Yahu buda dert mi
Kurban eti yememiş yemeyi ver canım pöfff
Yaz adresi yollayalım kurban eti bacım
Allah baska dert vermesin
Kınayla kurban eti baglantısını kuramadım ama neyse
Konuları yazarken az sakin yazın lütfen
Bence konu kurban eti yememesi değil ki!Mesele anne baba olarak evladimizda tatsin ,o da yesin diye düşünmemesi ki bu sahibini üzen bence
Eğer hep böyleyse etrafındakiler alışmış olmanız lazımSadece o mu yazıyor? Bana karşı kötü hareketleri oluyor. Bir sebep yokken oraya kınaya gitmişiz, bir sebep yokken akşama kadar ağlamama sebep oluyor. Bu sadece bir örneği sadece bu olay yok yani.
Sürekli ders çalışma, tez hazırlığı sizi yormuş. Şimdi de bekleme sürecindesiniz. Teziniz geçecek mi onu bekliyorsunuz. Bu arada boşluktan ve duygu değişiminden geçmiş üzüntüleri yeniden yaşıyorsunuz ama geçmiş üzüntüsüyle beraber geçmişte kaldı. Gelecekle ilgili hem ailenizle hem kendinizle ilgili daha yapıcı düşünün. Ailelerde kuşak farklılıkları bazen kırıcı olabiliyor ama takılmayın
Ya arkadaşlar kız kurban eti olayıyla ne anlatmak istiyor siz neler çıkarmışsınız. Yani anne baba kopmuş çocuktan. Şu anda da konuşmuyorlarmış. Belki konu sahibinin de suçu var , anlattığı kadarına yorum yapabiliyoruz malum. Mb1 sen de herşeyi anlatmak zorunda değilsin tabi ki ama anlattığın olaylar havada kalıyor. Kimse bağlantı kuramıyor. Baban seni niye ağlattı, hangi konuda üzerine geldi. Annen niye senle konuşmuyor? Maddi sorunlar yüzünden mi? Yüzeysel olarak anlatsan daha iyi anlaşılırdın bence
Annemle ben konuşmuyorum çünkü üvey gibi. Onunla konuşmadığım zaman ben daha sağlıklıyım. Babam da anne ne derse ona bakar. Sen dünyanın en masumu olsan bile her zaman anne haklıdır bakış açısı bu. İkisiyle de iyi değil düzelme durumu da yok da ben gelecek açısından soruyorum. Anne baba böyle olursa diğer insanlarla nasıl olur diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?