yok burdan yorumluyo ama hafta içi 12-1 gibi haftasonları girmio sanırım
selmmm bugun ruyamda (hayırlar olsun ınsallah)
recep tayyıp erdoganla beraberdık. bursaya mı ne gelıomus bende ona rehberlık edıyorum .
ama cok ıyı kendısı hatta aılesıyle gelmıs gezı yapıo halkla ıc ıce fln bende sureklı yanındayım.
sag kolu bısey olmusum o gezı sırasında sectırdım kendımı ona..
her yere beraber gıdıoruz fln.
neyse bır oda dolusu esyalar olan bı yere gelıyoruz ama oda fln deıl acıklık bı yerde. ıste gereklı ev esyaları fln var
bulasık makınesı gıbı elektrıklı soba gıbı bıseyler
bırde ıkı tane altı oval alemınyum hanı su kızartma yaptıgımız tencerelerden var bırı sığ bırıde derın
(bnmde aynı o tencereden var derın olandan ama cok eskı)tum bu esyları o cevredekı ıhtıyacı olan bırılerıne dagıtmak ıstıyor
ay dıyorum banada tencere lazım eskıdı bnmkı dıyorum bende.
ama dıyorum sığ olanı almıyım yaglar dısarı sıcrar ondan dıyorum derınolanı ben alıyım dıyorum sonra cokkkkkkk dık adeta duvar gıbı ama toprak bır egımlı yerden onunla berber oturarak altımızdan da topraklar kayarak aşağı ınıyoruz
bnm elımde o tencere onun elınde de (recep tayyıp erdoganın yanı) sogolan tencere var
sorna eve gelıyorum kayınvalıdemler bana ıs ısteseydın ondan dıyorlar
aa evet o bana bursada da bı ıs ayarlar dıyorum bu sekılde uyandım
ne demek acep
çok komik bugün bu rüyanın tabirine baktım, rüyasında kıyamet gününde öldüğünü gören ölür yazıyor, ne kadar net :))))
canummm yaşıyon demiiii:18:
tebrik ediyorum yorum yapanı yani....pessss
bunların hepsini bi gecedemi gördün canım:44:off akşam öyle rüyalar gördüm ki :S ilki bi arkadaşım üç harflilerle dalga geçmiş bana söylüo bende rüyamda korkuyorum baya diğer rüyamdada bi otobüste yolculuktayım ufak bi çocuk var o çocuğuda bi kadın kaçırmış ağlıyo çocuk en önde şöfere rahat vermiyo ben ikna ettim sürükleyerek arkaya geçirdim kaza yapıoduk nyse atlattık bi arkadaşla indk otobüsten. inince 3-4 tane yaban domuzu vardı koştura koştura saldırmaya geldiler bi zıpladım yüksek bi binanın tepesine çıktım uyanmak istedim uyanamadım korkarak uyandım.o kdr etkilenmişimki ablamn yanına yattım bi süre vallahi.tekrar uyudum bu seferde istanbuldaydım sevglimin eski kız arkdaşı yanmdaymış onun yakın arkdaşlarıda hediyelk eşya satan bi tezgahta onun önndeki eşyalara baktım.daha sonra yola çıktık dönerken eski sevglimn sevglisi yanıma oturdu sürekli suratıma bakıyo ben dönüp bakmadım bile sonra da uyandım.O kdr karışıktıki çok korktum :s
bu aralar canın sıkılıyormu.
dertleşmeye ,m konuşmaya ihtiyacın varmış gibi geldi bana
hayır olsun
annenin içinde kalmış işte
komşun senin bi aybını örtüyo
hamilelik durumu var mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?