Mutsuz evlilik

Kendimle mutluydym bekarkende ben bu hayatta beni seven benim sevdigim bir yoldasim olsun istedimde evlendim neticede cok bencilce tek basima varsam evlilik niye var ki.. Acikcasi bosanmayi dusunuyorum hergun arafta yasamaktansa bir sure yasarim gecer beylik bi laf belki ama baskada carem yok

Seni cok iyi anliyorum ben de bir odunla evliyim (simdilik).
Ister 7 aylik evli ol ister 40 yillik. Baslarda seni huzursuz eden sorunlar gecmiyor karsi taraf cabalamadikca. Herkes daha basindasin zamanla duzelir diyebilir, sen aradan yillar da gecse de su an icinde hissettigin bosluk dolmayacak.
Biz kadinlar duygusaliz yapi olarak sevilmek ilgilenilmek istiyoruz. Klasik turk erkekleri de mideleri ve cinsellikleri doydugu surece sikayet etmezler. Bos zamanlarini eslerine ayirmak yerine mac izleme film izleme arkadas sohbeti vs gibi seylere yonelirler.
Erkeklerin duygusal ve romantik olani guzeldir. Bos vakitlerini kadiniyla doldurmak isteyen, film izlerken elini tutan, kolunu omuzuna dolayan, gozlerine bakip ne kadar guzelsin, seni seviyorum diyen, yemek hazirlamasina yardim eden, bulasiklari birlikte yikayan, birlikte bir kafeye kahve icmeye giden, yanyana yururken elini simsiki tutan, kadinina sefkatle ask dolu gozlerle bakan erkek guzeldir.
Bizim toplumumuzda boyle bir erkegi genelde dizilerde goruruz. Ben gercegini uzaktan yakindan gormedim henuz.

Yani cancagizim diyecegim o ki, icindeki kucuk kizi daha fazla uzup aglatma. Sen beklentilerini esinin vermesini istiyorsun ama boyle gizli gizli aglayarak daha cok beklersin. Yuregin kabuk baglamadan, kendini hayata kusturmeden caresine bak. Esin degisecek gibiyse bekle biraz daha yok sabit fikirliyse kendine yazik etme.

Cok guzel yazmissiniz.. Aynen boyle ve belki dahasida var icimde sevgi ve guven olmadigi icin tutunacak dalimda yok.. Degismeyecek cunku ona gore bir sorunda yok hic olmadida benimde tiynetim kaldirmiyor bu davranislari bu tek basina yasami..

Cok guzel yazmissiniz.. Aynen boyle ve belki dahasida var icimde sevgi ve guven olmadigi icin tutunacak dalimda yok.. Degismeyecek cunku ona gore bir sorunda yok hic olmadida benimde tiynetim kaldirmiyor bu davranislari bu tek basina yasami..
Esin_Sorun yok = ben buyum, degisemem!
Nokta

Ufff aynilar bak, gece bende kalkiyorum agliyorlar sonucta. Adam annesinin kalktigina inanio da benim uyandigima inanmio.. oysaki 2 cocuk hepimiz ayaktayiz. Yok arkadasss!!
Iyi ozmn anan baksin bundan sonra,ben yatayim madem tum gun ayaktaymis dedim.. iyice delirdi..
3 saat sonra gelmis sarilmaya calisio falan(ozur dilemek yok ama,ben sucluyum,sen haklisin demedim cunku..)
Ertesi gun de disari cikalim dedi,yok ben ark la plan yaptim gelmicem senle dedim. Bisey diyemedi ama yine delirdi. Aksaminda bana inat sanirim arkadasinda kaldi,annesine haber verio gelmicem diye.. gece annesiyle cocuklara kalktim,eee gelmemis oglun dedim. Eet ark inda kalcakti dedi. Evli barkli adamin ne isi var yahu elin evinde , yok artik daha neler dedim
Lafi soyluo sonra ozur dilemeden gelip sarilmaya calisio ya hic birsey olmamis gibi.. tum devrelerim yaniyor o anda..
Sonra ben alttan aliyorum,sen trip yapiosun hala dio.
Bi arkadas demis, cinsellikleri ve mideleri doymadikca sorun cikarirlar diye.. aynen de dogru demis. Biz sanki onlarin arkasini toplamak icin evlendik!
Ben de dertliyim haaa.. hepsi ayni,bizimki de donem donem kalas olup cikio basima..

Kendine vakit ayirmak da bi yere kadar, benim yanimda yer almayacak adamla omur boyu işim ne? Aglayip kendini uzmek de bir yere kadar.. insan verdigi emeklere,gecen zamana kıyamıyor,silip atamiyor. Aliskanliklar,yasanmisliklar da cabası.. sanirim bol bol dua etmeliyiz. Allah kadir kiymet bilenle karsilastirsin herkesi..

Son düzenleme:
Sevmesem zaten evlenmezdim ve malesef heleki evlilik yasadiysaniz bir anda gemileri yakmak istesenizde araya cevre giriyor aile giriyor vb vb..karpuzun kelegine rast geldik iste
Sen kararlı durursan araya kimse giremez. Tabiki başta barıştırmaya çalışacaklar. Kitabimizda bile bu yazıyor. Ama hala mutsuzsan, uzatmanın anlamı yok bence.

