- 5 Mayıs 2015
- 224
- 133
- 103
- Konu Sahibi Blackopium
-
Kendimle mutluydym bekarkende ben bu hayatta beni seven benim sevdigim bir yoldasim olsun istedimde evlendim neticede cok bencilce tek basima varsam evlilik niye var ki.. Acikcasi bosanmayi dusunuyorum hergun arafta yasamaktansa bir sure yasarim gecer beylik bi laf belki ama baskada carem yokBeklentilerini kendine yoğunlaştır, ödün vermek gibi görmemelisin bunu. O ayıdan bir şeyler umduğun her an acı çekersin, bence kendinin farkında varmalısın. Kendinle mutlu ol, eğlen. Yoksa asıl o zaman kendinden ödün verirsin.
Cok guzel yazmissiniz.. Aynen boyle ve belki dahasida var icimde sevgi ve guven olmadigi icin tutunacak dalimda yok.. Degismeyecek cunku ona gore bir sorunda yok hic olmadida benimde tiynetim kaldirmiyor bu davranislari bu tek basina yasami..Seni cok iyi anliyorum ben de bir odunla evliyim (simdilik).
Ister 7 aylik evli ol ister 40 yillik. Baslarda seni huzursuz eden sorunlar gecmiyor karsi taraf cabalamadikca. Herkes daha basindasin zamanla duzelir diyebilir, sen aradan yillar da gecse de su an icinde hissettigin bosluk dolmayacak.
Biz kadinlar duygusaliz yapi olarak sevilmek ilgilenilmek istiyoruz. Klasik turk erkekleri de mideleri ve cinsellikleri doydugu surece sikayet etmezler. Bos zamanlarini eslerine ayirmak yerine mac izleme film izleme arkadas sohbeti vs gibi seylere yonelirler.
Erkeklerin duygusal ve romantik olani guzeldir. Bos vakitlerini kadiniyla doldurmak isteyen, film izlerken elini tutan, kolunu omuzuna dolayan, gozlerine bakip ne kadar guzelsin, seni seviyorum diyen, yemek hazirlamasina yardim eden, bulasiklari birlikte yikayan, birlikte bir kafeye kahve icmeye giden, yanyana yururken elini simsiki tutan, kadinina sefkatle ask dolu gozlerle bakan erkek guzeldir.
Bizim toplumumuzda boyle bir erkegi genelde dizilerde goruruz. Ben gercegini uzaktan yakindan gormedim henuz.
Yani cancagizim diyecegim o ki, icindeki kucuk kizi daha fazla uzup aglatma. Sen beklentilerini esinin vermesini istiyorsun ama boyle gizli gizli aglayarak daha cok beklersin. Yuregin kabuk baglamadan, kendini hayata kusturmeden caresine bak. Esin degisecek gibiyse bekle biraz daha yok sabit fikirliyse kendine yazik etme.
Esin_Sorun yok = ben buyum, degisemem!Cok guzel yazmissiniz.. Aynen boyle ve belki dahasida var icimde sevgi ve guven olmadigi icin tutunacak dalimda yok.. Degismeyecek cunku ona gore bir sorunda yok hic olmadida benimde tiynetim kaldirmiyor bu davranislari bu tek basina yasami..
Ufff aynilar bak, gece bende kalkiyorum agliyorlar sonucta. Adam annesinin kalktigina inanio da benim uyandigima inanmio.. oysaki 2 cocuk hepimiz ayaktayiz. Yok arkadasss!!Beterinde beteri var Allah yardimcin olsun hani erkekleri yoldan cikaracak manyak kadinlar olsak tamamda ben dogru olmaya calistikca bakiyorum yok yani karsi taraf cok baska.. Sizin durumunuzda zor cocuklarla evdeki bu kiside ayni annesinin sozunu benden cok dinler bn konussamda izah etsemde bir kulagindan girer otekinden ayni hizla
Sen kararlı durursan araya kimse giremez. Tabiki başta barıştırmaya çalışacaklar. Kitabimizda bile bu yazıyor. Ama hala mutsuzsan, uzatmanın anlamı yok bence.Sevmesem zaten evlenmezdim ve malesef heleki evlilik yasadiysaniz bir anda gemileri yakmak istesenizde araya cevre giriyor aile giriyor vb vb..karpuzun kelegine rast geldik iste
Amin aminnn.. Dertsiz insan gormedim dunyada ama marifet gamsiz olmaktaymis ben basaramadim.. Gelir gecer umarim bu gunler basindan evlatlarinda var her zaman arti birsin unutma.. Buyuduklerinde sana destek olacaklar insallah..ayni davranislari yasadim ozur dilensede 2 gun sonra ayni duruma maruz kaldim hic bisey degismiyor velhasil kelam.. Tesekkurler ilgilenip paylastiginiz icinUfff aynilar bak, gece bende kalkiyorum agliyorlar sonucta. Adam annesinin kalktigina inanio da benim uyandigima inanmio.. oysaki 2 cocuk hepimiz ayaktayiz. Yok arkadasss!!
