Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

hayırdır inşallah. canımı tabirini okumuşsun zaten. ikinci kez benim yorumlamamında bi anlamı yok.
herşey gönlüne göre olsun.
tatlı rüyalar.

hislerin kuvvetli ise temkinli ol derim. yok sürekli kafayı bu tür şeylere takıpta görüyosan önemseme derim.
tatlı rüyalar.

ya kizlar lutven biri yorumlasin su an 7 haftalik hamileyim ruyamda 1 yasinda cok tatli kizim vardi
sonra bir an hamileyim tartiya ciktigimda 88 kiloyum strese giriyorum acaba nedemek bu ruyaa
canım zaten hamileymişsin. hamileyken bu tür rüyalar görmek çok normaldir.
allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

datlucadu rüyalar birikti bacum napacan
yorumlayacam

hep aynı şeyleri söylüyom ama , öncelikle şu sıralar saç bakımı ile felan uğraşıyo olabilrmisin. insanların saçları dikkatini çekiyor olabilir.

canım bende aynı şeyi düşünmüştüm. sende tabire bakmışsın zaten. yorumlarım aynı yönde. hatta erkek çocuğu bile olabilir.
hayır olsn inş.
eşinlearanız bozukmu bu aralar biraz. bana mı öyle geldi.

her ryanın bi anlamı olmak zorunda değilki canım. kış mevsimindeyiz kar özlemi çekiyor olabilirsin.

hayırdır inşallah canım. olmaz inşallah ama . bi üzüntü var gibi. allah hayırlara yorar inşallah.

sağol canım .çok şükür.
yine sıkıntılarınmı var canım. ve bunlarla kendi kendine mücadele ediyosun. çözüm bulmaya çalışıyosun.
hayır olsun inşallah.

Hayır canım yok bebeğim daha küçük 9 aylık henüz kardeş düşünmüyorum.Ama anne olmasını istedğim çok arkadaşım var ... Onlara yoralım demi?
daha önceki rüyalarınıda hatırlayarak acabaistenmeyen bi gebelik sonucunda kürtaj durumı felanmı oldu diye düşünmüştüm. yada düşük

devlet mertebesi görmek iyidir derler. borçların halledilebilir olmasınada sevindim.

hımmm. evli değilsin demi canım. hatırladığım kadarıyla evlilik istiyodun maddi ama sorunlar vardı galiba. umarım yanlış hatırlamıyorumdur.
yoruma gelince. hayatında hızlı değişiklikler olacak gibi. olumlu yönde.
hayır olur inşallah.

ohhh sıkıntıları atmışın uçuyon. ama bu seni çok heyecanlandırmış olmalı. uçmak duygusunu tüm benliğinle yaşamış olmalısın. normalde de olur. insan yüksek bir yere çıkınca kalbi göğsünden çıkacakmış gibi olur sendede öyle olmuş sanırım.
hayır olsun.inş.

kedi ve güvercin.
evlimydin canım.

yok burdan yorumluyo ama hafta içi 12-1 gibi haftasonları girmio sanırım
thank you very much:81:

canım bana bişey yazmadın?

sırayla geliyom canım. sıra sende

çok streslisin galiba. buda olduğu gibi rüyalarına yansımış.
saldırdığın şeyler aslında duyguların.
gün içersinde öfkeni baskı altında tutmaya çalışıyon ama gece olunca onlar hortluyo

hep aynı şeyleri söylüyom ama , öncelikle şu sıralar saç bakımı ile felan uğraşıyo olabilrmisin. insanların saçları dikkatini çekiyor olabilir.

yok canim artikin ugrasmisyorum saclarimla düsünmüyorum arada bir saclarimin döküldügünü fark ederim o kadar ama yani kafa yormuyorum artik hic desem yeridir

"artık", önceden uğraşıyodun yani. bilinçaltı koca bir deryadır güzelim. ozaman uğraşmışsın şimdi girmiş rüyana.

ay benım recebım recebım :)))))))))
datlu sen bu ruyaları bırıktırme bacım sora basın bulanıcak :)

merhaba
bende konunuzu yeni fark ettim
öncelikle kolay gelsin size
bende rüya yorumuna oldukça meraklıyım ve artık iyi kötü bende kendi rüyalarıma yorum yapabiliyorum
yalnız benimden bazen tıkanıp kaldığım anlam veremediğim rüyalarım var

