Mutsuz evlilik

Benim de aynı 5senedir değişmiyo işten ev evden işe yatar arkadaslarıyla iş yerinde zaman geçirir sinir oluyorum

Böyle durumda eşle sıfır iletişim öneriyormuş uzmanlar.İletişimi tamamen keserseniz o sizle ilgilenecektir.Ama dirayetli durmalısınız ki ciddiye alsın.

Aynen katıliyorum...bi benzerini yaşadım..onu birakamam sanıyodu galiba...öyle bir iletisim kestim ki 1 sene yoktum hayatında.. aramadim.. sormadım ....ve bu sürecte gercekten özüme döndüm ..zamana ve onsuzluğa ihtiyacım varmış...sonra aramaya başladı..aramaları gitgide arttı...derken döndügünde herşeyden cok pişmandı...

Takmamayi sende öğreneceksiniz bacim zamanla. Bak ben suan gripten ölüyorum benim hodukte gitti uyudu.

Ve şunu hayatta öğrendim. Erkekler güçlü kadınları seviyor.mutsuzlugunu belli etme.kendi hayatına bak.onun aynasından kendini gormeye çalışma. Bırak o sana gelsin sen ona KOSMA.

canım benim, evliliğin ilk zamanlarında böyle şeyler çok normal daha önce sevgili olduğun insanla aynı evi paylaşmak ilk başlarda biraz sorun yaratır.ama birbirinizi yaşayarak öğrenecek ve alışacaksınız.hele ki erkekler daha zor adapte oluyorlar evliliğe sorumlulukları arttı,artık geçindirmesi ve düşünmesi gereken bir ailesi var haliyle sinir stres oluyor.evliliğin ilk bir yılını atlatmayı başarırsanız gerisi güzel olacaktır.ben 10 yıllık evliyim hala eşimin yeni huylarını öğreniyorum.evlilik birlikte yaşamayı öğrenmektir.eşin gamsızsa sen bie adım atmayı dene mesela bu akşam için güzel yemekler hazırla sen de eşin gelmeden güzel ve gözalıcı bir kıyafet giy onu aranızda sanki hiçbir sorun yokmuş gibi güleryüzle ve aşkla karşıla buna kayıtsız kalacağını sanmam.daha 7 aylık evliymişsin iş alışkanlığa dönüşmez daha .kocami seviyorum diyosun o zaman onu kusurları ve hatalarıyla kabul etmeye çalış sakın ha değiştirmeye çalışma daha çok üzülürsün.onu olduğu gibi sev kusurlarıyla gamsızlığıyla sev o zaman sen de kendini daha iyi hissedersin.kimsenin kocası öyle evlendikten sonra da aşık adam pozlarına devam etmiyor her erkek aşağı yukarı seninki gibi inan bana o yüzden seni anlıyorum kendini üzme ve evliliğinde mutlu olma yollarını ara Allah yardımcın olsun

bekar hanimlara tavsiyem guven ve kalp kirikliklari yasadiginiz bir erkekle asla evlenmeyin..

Şu sözün bazı evlilik delilerine ders olur umarım evlilige odaklanıp o yola girmek icin gozleri bisey gormuyor saniyorlar o masaya ulaşınca hersey değisip bitecek.
Heeeyyy peri masalında degiliz evlendikten sonra sonsuza dek mutlu yaşamışlar diye birsey yok .
Sizede gecmis olsun.Akliniz basiniza sonradan gelmis ama hala seviyorum emeklerim diyorsunuz bir insan bu kadar ......neyse
Bir 10 sene sonra boyle bir evlilikte geriye donup baktiginda kaybettiklerin emeklerini kat kat asarsa belki akillanirsin oda BELKİ

Sorun tam olarak ne ben anlamadım esiniz ne yapiyorr sadece duygularınız dan bahsetmişsiniz

Genel olarak boyle bu erkekler.. cnku istedikleri yani biz elde edildik ve kenarda duruyoruz.. artik bizi etkileyecek birsey yapmalarina da gerek yok diyorlar ve ustune bir de kendilerini salıyorlar... genel durum bu.. yalniz degilsin bu konuda..cok fazla kadin var ayni durumu yasayan canim..kendini uzme ,evlilik boyle birsey ne yazikki valla

Ye
Eşinizle kültür farklılıklarınız mı var çok ? çünkü bunun etkisi kişiliğe,karaktere,davranışlara varana kadar etkiliyor..
yetistirilme diyelim cok sorumsuz bana karsi.. Yani gitsemde bir kalsamda..tabiki karakter vs farkkliliklarimiz var ama kulturle alakasi yok tamamen insanlikla

