- 29 Haziran 2010
- 122
- 76
- 298
- Konu Sahibi theuglygoddess
-
- #1.481
Ne yedin kahvaltida :)bende başladım bu dıyete bugun.en azından 1 hafta bi deneyelim bakalım.neler olacak..
kahvaltıyı yaptık..
1 dilim ekmek. peynır ve çay :))Ne yedin kahvaltida :)
Cok az yemissin kahvaltiyi saglam yapmalisin bence biraz da domates salatalik yeörnek olur dıye 1 hafta yazacagım buraya.başlangıç kılom.67,9 haftaya pazartesi tartılırım. :) dayanabılırsem
yok normalde saglam kahvaltı yaparım bende .ama bu dıyete uyacaksam sıkacagım artık bır hafta..bu listenın kahvaltısında sadece bi dılım ekmek ve peynır var..az sabredeyım bakalım.sanada afıyet olsun :))Cok az yemissin kahvaltiyi saglam yapmalisin bence biraz da domates salatalik ye
Bende once maydonozlu limon suyu
omlet
1 adet domates salata
3 adet tuzsuz zeytin tuzsuz peynir
1 dilim kepek ekmek
Ve su
Kilo 59 kg
Maydonozlu limon suyu tavsiye ederim cok iyi geliyoryok normalde saglam kahvaltı yaparım bende .ama bu dıyete uyacaksam sıkacagım artık bır hafta..bu listenın kahvaltısında sadece bi dılım ekmek ve peynır var..az sabredeyım bakalım.sanada afıyet olsun :))
domates salatalıgı öglen yumurtayla yıyecegım
hiç denemedim ama çok duydumMaydonozlu limon suyu tavsiye ederim cok iyi geliyor
aynen :) tadı cok guzel bıldıgın yeşil erık suyuhiç denemedim ama çok duydum
Siz HER GUN wc çıkıyormusunuz(buyuk) bilmem ama
Kacari yok her gun evet :)Hergün müüü?? Üç günde bir falan anca.
Eğer öyleyse süper,sabah ilk işim denemek olacak. Çünkü ciddi bir metabolizma tembelliğim var.Çok teşekkür ederim Ceylancım.
Peki bu diyeti yapıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?