Mutsuzum ve yalnızım :(

Mcz09

Meleğim abi oldu 😢 F🕊M🤲👶
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
6.071
9.420
198
Koca bir kalabalıkta kendimi çok yalnız hissediyorum. 3 yıllık uğraştan sonra hamile kaldım.süpriz bir şekilde. Gelişmedi diye geçen cuma kürtaj olmak zorunda kaldım. Cumadan beri hatta doktor kendi düşecek dediğinden beri ben çok mutsuzum olduğum yerde benim hiç akrabam yok. Eşiminde sülale burda. Bizim neler yaptığımızı ne kadar uğraştığımızı biliyorlar. ama üzüntümü paylaşmak için sadece bir kaçı geldi yanıma onlarda üzülme buna şükret deyip durdular . Acıma tuz bastılar. Tamam bende biliyorum Allah a şükür hamile kalabildim ama KAYBETTİM BEBEĞİMİ... Nasip değilmiş ama öyle demeleri üzüyor beni. Neyse birde gelmeyenler var her dertlerine koştuğum, zor günlerinde yanında olduğum , başına aynı şey gelmiş olan...
Hiç mi hatır değer kalmamış diye düşünüyorum. Benim ailem uzakta gelmeleri zor ama bu bana çok yakında olanlar neden böyle yapıyor. Gelipte hal hatır sormak geçmiş olsun demek teselli etmek çok mu zor !!?? Bütün gün tek başıma evdeyim ağrılarım var diye dışarı çıkamıyorum. Hatta bir yemek bile yapıp yiyemiyorum üzüntüden ve ağrılardan. Ben çok bir şey mi istiyorum. insanlar neden böyle acaba. İyi günde yanımızdalarda kötü günde neden yoklar ?? Eltimin biri alt katımda oturuyor çıkıpta bir geçmiş olsun dedi gitti ki kendisi aynı şeyi iki defa yaşamış. Kolay atlattı galiba bu bana ders olsun kötü günümde yanımda olanın yanında olacağım ve olmayanları da unutmayacağım...
Allah kimseyi kimsesiz bırakmasın. Buraya kadar okuduysanız Allah razı olsun kimse bir şey yazmadaysa ben yazdım bunu buraya. Unutmamak için...

geçmiş olsun.

ben olsam acıyı tek başıma yaşamak isterdim. neden herkes gelsin isityorsunuz ki? ayrıca aynı şeyleri yaşamışlar işte, belki acılarını deşmek istemiyorlar. eltin gelmiş geçmiş olsun demiş, daha ne? gelenler de kötü bişey dememiş. şükret demiş, nasip değilmiş demiş. bunlar gayet normal laflar. oturup sizinle ağlayamazlar ya. beklentiniz yüksek ve anlamsız geldi bana.

Demekki eltiyi bunalttılar ki o kendine yapılanı yapmak istemedi
Yanlız kalmanız daha iyi değilmi?

Aman gelse ne olur gelmese ne olur bir de bunları düşünüp kendini yıpratma. Allah ol deyince oluverir dualarimizi edelim Rabbimden hayırlı evlatlar dileyelim canımizi sıkıp hayatı zindan etmeyelim

herkes aynı dertten muzdarip sanırım.Bende kendi mi yapayalnız hissediyorum.

boyle durumlarda daha kotulerini düşünmelisin... şunu unutma elden ayaktan düşmediğin süree sen sana yetersın kımseye ıhtıyacın yok yeter ki kendinde o gucu hısset...

Benim beklentim yüksek değil ve emin olunki gelmemeleri çok düşündüklerinden değil düşüncesizlikten. Kötü bir durumda tek başına altından kalkmak çok zor. Bunu yaşayan biliyordur. Şükrettim bende ama KAYBETTİM işte. Canım acıyor

üzüntümü paylaşmak için sadece bir kaçı geldi yanıma onlarda üzülme buna şükret deyip durdular . Acıma tuz bastılar.

Geçmiş olsun, hassassınız belli ki.. Ama üzüntünüzü paylaşmak için gelenleri de yetersiz bulmuşsunuz. Böyle durumlarda söylenecekler az çok bellidir. Diğerleri de gelse yine böyle düşünecektiniz muhtemelen.

Öyle zamanlar da bazı kişiler arayamaz ne diyeceklerini ne kadar uzuluceginizi bilmezler. O yüzden belki aramadilar yada gelmediler

Sağolun. Allah kimseye yaşatmasın size bir sorum olacak daha önce hiç böyle bir şey yaşadınız mı ?? İnşallah yaşamazsınız ama bu durumda böyle oluyor insan ben herkes gelsinde demedim. Sadece dost gibi görünüpte zor günde olmayanlara sitemim. Bu arada eltimin gelipte geçmiş olsun demesi yeterli belki ama söyleme tarzı umursamazlığı yaktı canımı. Benim akrabam olmayan biri bile olsa destek olmak için giderdim ben...

Öyle zamanlar da bazı kişiler arayamaz ne diyeceklerini ne kadar uzuluceginizi bilmezler. O yüzden belki aramadilar yada gelmediler
Emin olun ki böyle düşünceli değiller. Aynı şeyi kendileri yaşadıklarında defalarca gitsenizde yetersiz bulurlar. Öyle bir insan karşısındakiler içinde böyle olmalı bence

yaşamadım. umarım yaşamam da.

umursamazdı diyorsunuz. zaten bu olayı sizden başka birileri sizin kadar umursayamaz. bundan bahsediyorum. siz olsanız giderdiniz aynı durumda birine. belki ağlardınız da. bu sefer o kişi ben dururken o neden ağlıyor derdi. herkesin olaylara yaklaşımı farklıdır. bunu böyle kabullenin.

Demekki eltiyi bunalttılar ki o kendine yapılanı yapmak istemedi
Yanlız kalmanız daha iyi değilmi?
Bunaldığından değil bence düşüncesizlikten. Ya şimdi düşünün alt katınızda yada üst katınızda sizin her derdinize koşan biri var ve kendisinin de şimdi size ihtiyacı var ama sizin umrunuzda değil dışarı çıkıp çocuklarınızla normalden daha fazla eğlenerek nispet yaparcasına eğleniyorsunuz o kadında evinde sancıdan üzüntüden ağlıyor. Bu normal bir şey mi

Ama gelenler mecbur teselli etmek için bişeyler diyecekler. Teselli kalıpları da hep aynı. Başka ne denir ki... böyle olunca da "yarama tuz bastılar"... gelmeyenler zaten hayırsız vefasız.

Biliyorum üzgünsüz, Allah kolaylık versin... ama en güzeli yalnız kalıp, üzerinde çok konuşmadan kafanızı dağıtmak olur bence.

Geçmiş olsun .

Çok hassas bir dönemden geçtiğin için bunları dert ettiğini düşünüyorum . Çok zor ama inşallah yine olur ne diyelim üzme kendini diyemeyeceğim gecmiş olsun yeniden .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…