Iyi ozmn anan baksin bundan sonra,ben yatayim madem tum gun ayaktaymis dedim.. iyice delirdi..
3 saat sonra gelmis sarilmaya calisio falan(ozur dilemek yok ama,ben sucluyum,sen haklisin demedim cunku..)
Ertesi gun de disari cikalim dedi,yok ben ark la plan yaptim gelmicem senle dedim. Bisey diyemedi ama yine delirdi. Aksaminda bana inat sanirim arkadasinda kaldi,annesine haber verio gelmicem diye.. gece annesiyle cocuklara kalktim,eee gelmemis oglun dedim. Eet ark inda kalcakti dedi. Evli barkli adamin ne isi var yahu elin evinde , yok artik daha neler dedim
Lafi soyluo sonra ozur dilemeden gelip sarilmaya calisio ya hic birsey olmamis gibi.. tum devrelerim yaniyor o anda..
Sonra ben alttan aliyorum,sen trip yapiosun hala dio.
Bi arkadas demis, cinsellikleri ve mideleri doymadikca sorun cikarirlar diye.. aynen de dogru demis. Biz sanki onlarin arkasini toplamak icin evlendik!
Ben de dertliyim haaa.. hepsi ayni,bizimki de donem donem kalas olup cikio basima..
Kendine vakit ayirmak da bi yere kadar, benim yanimda yer almayacak adamla omur boyu işim ne? Aglayip kendini uzmek de bir yere kadar.. insan verdigi emeklere,gecen zamana kıyamıyor,silip atamiyor. Aliskanliklar,yasanmisliklar da cabası.. sanirim bol bol dua etmeliyiz. Allah kadir kiymet bilenle karsilastirsin herkesi..
Evet denediler belki yine denerler bilemem cunku bosanmis yaftasi dul damgasi ulkemizde tek tarafli.. Uzatmamak icin elimden geleni yapacagim artikSen kararlı durursan araya kimse giremez. Tabiki başta barıştırmaya çalışacaklar. Kitabimizda bile bu yazıyor. Ama hala mutsuzsan, uzatmanın anlamı yok bence.
Dediğim gibi herşey kararlı durmak meselesi. Ben de benzer nedenlerden dolayı aynı şeyleri yaşadım. Milletin dediğini de hiç takmadım. Kimseye de annemle babamdan başka söz hakkı vermedim. Onlar da başta olmaz, konuşalım falan dediler ama kararlı olduğumu görünce birşey demediler. Sadece herşey olup bitene kadar kimseye bahsetmeyin dedim.Evet denediler belki yine denerler bilemem cunku bosanmis yaftasi dul damgasi ulkemizde tek tarafli.. Uzatmamak icin elimden geleni yapacagim artik
Giriş "mutsuz evlilik"Bu mutsuz evliliğe birde çocuk istemen bencilce değil mi sence?
Hanimefendi anlamadan yargilamayin cocuk istegim hayata dair yani mutlu bir evliligim olsaydi o sekilde.. Su durumda degilGiriş "mutsuz evlilik"
Gelişmede çocuk isteği mi var?
Kolay gelsin ne diyek.
Ufff al benden de o kadar..
Cocuklar dogdu adam ana kuzusu oldu.
Hep birlikte kaliyoruz evde.
