmisliklarin verdiginiz emegin sevginin degerin kalintilari size beyinde belki kalpte izin vermiyor.. Boyle durumda ya afedersiniz geberene kadar cekecegiz yada ayrilacagiz o da karsimdaki icin belkide en kolay ve guzel secenek..

Güven ve kalp kırıklığı yaşadığınız insanla asla evlenmeyin
Ne kadar doğru bir söz beynime çakılı kaldı bu sözünüz
Sanırım ruhunuz çok yorgun çok bitkin tükendiniz kendinizi böyle hissediyorsunuz
Bi tatile gitseniz eşinizle farklı bişiler yapsanız hayatınızı biraz değiştirseniz bir renk bi heyecan bulsanız
eşinizle konuşun anlatın kendi iç dünyanızda yalnız kalmayın
biraz sizin elinizde bu durum
eşinizin ruhunu okşayın ondan da karşılık beklediğinizi söylediyin isteyin iletişim kurun
Çare yine sizsiniz

Yazdiklarimdan gercekten anlayabiliyorsunuz tesekkur ederim.. Cok isterdim gamsiz olmayi bosvermeyi ama genetik koduma islenmis gibi yapamiyorum beceremiyorum istesemde duyarsiz olamiyorum boyle gordum boyle yetistirildim benimde en buyuk kusurum sanirim.. Alisildiginda ben eski ben olacakmiyim sagligim yerinde olacak mi bilmiyorum

Cnm Allah islak etsin eşini....bu erkekler neden böyle anlamıyorum...kendilerini seven gözü gibi bakan eşleri var...onlar için herşeyi yapıyoruz tek istedigimiz biraz ilgi ve sevgi çokmu şey istiyoruz acaba....

Etmek istemiyorum inanin cok acim beni disaridan bir insanin sevmesine.. Bu arkadas degil duygusal yakinlik insanin kalbi usur mu? Benim usuyor iste.. Benim icin dogru olani tahayyul edemiyorum suanki halimle

Daha yenide evlisin sevgin şimdiden bittiyse ne olacak öyle

Etmek istemiyorum inanin cok acim beni disaridan bir insanin sevmesine.. Bu arkadas degil duygusal yakinlik insanin kalbi usur mu? Benim usuyor iste.. Benim icin dogru olani tahayyul edemiyorum suanki halimle
Senin o evden kisa da olsa bi süre uzaklasman gerek bence...

Cnm Allah islak etsin eşini....bu erkekler neden böyle anlamıyorum...kendilerini seven gözü gibi bakan eşleri var...onlar için herşeyi yapıyoruz tek istedigimiz biraz ilgi ve sevgi çokmu şey istiyoruz acaba....
Bunlari defalarca sordum cok mu sey istiyorum? Haketmiyormuyum diye hakediyorsun diyor gerisi bosluk.. Sansimsa bu gercekten buyuk sanssizlik yasadim

Kardeş kafaya takmakla olmuyor bende senin yaşında evlendim üç senemiz doldu başıma gelmeyen kalmadı. Tamam bizim evliliğimiz altı ay evvel eşimin yanımantayin olması ile başladı çünkü ondan önce farklı illerdetdik eşbdurumu olmamıştı üste birde daha önceden ameliyat geçirdiğim için ya çocuğum olmazsa diye korkuma bebek yaptım al şimdi ondört aylık bir bebe mutsuz bir anne sakın çocuk yapma

Senin o evden kisa da olsa bi süre uzaklasman gerek bence...
Uzaklastim neler denedim bilseniz problemlerimi kavgayla anlatmaya calistim olmadi yazdim olmadi eve notlad yapistirdim duygularimi ifade eden yok aileme gittim arama bile aramadi gunler gecti araya aileler girdi aciklamasiysa artik icimden bisey yapmak gelmiyor ama beni sevdigini soyluyor inanin bu ikilem dahada cok yoruyor

Görücü usulümu evlendiniz
Hayir 5 yillik tanisiklim sevgililik ne derseniz hic mi anlamadin derseniz bu surecte cok degiskenlik gosterdi cok yeminler ettide devam ettim evet bu benim safligim insanlara inanmayi tercih ettim cunku bir soz verildimi Allaha yemin edildimi tutulmasi inancindaydim yanildim

Keske takmasam ama sorun evde yasadigim yerde olunca donup dolasip gelecegimiz yer burasi oluyor yada disarida illaki bi yerden karsiniza cikiyor.. Cocuk gibi bir niyetim yok evet anne olmayi evlat sahibi olmayi istiyorum ama kiymet bilecek bir adamdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…