Herkesin zaman zaman içinde bulunduğu durum. Bu zamanlar bazen uzun bazen kısa sürer ama herkes yaşar. Ölmek için yalvardigim günler de oldu onlar geçti . Şuanda da oldukça zor günlerden geçiyorum her biri bir öncekinden zorlu geçiyo ama bunların da geçeceğine inanıyorum sadece ne zaman bitecek diyorumEğer mutsuzsanız tabi. Elimde hiçbir şey yok. Ne bir eş ne bir iş. 5 kuruş param yok. Evim yok, arabam yok. Çocuğum yok. Doğru düzgün arkadaşım yok. İş arıyorum ama bulamıyorum. Bazen diyorum neden yaşıyorum. Zaman geçmiyor. Geceleri uyuyamıyorum. Günlerdir uykusuzum. Dua ediyorum ama olmuyor. Hiçbir şey olmuyor. Sanırım herşeyden umudumu kestim. Sadece ne zaman biter bu acı diyorum.
Ben de 29 yasında bosanıyorum ne kadar canım yanıyor bir bilsen ne para mutluluk getiriyor ne mal ne mülmAynı ben gibi yazmışsınız.İş yok eş yok para yok.29 yaşında hala baba evinde yaşamanın ağırlığı var.İş bulsam bile her gün sabah 6 buçukta otobüslerde sürünerek akşam 9da evde olarak ve sadece 2bin lira için çalışmak...Bazen diyorum böyle mi geçecekti hayatım, böyle nereye kadar? Yalnız değilsin inan ki
Aynen ben de öyle öyle agır imtihanım var ki üzüntümden kahroluyorum acımı icten cekiyorum İnanmak istiyorum hepsi gecicekHerkesin zaman zaman içinde bulunduğu durum. Bu zamanlar bazen uzun bazen kısa sürer ama herkes yaşar. Ölmek için yalvardigim günler de oldu onlar geçti . Şuanda da oldukça zor günlerden geçiyorum her biri bir öncekinden zorlu geçiyo ama bunların da geçeceğine inanıyorum sadece ne zaman bitecek diyorum
L ladymera aynı yaştayız, evliyim özel sektöre ne kadar güvenilirse o kadar işim var diğerleri bende de yok. Aynı düşüncelere ben de kapılıyorum bu nedenle sizi iyi anladım ama bunun sonu yok inanın yok. Ya kendimizi öldüreceğiz ve dünya yine dönmeye devam edecek ya da çıkacağız bu bataktan. Ailenizle misiniz biraz şartlarınızdan bahsetseniz belki daha iyi yardım edebiliriz.
Ailenizle mi yasiyorsunuz ayri mi?
Geciminizi kim sagliyor?
Saglik sorununuz var mi?
Hayat her seye ragmen yasamaya deger. Sadece nefes aliyorsaniz ve sagliginiz yerindeyse yeter. Para illa ki kazanilir. Koca illa ki bulunur. Arkadas illa ki edinilir. Mutsuzlugunuz sadece tembel olmanizla iliskili de olabilir. Zamaninda ben de yasadim,buyuk bir dusus yasadim ve tam uc gunde ayaga kalktim yeniden. Sonra sifirdan basladim. Ben yaptiysam herkes yapar ki cok guclu bir insan degilimdir.
Elinizden gelen hic bir sey yok mu mutsuzluga son vermek icin? Bir dusunun. Hic birini mutlu etmeyi denediniz mi mesela tanimadiginiz bir cocugu? Gonullu calismayi dusundunuz mu? Koruyucu anne olmak istediniz mi? Ben bunlari denedim parasiz ve issizken. Ise yariyor.
Ailemle yaşıyorum. Onların da durumu iyi değil. Çoğu ihtiyacımı karşılayamıyorum veya isteyemiyorum bile. İş arıyorum aylardır ama olmuyor. Bir odam var küçücük. Orada duvarlara bakıyorum sürekli. Hiçbirşeye isteğim de yok. Hiçbirşeyden zevk almıyorum.
Anne baba kardes akraba vs yokmu.. psikolojik destek alsanızEğer mutsuzsanız tabi. Elimde hiçbir şey yok. Ne bir eş ne bir iş. 5 kuruş param yok. Evim yok, arabam yok. Çocuğum yok. Doğru düzgün arkadaşım yok. İş arıyorum ama bulamıyorum. Bazen diyorum neden yaşıyorum. Zaman geçmiyor. Geceleri uyuyamıyorum. Günlerdir uykusuzum. Dua ediyorum ama olmuyor. Hiçbir şey olmuyor. Sanırım herşeyden umudumu kestim. Sadece ne zaman biter bu acı diyorum.
Dua ediyorum olmuyor demeyin, zamanı vardır. Allah imtihan eder insanları binbir çeşit sorunlarla. Kimini evi ile, kimini komşusu, kimini eşi kimini çocukları ile. Dua ediyorum ama olmuyor demek doğru değil bu anlamda.Eğer mutsuzsanız tabi. Elimde hiçbir şey yok. Ne bir eş ne bir iş. 5 kuruş param yok. Evim yok, arabam yok. Çocuğum yok. Doğru düzgün arkadaşım yok. İş arıyorum ama bulamıyorum. Bazen diyorum neden yaşıyorum. Zaman geçmiyor. Geceleri uyuyamıyorum. Günlerdir uykusuzum. Dua ediyorum ama olmuyor. Hiçbir şey olmuyor. Sanırım herşeyden umudumu kestim. Sadece ne zaman biter bu acı diyorum.
Yaşamını bı insana, bir nesneye ya da olmasını istediğiniz şeye bağlamayın. Bu bağı cozer, ve anı kendiniz için mutlu geçirmeye çalışırsanız hepsi birden oluşmaya başlayacağını göreceksiniz. -ki bu evde bekleyerek değil bı hobiniz için gittiğiniz kursla bile kendinize günaydın diyebilme olgusu yaratır. Kalabalık kalabalığı mutluluk da mutluluğu çoğaltır. Bununla ilgili kendimde bir sürü örnek verebileceğim şeyler var belki ölmem gerekirdi o bakış açısında ama ben onu düşünmedim hatta hiç olmamış gibiydi hep elimdekilerle naparim dedikçe olmaz dediğim şeyler kendiliğinden geldi. Sadece bekleseydim olmazdı eminim. Kendinizi özgürleştirin.Yaşamak tabi ki istiyorum. Tabi ki ölümü beklemiyorum. Ama yaşamak için bir nedenim olsun istiyorum.
Başa çıkamıyorumEğer mutsuzsanız tabi. Elimde hiçbir şey yok. Ne bir eş ne bir iş. 5 kuruş param yok. Evim yok, arabam yok. Çocuğum yok. Doğru düzgün arkadaşım yok. İş arıyorum ama bulamıyorum. Bazen diyorum neden yaşıyorum. Zaman geçmiyor. Geceleri uyuyamıyorum. Günlerdir uykusuzum. Dua ediyorum ama olmuyor. Hiçbir şey olmuyor. Sanırım herşeyden umudumu kestim. Sadece ne zaman biter bu acı diyorum.
Başa çıkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?