Yalnız kaldıkça kafayı yiyecek gibi oluyorum ben. Biri gelince onunla konuşurken unutuyorum o an.Geçmiş olsun
Ama insan yalnız kalmak ister bence böyle zamanlarda
üzüntümü paylaşmak için sadece bir kaçı geldi yanıma onlarda üzülme buna şükret deyip durdular . Acıma tuz bastılar.
Sağolun. Allah kimseye yaşatmasın size bir sorum olacak daha önce hiç böyle bir şey yaşadınız mı ?? İnşallah yaşamazsınız ama bu durumda böyle oluyor insan ben herkes gelsinde demedim. Sadece dost gibi görünüpte zor günde olmayanlara sitemim. Bu arada eltimin gelipte geçmiş olsun demesi yeterli belki ama söyleme tarzı umursamazlığı yaktı canımı. Benim akrabam olmayan biri bile olsa destek olmak için giderdim ben...geçmiş olsun.
ben olsam acıyı tek başıma yaşamak isterdim. neden herkes gelsin isityorsunuz ki? ayrıca aynı şeyleri yaşamışlar işte, belki acılarını deşmek istemiyorlar. eltin gelmiş geçmiş olsun demiş, daha ne? gelenler de kötü bişey dememiş. şükret demiş, nasip değilmiş demiş. bunlar gayet normal laflar. oturup sizinle ağlayamazlar ya. beklentiniz yüksek ve anlamsız geldi bana.
Emin olun ki böyle düşünceli değiller. Aynı şeyi kendileri yaşadıklarında defalarca gitsenizde yetersiz bulurlar. Öyle bir insan karşısındakiler içinde böyle olmalı benceÖyle zamanlar da bazı kişiler arayamaz ne diyeceklerini ne kadar uzuluceginizi bilmezler. O yüzden belki aramadilar yada gelmediler
Sağolun. Allah kimseye yaşatmasın size bir sorum olacak daha önce hiç böyle bir şey yaşadınız mı ?? İnşallah yaşamazsınız ama bu durumda böyle oluyor insan ben herkes gelsinde demedim. Sadece dost gibi görünüpte zor günde olmayanlara sitemim. Bu arada eltimin gelipte geçmiş olsun demesi yeterli belki ama söyleme tarzı umursamazlığı yaktı canımı. Benim akrabam olmayan biri bile olsa destek olmak için giderdim ben...
Bunaldığından değil bence düşüncesizlikten. Ya şimdi düşünün alt katınızda yada üst katınızda sizin her derdinize koşan biri var ve kendisinin de şimdi size ihtiyacı var ama sizin umrunuzda değil dışarı çıkıp çocuklarınızla normalden daha fazla eğlenerek nispet yaparcasına eğleniyorsunuz o kadında evinde sancıdan üzüntüden ağlıyor. Bu normal bir şey miDemekki eltiyi bunalttılar ki o kendine yapılanı yapmak istemedi
Yanlız kalmanız daha iyi değilmi?
Bence siz çok iyi niyetlisinizBence insanlar konuşup yaranızı deşmek istememişler. Ben kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?