Mutsuzum ne yapabilirim?

Umudum yok ama teşekkür ederim.

Evet 3 sene boyunca aklına gelmez mi?
Ben et yok mu nerde benim etim hepsini mi yediniz zalımlar der üste çıkardım ..
Siz biraz mesafe koymuşsunuz ailenizle anlaşılan iletişimsizlik var

Öncelikle daha derdini anlatırken bile cümleler kopuk kopuk, bir bütünlük yok, giriş gelişme sonuç birbirine girmiş... Bu mu benim ülkemin yüksek lisans eğitimli bireyi?

Ve yukarıdaki arkadaşın da söylediği gibi takıntılısınız! Kurban ihtiyaç sahiplerine dağıtılsın diye kesilir, sizin aileniz de kurbanı evdeki buzluğu doldurmak için kesenlerden değilse eğer, yazlıktan size kurban eti taşımamaları çok doğal. Bu kadar muhabbet istiyorsanız kurbanda 2-3 gün bayram ziyaretine gitseydiniz? Biz de master yaptık ama bayramı ailemizden uzak geçirecek kadar da kafamızı dersle tezle bozmadık.
Ha ailemle aram bozuk diyorsanız da zaten neden sizi düşünmelerini bekliyorsunuz?

Baştan sona garip bir konu

Yazlıktan getiriyorlar. Orada kesip dağıtmıyorlar. Ayrıca konunun çok uzun olduğunu konuda yazdım. Zaten moralim bozuk olduğu ve birçok konunun birleşimi olduğu için iyi anlatmamış olabilirim. Olduğu gibi yazdım, kompozisyon yazmadım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…