Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

rüyamda eski sevgilimin parmağında alyans vardı. Ama kendi aramızda taktımız alyans değil başka birinin alyansını takıyodu. Birde rüyamda sınava girmişim. Hiç işlmediğimiz bi dersten. 7 soru sorulmuş 5 ini biliyorum 2 tanede kopya alıyorum. Hepsini temize çekeyim derken unutuyorum

Dou_You_Wanna bende oyle bır ruya gormustum seneler evvell.. ve erkek arkadasıma delıler gıbı aşıktım
sonra ayrıldık anıden ve o evlendırıldı aılesı tarafından..
yıllar sonra bnm ruyamda gordugum yuzugun aynısı parmagında bır resmını gordum onun..
inşallah sana böyle olmazzzzzz

günaydın.
son zamanlarda iki üç günde bir diyebilirim devamlı rüyamda birilerini dövüyorum. çok sinirlendiğim şeyler oluyor. öyle böyle değil ama bende dayanamayıp o kişilere saldırıyorum. bana karşılık vermiyorlar bide. neden olabilir ki bu?

selam kızlar
rıca etsem benım ruyamıda yorumlarmısınız .
aksam ruyamda kendıme bıyık taktıgımı gordum once taktım sonra kısa bu oldu dıyıp tek sol tarafını bırazdaha uzattım .sonra begenmedım kendımı arkama bır dondum bıyıklar sacımın arasında kalmıs
tabıre baktım tabırde Bir kadin kendisini biyikli görürse bir erkek çocuk doguracagina, eger hamile degilse hiç çocugu olmayacagina isarettir. dıyor bende cocuk ıstıyorum suanda ama hamıle degılım kalkınca bırden ıcıme sanırım oglum olucak dedım ama tabırde boyle cıktı neyse yorumunu sıze bırakıyorum

bende sürekli benzer rüyalar görüyorum.
sevgilim asker... yaklaşık 2 aydır rüyalarımda onun beni aldattığını görüyorum...

rüyalarım mesela şöyle;

ilk gördüğüm rüyalarda askeriyeyi defalarca arayıp onu çağırtıyorum kendi cebini arıyorum ama bir türlü ulaşamıyorum. ulaştığımda ise hayatında bir başkası olduğunu söylüyo...

daha sonraki rüyalarımda buna benzer...

ayrıca bu gece rüyamda da gene bana yalan söylediğini itiraf ediyo. bu sefer yanımda ama... istemediğim şeyleri yapmış ama bana söylememiş.

ismini defalarca haykırıyorum bana nasıl yaparsın bunu, nasıl olabilir diye bağırıyorum. sürekli ismini tekrarlıyorum ağlıyorum bağırıyorum, çekiştiriyorum nasıl olur nasıl diye...

aldatmak gözle gördüğüm bişey değil, onun ağzından duyuyorum veya rüyamda öyle düşünüyorum...

bunun dışında kendimi de onu aldatırken görüyorum. yanımda bi erkek ona sarıldığımı görüyorum. bu sevgilim değil. bu şekilde 2 kez gördüm sanırım... bu gecede biri vardı gene yanımda. sarıldım ona...

bilinçaltımın bi oyunu mu yoksa bi anlamı varmı bilmiyorum...
rahat rahat konuşamamanın etkisi mi bilmiyorum. genelde rüyalarım bilinçaltına dayalıdır benim ama... güzel şeyler düşünerek uyurken neden böyle görüyorum... sanırım onun adını sayıklayarak uyandım. ağlicaktım. gerçek gibiydi...

çokta güveniyorum bu konuda ona ama...

Son düzenleme:
ya kizlar lutven biri yorumlasin su an 7 haftalik hamileyim ruyamda 1 yasinda cok tatli kizim vardi
sonra bir an hamileyim tartiya ciktigimda 88 kiloyum strese giriyorum acaba nedemek bu ruyaa

selam canim ben bir kac günden beri ard arda görüdügüm rüyalarimi anlatmak istiyorum
ilki kendi saclarimin bayaga uzamis aynaya bakarken gördüm cok güzel görünüyordu
ertesi günde kendimi dügünde görüyorum davetliymisim sonra salon duvarina baktigimda gelinin dökülmüs saclari var, gelini görüyorum ellinde dökülen saclarini tuttmus :44:
son gördügüm rüyada arkadasimin dügününü gördüm bir farki daha sah sahali daha kalabalik ve arkadasimin annesi bana dügün günü parfüm hediye ediyor

benim rüyamı da yorumlarsanız sevinirim...
ben de dün gece rüyamda yumurta almak için bakkal a gidiyorum ve bakkal bana yumurtaların yerini gösterip istediğim kadar almam için poşet veriyor.yumurtalara doğru gidiyorum ve bi de bakıyorum yumurtalar yumruğumdan bile daha büyük başta almak istemiyorum daha küçük ve kırmızı yumurta istediğimi söylüyorum bakkal yok diyo ama ben tezgahın altında kırmızı küçük yumurtaları görüyorum fakat gördüğümü söylemiyorum.neyse bakkal bana ısrarla o büyük beyaz yumurtalardan almamı söylüyor ve ben büyük beyaz yumurtalardan seçmeye başlıyorum.az önce nette baktım beyaz yumurta almak evli isen çocuğun olacağına işaret ediyomuş.ben de evliyim ve çocuk çok istiyorum.

selam dadlu..
eşimin arkdaşın rüyasında eşimle beni görmüş.
bizi arabaya bindirmiş götürüyormuş...

birde annem gecen rüyasında beni görmüş..ben dagın başında aglıyormuşum..
beni bırakıp gitmiş..

teşek ..şimdiden..

eski tavanı atıp yenisini almak istiyodun galiba.
bu aralar maddi sıkıntı mı var canım.
hayır olsun inşallah.

bunların hepsini bi gecedemi gördün canım:44:

Günaydın ve herkese iyi haftalar kızlar. Dün bir rüya gördüm. Tam olarak hatırlamıyorum ama pencereden bakıyordum ve lapa lapa bembeyaz kar yağıyordu. Baktım ve iç geçirdim . Şimdi nedir bunun yorumu?:26:

Selamun Aleyküm canim. Nasilsin? Ben bu sabah cok cirkin bi rüya gördüm ya :)

Göya saclarimin ortasinda bi sivilce varmis onunla ugrasiyorum kendi kendime 'ne kadar igrenc bisey bu' diyorum. Sonra aynada görüyroum ki sacimin ön kismi dökülmeye baslamis iyice seyreklesmis sacim. :44:

Cnm nasılsın ?
Ben rüyamda yine sezeryan olmuşum bebek yok ama karnımı kendim dikiyordum başımda doktorlar olmasına rağmen hemde düğüm ata ata.Birde sıra numaram 158 di ama sıra no su 148 olan bir bayandan önce alıyorlardı beni içeri.Kanda yoktu rüyamda...

Hayır canım yok bebeğim daha küçük 9 aylık henüz kardeş düşünmüyorum.Ama anne olmasını istedğim çok arkadaşım var ... Onlara yoralım demi?

yok oyle bır dusuncem sımdılık
maddı sıkıntım var.. bu aralar ama aşamıycagımzı gıbı deıl.
recebı nıye gordum ben onu anlamadım bırde ara ara gelıyor ruyalarıma .
basbakan gormek cok ıyıymıs dıye duydum ben datlu
onu neye yorumluosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…