Benim çocuklarım var 24 yaşındayım 1 yıl oldu boşandım iş yok daha 5 aylık oğlum ufak olan sizi bu kadar mutsuzluga iten neEğer mutsuzsanız tabi. Elimde hiçbir şey yok. Ne bir eş ne bir iş. 5 kuruş param yok. Evim yok, arabam yok. Çocuğum yok. Doğru düzgün arkadaşım yok. İş arıyorum ama bulamıyorum. Bazen diyorum neden yaşıyorum. Zaman geçmiyor. Geceleri uyuyamıyorum. Günlerdir uykusuzum. Dua ediyorum ama olmuyor. Hiçbir şey olmuyor. Sanırım herşeyden umudumu kestim. Sadece ne zaman biter bu acı diyorum.
Sizin en azından yaşamak için bir nedeniniz var. Ben de o da yok. Sabahtan akşama kadar duvarları izliyorum.Benim çocuklarım var 24 yaşındayım 1 yıl oldu boşandım iş yok daha 5 aylık oğlum
Yaşamak tabi ki istiyorum. Tabi ki ölümü beklemiyorum. Ama yaşamak için bir nedenim olsun istiyorum.Ölümü bekler gibi yazmışsınız.. (Allah geçinen versin)
Hayata karşı enerjik olmak için elinizden geleni yapın, en önemlisi Sevmeyi sevin
Bence bu durumun altında kötü bi dram hikayesi var, ve bu seni böyle mutsuzluğa-boşluğa-huzursuzluğa- asosyalliğe itiyor. O problemin ne ise önce ondan kurtul.Yaşamak tabi ki istiyorum. Tabi ki ölümü beklemiyorum. Ama yaşamak için bir nedenim olsun istiyorum.
Eğer mutsuzsanız tabi. Elimde hiçbir şey yok. Ne bir eş ne bir iş. 5 kuruş param yok. Evim yok, arabam yok. Çocuğum yok. Doğru düzgün arkadaşım yok. İş arıyorum ama bulamıyorum. Bazen diyorum neden yaşıyorum. Zaman geçmiyor. Geceleri uyuyamıyorum. Günlerdir uykusuzum. Dua ediyorum ama olmuyor. Hiçbir şey olmuyor. Sanırım herşeyden umudumu kestim. Sadece ne zaman biter bu acı diyorum.
Bende sizin gibi dönemden geçmiştim annem ölmüş ailem dağılmıştı yapayalnızdım babamda istemiyordu beni evleneceği için iş te bulamıyordum. Her gece aynı şeyi söylerdim keşke ölsem neden varım ki diye. Gerçekten inanması zor ama bi gün bi yerde huzur bulduğum bi yerde bi Dilek diyelim bi dua dersiniz enerji dersiniz odaklanıp yeter artık bi yol çıksın dedim. O günden sonra her şey çorap söküğü gibi geldi. Ha şuan da da hayatım pek parlak sayılmaz ama girdaptan çıktım diyelim. Umarım sizde bu karanlıktan çıkarsınız.40 yaşındayım
MerhabalarYaşamak tabi ki istiyorum. Tabi ki ölümü beklemiyorum. Ama yaşamak için bir nedenim olsun istiyorum.
Kendimi gördüm ben de sizin 30 yaş versiyonunuzumEğer mutsuzsanız tabi. Elimde hiçbir şey yok. Ne bir eş ne bir iş. 5 kuruş param yok. Evim yok, arabam yok. Çocuğum yok. Doğru düzgün arkadaşım yok. İş arıyorum ama bulamıyorum. Bazen diyorum neden yaşıyorum. Zaman geçmiyor. Geceleri uyuyamıyorum. Günlerdir uykusuzum. Dua ediyorum ama olmuyor. Hiçbir şey olmuyor. Sanırım herşeyden umudumu kestim. Sadece ne zaman biter bu acı diyorum.
Bende senin durumundayım. Boşandım bir kızım var. Şehirden küçük bir ilçeye taşındık. Hiç arkadaşım yok. Psikopat bir erkek arkadaşım vardı ondan ayrıldım fakat hala peşimde ondan kurtulmaya çalışıyorum. Bunun stresi devamlı üzerimde. Burada iş olanakları çok az. Virüs yüzünden daha da kısıtlandı iş imkanları. Bende iş bulamıyorum. Para desen işte karnımız doyuyor. Aç açıkta değiliz. 34 yaşındayım.Eğer mutsuzsanız tabi. Elimde hiçbir şey yok. Ne bir eş ne bir iş. 5 kuruş param yok. Evim yok, arabam yok. Çocuğum yok. Doğru düzgün arkadaşım yok. İş arıyorum ama bulamıyorum. Bazen diyorum neden yaşıyorum. Zaman geçmiyor. Geceleri uyuyamıyorum. Günlerdir uykusuzum. Dua ediyorum ama olmuyor. Hiçbir şey olmuyor. Sanırım herşeyden umudumu kestim. Sadece ne zaman biter bu acı diyorum.
Mutluluk algınızı değiştirmeniz lazım.Yaşamak tabi ki istiyorum. Tabi ki ölümü beklemiyorum. Ama yaşamak için bir nedenim olsun istiyorum.
bence bir sürü nedeniniz vardırYaşamak tabi ki istiyorum. Tabi ki ölümü beklemiyorum. Ama yaşamak için bir nedenim olsun istiyorum.
İs de olur es de olur cocukta.Eğer mutsuzsanız tabi. Elimde hiçbir şey yok. Ne bir eş ne bir iş. 5 kuruş param yok. Evim yok, arabam yok. Çocuğum yok. Doğru düzgün arkadaşım yok. İş arıyorum ama bulamıyorum. Bazen diyorum neden yaşıyorum. Zaman geçmiyor. Geceleri uyuyamıyorum. Günlerdir uykusuzum. Dua ediyorum ama olmuyor. Hiçbir şey olmuyor. Sanırım herşeyden umudumu kestim. Sadece ne zaman biter bu acı diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?