Mutsuzum ve yalnızım :(

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyleri yaşadım yaşamayan anlamıyo canın içinden gidiyo onlara söylemesi kolay tabiki veren alalh alan allah ama o kadar bekleyiş o öğrendikten sonraki mutluluk inş rabbim tekrar nasip etsin sağlıkla doğsun bebeğiniz

Tabi ki doğru desteğe ve ilgiye en Muhtaç zamandasınız. Bu öyle kimse Yanımda Olmasın beklemiyorum denecek bşy değil ki .. Dost zaten kara günde belli olur .

geçmiş olsun yaşayan biri olarak diyorum ki canının acısını kimse dindiremez.En yakının eşin dahi dindiremez destek olurlar eyvallah ama o kor senin içinde.Kimseyle işin olmasın sadece dua edip Allahtan saglıklı bir evlat isteyerek acını azalta bilirsin. Allah sana da tüm isteyenlere de bana da hayırlı evlat versin acımız anca o evladın kokusunu duyunca geçer.selam ve dua ile....

Amin inşaallah Allah razı olsun

Herkesin beklentisi farkli oluyor. Ben de zor gunumde kabuguma cekilip yalniz olmak isterim, kimseyi cekemem bana fazlalik gelir.
Acikca dile getirin bence. İnsanlar sizin yalniz mi kalmak istediginizi yoksa onlardan destek mi beklediginizi bilemeyebilir...

Bende bebeğimi kaybettim. Annemin bile gelmesini istemedim. Yalnız kalıp gözümde yaş kalmayana kadar ağladım. 2 ay oldu halen ara ara ağlarım. Ben acımı yalnız yaşamayı tercih ettim. Çünkü birileri olunca kendini tutmak kasmak zorunda kalıyorsun. Kürtaj olduğum gün kayınvalidem geldi. Sürekli konuştu konuştu. Ondan bundan örnekler verdi. Kendi yaşadıklarını anlattı. Daha kötü oldum.

1 ay önce bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum ve bu benim 3. Kaybım üzülsem geri gelmicek yiyecek ekmeği yokmuş dedim kürtajımı olup çıktım hastahaneden ve gezmeye gittim kendinizi bu kadar salmayın bunlar hayatın gerçekleri olmuşla ölmüşe çare yok ne yazık ki milletide boş verin önemli olan eşiniz o yanınızdaysa manevi olarak millet yanınızda olmasa da olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…