Cocuklat 3 haftalik. Herseyi annesi yapiomus,gunduz bize yemek hazirliomus,cocuklarima da gece gunduz o bakiomus,ben cocugun altini bile 10 dk da degistirebiliomusum. Oysaki tum bunlar olurken esim uyuyo oluo ,bunlar dogru olsa bile esim bunlari nerden biliyor? Oturup annesiyle gece ne oldu diye dedikodu mu yapiyor?? Sutu de annesi mi iciriyor acaba?
Anlamis degilim..
Suan ki konumuz senin annen bunu dedi,benim annem boyle yapti ya döndü.
Allah hepimize sabir selamet versin. Erkek olmak varmis. Kalp kir ,ben erkegim diye havaya gir,istedigin saatte tepem atti diye eve gir cik.. adam dun ewe gelmedi,annesine haber verdi yahu benimle konusmadigi icin. Hepimiz lohusayiz ailecek... ben de cok dertliyim coookkk hersey annesinden kaynakli,ana kuzusu olup cikti bir anda.,
Yeterince gucluyum simdilik ama su manada sorunlarla basa cikmak istemistim artik hic bi fark olmayinca o gucumde gidiyor.. Malesef ben onu biraktigimdada kendisi birakiyor arama sormuyor isine geliyor bensiz hayat tamamen bunu bana hissettiriyor
Evlendikten sonra ana kuzusu olan çok. Bu konu çok ironik gelmiştir bana.
Madem herseyi anası yapıyormus o zaman sende bırak gerçekten anası yapsın. Öyle de kötüsün böyle de nasılsa. ...
Gerçekten çok üzüldüm umarım herşey düzelir, hele son cümleniz ayrı bir oturdu içime..Neresinden baslayayim bilmiyorum suan bir ben varim dunyada birde Allahim inanin dertlesecek birine gidemiyorum koskoca evin icerisinde nokta gibi hissediyorum kendimi.. Ailemde yakinimda ama her seferinde onlarida uzmekten artik ne yapacagimi bilemez hale geldim.. Umarsiz insan suanda uyuyor her zamanki gibi kac gece yastigimi gozyasiyla islattim kac gun yalniz agladim kac kez dusun altinda aglarken o sularla akip gitmek istedim bilmiyorum.. Insanlarin daha onemli dertleri var hayatta farkindayim ama emin olun duygu durumunuz bozuksa hayatinizi komple etkiliyor zamaninda sevdgnz deger verdiginiz kisi tarafindan bosluga birakilmak ruhunuzu cok yoruyor.. Fiziksel siddet yasamadim henuz ama duygusal olarak manevi olarak o kadar yasadim ki sanki her yerim yara bere icerisinde.. Verdgm degerin karsiligini goremiyorum hic gittim olmadi aileler yuzunden dondum dondum de ne oldu iceride zibariyor iste ne cinsel yakinligimiz var ne duygusal sadece aliskanlik bizimkisi.. Aciyorum kendime giden guzel yillarima.. E o zaman deger verme kardesim o sevmiyorsa sende sevme diyeceksiniz bir anda herseyi hafizadan silmek mumkun olsa keske inanin duygularida gectim bir seyi kemale erdirene kadar verdiginiz emege aciyorsunuz o koyuyor artik insana.. Ben mutlu huzurlu yuva bana bagli asik bir es istiyordum yanildim tek kalmayida istemiyorum su hayatta cocuklarim olsun istiyorum mesela paylasabilelim herseyi kendime yetebiliyorum elbette ama diyorum ya sevgiye aska ac kaldim o yonum eksik kaliyor hep.. Hep bi mutsuzluk yasiyorum guvenim defalarca kirildi degersiz hissediyorum iletisim kuramiyorum Ne yapacagim bilmiyorum bu arada evlilik danismaninada gidiyorum karsi tarafin duzelme namina hic bir adimi yok ayni tas ayni hamam.. Bunu okuyacak bekar hanimlara tavsiyem guven ve kalp kirikliklari yasadiginiz bir erkekle asla evlenmeyin..
Cnm bu erkekler şeytana pabucunu ters giydirler yeminlerine unanmıyacaksın erkeklerin..onlar bizim gibi yemine falan deger verdikleri yok...onlarda agız alışkanlıgı olmuş....nede olsa biz her yemine inanıyoruz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?