Böyle durumda eşle sıfır iletişim öneriyormuş uzmanlar.İletişimi tamamen keserseniz o sizle ilgilenecektir.Ama dirayetli durmalısınız ki ciddiye alsın.
Denedigim yontemlerden biridir o zaman bir sure konusturmak icin cabaliyor sesleniyor sonra kesiyor yasamina bakiyor cok sinir bozucu 1 hafta evde bu sekilde yasadim ayri odalarda ayri sekilde bunuda denedim yani

Yeterince gucluyum simdilik ama su manada sorunlarla basa cikmak istemistim artik hic bi fark olmayinca o gucumde gidiyor.. Malesef ben onu biraktigimdada kendisi birakiyor arama sormuyor isine geliyor bensiz hayat tamamen bunu bana hissettiriyor

I
is aliskanliga dondu 5 senelik mazimizde var.. Yalniz kalmaktan yoruldum adam bana yorgunluk bahanesiyle yanasmiyor ya.. Daha ne yapyim kadinlik gururum kiriliyor cok baska seylerde tatmin oluyor yeri geliyor yeni bir evlilikte bu olmamasi lazim onun bana karsi zerre heyecani kalmamis.. 10 sene sabreetsem ne olur ne sevgisinden eminim ne guven birakti bende.. Bu temel taslari yiktigindan bu haldeyim

.
Evliligi pembe bi masal olarak gormuyordum ama benimki cok siyahla gri arasinda gitti geldi.. Suanda tek dusuncem ilerisi prlak olmayacak hep benden gidecek sabrimdan sagligimdan aklimdan sevgi derseniz zaten en yaralisi o garibim

Ufff al benden de o kadar..
Cocuklar dogdu adam ana kuzusu oldu.
Hep birlikte kaliyoruz evde.
Cocuklat 3 haftalik. Herseyi annesi yapiomus,gunduz bize yemek hazirliomus,cocuklarima da gece gunduz o bakiomus,ben cocugun altini bile 10 dk da degistirebiliomusum. Oysaki tum bunlar olurken esim uyuyo oluo ,bunlar dogru olsa bile esim bunlari nerden biliyor? Oturup annesiyle gece ne oldu diye dedikodu mu yapiyor?? Sutu de annesi mi iciriyor acaba?
Anlamis degilim..
Suan ki konumuz senin annen bunu dedi,benim annem boyle yapti ya döndü.

Allah hepimize sabir selamet versin. Erkek olmak varmis. Kalp kir ,ben erkegim diye havaya gir,istedigin saatte tepem atti diye eve gir cik.. adam dun ewe gelmedi,annesine haber verdi yahu benimle konusmadigi icin. Hepimiz lohusayiz ailecek... ben de cok dertliyim coookkk hersey annesinden kaynakli,ana kuzusu olup cikti bir anda.,

Beterinde beteri var Allah yardimcin olsun hani erkekleri yoldan cikaracak manyak kadinlar olsak tamamda ben dogru olmaya calistikca bakiyorum yok yani karsi taraf cok baska.. Sizin durumunuzda zor cocuklarla evdeki bu kiside ayni annesinin sozunu benden cok dinler bn konussamda izah etsemde bir kulagindan girer otekinden ayni hizla

Beklentilerin var hala bu ayıdan, senin sorunun bu. Beklentini düşürmeden mutlu olamazsın, evli kalmaya devam edeceksen tabi.

Beklentilerin var hala bu ayıdan, senin sorunun bu. Beklentini düşürmeden mutlu olamazsın, evli kalmaya devam edeceksen tabi.
Aynen oyle istemsizce yapsin istiyorum ben adim atiyorsam bir adimda gormek istiyorum.. Haklisiniz ama atla devede istemiyorum ki.. Hep kadinlar mi kendinden odun vermek zorunda su hayatta

Aynen oyle istemsizce yapsin istiyorum ben adim atiyorsam bir adimda gormek istiyorum.. Haklisiniz ama atla devede istemiyorum ki.. Hep kadinlar mi kendinden odun vermek zorunda su hayatta

Beklentilerini kendine yoğunlaştır, ödün vermek gibi görmemelisin bunu. O ayıdan bir şeyler umduğun her an acı çekersin, bence kendinin farkında varmalısın. Kendinle mutlu ol, eğlen. Yoksa asıl o zaman kendinden ödün verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…