Amin aminnn.. Dertsiz insan gormedim dunyada ama marifet gamsiz olmaktaymis ben basaramadim.. Gelir gecer umarim bu gunler basindan evlatlarinda var her zaman arti birsin unutma.. Buyuduklerinde sana destek olacaklar insallah..ayni davranislari yasadim ozur dilensede 2 gun sonra ayni duruma maruz kaldim hic bisey degismiyor velhasil kelam.. Tesekkurler ilgilenip paylastiginiz icin

Sen kararlı durursan araya kimse giremez. Tabiki başta barıştırmaya çalışacaklar. Kitabimizda bile bu yazıyor. Ama hala mutsuzsan, uzatmanın anlamı yok bence.
Evet denediler belki yine denerler bilemem cunku bosanmis yaftasi dul damgasi ulkemizde tek tarafli.. Uzatmamak icin elimden geleni yapacagim artik

Evet denediler belki yine denerler bilemem cunku bosanmis yaftasi dul damgasi ulkemizde tek tarafli.. Uzatmamak icin elimden geleni yapacagim artik
Dediğim gibi herşey kararlı durmak meselesi. Ben de benzer nedenlerden dolayı aynı şeyleri yaşadım. Milletin dediğini de hiç takmadım. Kimseye de annemle babamdan başka söz hakkı vermedim. Onlar da başta olmaz, konuşalım falan dediler ama kararlı olduğumu görünce birşey demediler. Sadece herşey olup bitene kadar kimseye bahsetmeyin dedim.

Evlendikten sonra ana kuzusu olan çok. Bu konu çok ironik gelmiştir bana.

Madem herseyi anası yapıyormus o zaman sende bırak gerçekten anası yapsın. Öyle de kötüsün böyle de nasılsa. ...

Yeterince gucluyum simdilik ama su manada sorunlarla basa cikmak istemistim artik hic bi fark olmayinca o gucumde gidiyor.. Malesef ben onu biraktigimdada kendisi birakiyor arama sormuyor isine geliyor bensiz hayat tamamen bunu bana hissettiriyor

Bırak ne hali varsa görsün. .sen kendine hobi edin başka uğraşlar bul. Su akar yatağını bulur felsefen olsun bacim..

Evlendikten sonra ana kuzusu olan çok. Bu konu çok ironik gelmiştir bana.

Madem herseyi anası yapıyormus o zaman sende bırak gerçekten anası yapsın. Öyle de kötüsün böyle de nasılsa. ...

Yok annesi busefer, cok yoruluyoruz gelinle biz dedi.. ben de aa olur mu anne ben napiyorum ki sizin yaninizda,herseyi siz yapiosunuz lur mu hic estagfurullah dedim)
Esime laf carptim yani yanlarinda,zaten bisey yapmiyorum herseyi anan yapio die.
Kv de de olur mu canm sutu kim verio dedi., senle ben ayaktayiz hep dedi..tek basina cocuk mu bakilir dedi.
Umarim esime dank etmis,gerci bunu da kv dedirtiodur gunahini almiyim de..

Gerçekten çok üzüldüm umarım herşey düzelir, hele son cümleniz ayrı bir oturdu içime..

Adam alışmış ne yaparsa yapsın gitse bile döner kafasında
Bi de fazla ilgi bekleyip söylenmişsiniz gibi de bıkmış
'Mutsuz olursam biter' i görmeli herkes. Ben sevdim ahh çok sevdim o yatıyor haberi yok ama göz yaşlarım sular seller oldu çözüm olamaz

Ben de sevgiye açım :) Çok uğraştım değiştiğini görmedim inanmıyorum da artık kendi yoluma bakıyorum :) Kendini geliştir başka ilgi alanları edin,arkadaşlarınla takıl,bir alanda kendini geliştir,yaşama amacın olsun.Hem kafan dolu olduğu için eşini çok düşünmezsin az üzülürsün hem de ulaşılmaz olunca erkekler değişiyor.Eskiden ben uğraşırdım şimdi bıraktım başka şeylerle uğraşıyorum o benimle uğraşmaya başladı şimdi de benim içimden gelmiyor :)

bunlar düşünerek, kendine acıyarak çözülecek sorunlar değil.
bir karar vereceksiniz ve dönmeyeceksiniz.
hepimiz hayata hayallerle başlıyoruz, çoğu gerçekleşmiyor.
tüm hayatını A planıyla sürdüren var mı?
sanmıyorum.
bir B planı oluşturun ve doğrultuda hareket edin.

Cnm bu erkekler şeytana pabucunu ters giydirler yeminlerine unanmıyacaksın erkeklerin..onlar bizim gibi yemine falan deger verdikleri yok...onlarda agız alışkanlıgı olmuş....nede olsa biz her yemine inanıyoruz ya

bir erkek şeytana pabucunu ters giydirecek kadar kompleks düşünme tarzına sahip değildir.
bir kadınların inanası gelir inanırız.
öylesi işimize geliyordur o zaman çünkü seviyoruzdur, aşığızdır, son şansımızdır vs.
içten içe biliyoruz yalan söylediklerini ama "düzelir" beklentisi hepsinden baskın çıkıyor.
kendimizi düzelttik de kaldı erkekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…