- Konu Sahibi theuglygoddess
-
bende şuan isveç yapıyorum pazartesi başlarım ancak ama güzel bir diyete benziyo kaç kilo vermiş yapanlar??
çok güzel bir diyet canım p.tesi başlıyorum
canım ya bende güzel ve sağlıklı bir diyet arıyordum sen imdadıma yetiştin:))en az 7 en çok 10 kilo vermem gerek yani ikisinin arasıda olabilir..ben bu diyetin yanında bol bol ılık (hatta biraz sıcak) su içeceğim bu şekilde daha iyi sonuç alabiriz..
Diyet listelerine sadık kalabilen biri değilim.
Listeye bağlı kalarak kilo vermekten de hazzetmem ama bu listeye birebir uymaya çalışacağım.
Ayrıca şöyle bir başlık daha açılmış, deneyimleri ve sonuçları görmek açısından faydalı olabilir.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...e-10-kilo-diyetiyle-kilo-verenler-buraya.html
Öğle yemeğinde bol yeşillikli, elma sirkeli salata denmiş. Az da olsa yağ koyabilir miyiz? Buna cevap niteliğinde bir bilgi göremedim.
Yarım porsiyon derisi alınmış tavuk denmiş. Tam olarak kaç grama eşdeğerdir yarım porsiyon? Hiçbir fikrim yok.
O başlık çok eski (2009'da açılmış) ve aydınlatıcı olmadığı için yeni bir başlık açmak istedim. Bu başlığı değilde o verdiğin linkteki başlığı kilitleseler daha iyi olur bence. Yepyeni bir sayfadan devam etmek daha mantıklı.
Bilgi verici olabileceğini düşündüm sadece yoksa bu başlık kapansın manasında vermemiştim linki
Bu başlık daha yeni ve ben de bu başlıktan yararlanıyorum :)
Sorularıma cevap verdiğin için ayrıca teşekkür ederim
ben bu kadar et ve tavuk yiyemem ki bu diyeti yapayım
kızlar ara öğün yok galiba aralarda elma yesek bir sakıncası olurmu acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?