nacizane yardımcı olursanız memnun olurum :)
bugün gördüm bu iki rüyayı da

ilki eski iş yerimde ki patronumun oğlu ve kızı ile ilgili
size açıklayıcı olmak mahiyetiyle şu bilgileri vereyim orda çalışırken nişanlı idim ordan kavga gürültü ayrıldım çok canımı yaktılar şimdi hiiiiiç aklıma bile gelmezler ancak asıl patronumu bazen düşünürüm yad ederim o günlerimi
hiç bilmediğim ve tanımadığım bir mutfağa giriyorum, ama güya patronumun evi ve mutfağı, tezgahta uğraşmaya başlıyorum ne yaptığımı hatırlayamıyorum kusura bakmayın ya bulaşıkla ilgileniyordum ya da süt ısıtıyordum sanırım
patronumun oğlu (benle yaşıttır) tezgahın yanında bir sandalyede tezgaha destek alarak oturuyor, fark ediyorum ki sarhoş
diyorum ki y.... bey lütfen odanıza gidin yatın böyle buralarda rezil olursunuz
hayır gitmem diyor, seni özledim, seni ne kadar istediğimi hiç bilemedin....
saçmalamayın lütfen evlenmek üzereyim ben bir sevdiğim var diyorum
işte diyor anlamadın beni, çok istedim seni diyor ve o sarhoş haliyle ayağa kalkıp üzerime geliyor sarılıyor öpmeye çalışıyor
elinden kurtulmaya çalışıyorum ama kuvvetli kıpırdayamıyorum bile
sonra yere düşüyoruz o hala öpmeye çalışıyor, lütfen diyorum birileri yok mu kurtarın beni, ben evleneceğim diyorum
o sahne bir anda değişiyor ve güya iş yerindeyiz, işler yığılmış
aman tanrım diyorum bu işler ne böyle ne hale gelmiş burası
arkada y... bey yine, çok mutlu ve huzurlu görünüyor, iyiki geldin burdasın der gibi
o arada patronumun kızıda içeri giriyor aaa s... cim hoşgeldin iyiki geldin ama nasıl bir sıcak karşılama
kendi kendime diyorum ki bunlara ne olmuş böyle, ne kadar değişmişler diyorum

kedi ve güvercin.
evlimydin canım.

thank you very much:81:[/QUOTE]

evet canım evliyim

diğeri de düğünümden önceki günler güya
herkes hazırlık içinde
yine hiç tanımadığım ve bilmediğim bir ev
herkes koşuşturmacada bir ara kim hatırlamıyorum da birisi çağırıyor
gel diyor düğünden önce bileziklerini takalım
elinde bir sürü bilezik
(içimden diyorum ki iyide benim düğünümde bu kadar bilezik yoktu ki bunlar da şimdi nerden çıktı)
bir bileziği takıyorlar koluma filancadan diyorlar
sonra bir bilezik daha gösteriyorlar bu diyorlar s... yengenden
aaa diyroum ama onlar çeyrek takmıştı şimdi bir de bilezik mi eklediler diyorum (içimden diyorum ki, yengem kendini affettirmeye çalışıyor güya, bayramda gittiğimde bir şey istemiştim o konu ile ilgili kırıldım da ona)
yengem görünüyor aman kuzum hayırlı olsun güle güle tak inş diyor
yenge diyorum kim seçti bu bileziği diyorum teyzene aldırttım diyor (model hiç hoşuma gitmiyor çünkü)
akrabalarımı gördüm tüm evin içinde
babannemi (şu an başka şehirde diğer oğlullarının yanında)
yurt dışındaki yengemleri
şu an küs olduğumuz amcamla kızı da dahil
ben onlarla konuşmuyorum ama annem konuşuyor
anneme de kızıyorum niye konuşuyorsun onlar konuşmayı bile hak ediyormu diye
sonra kuzenimin bakışları dikkatimi çekiyor gelin olcam ya güya süzüyor beni
aklıma hemen geliyor aman diyorum gideyim de diğer bileziklerimi de takayım da gelin görsünler diyorum :)))))

hayır olsun inş diyip yorumları sana bırakıyorum

Evet canım problemler oluyor çözülüyor falan derken sıkılmayada kırılmayada alıştım artık aslında sallamamaya çalışıyorum deniyorum olmuyor.Neyse hayırlısı olsun şükürler olsun sağlıklıyız gerisi önemli değil.Hamilelik içinde böyle bir durum yok canım.Kürtaj olmadı düşükte kızıma hamile kalmadan önce olmuştu 2 sene önceydi.İkinci bebeği düşünmüyorum şimdilik...

hımmm canım ya bu düşük seni çok etkilemiş olabilirmi , çünkü rüyalarında hep hamilesin.
geçenki rüyan mesela, çiçekli bi dalı toprağa dikiyodun ya ondan çok etkilendim mesela. bunu düşüğe veya kürtaja bağlamıştım.

SELAM rüyamda eşim 2 ay yokmuş..:) yolda yürüyorum sokaklarda yoktu..ayrılmıştık onunla..

birde eski erkek arkadaşımın ablasını ve onun kızını gördüm yolda yürüyorum mesajlaşarak..onlar yolda biriyle kavga ediyor..bende yola devam ediyorum görmezlikten geliyorum..arkamdan sesleniyor..benden yardım istiyorlar..bende gidiyorum yardıma ..sonra onlarla eski bir bina içinde oluyoruz..orda yangın çıkacakmış..hadi çıkın çabuk kurtarın kendinizi der gibiydim..sonra kendimi ordan çıkmış gördüm..bişey olcak hade dedim..ama bişey oldugunu görmedim..
teşek şimdiden

yo degil ballı börek gibiyiz:89:
aman aman şeytan kulağına kurşun o zaman, yorumu mu geri alıyom

ay benım recebım recebım :)))))))))
datlu sen bu ruyaları bırıktırme bacım sora basın bulanıcak :)
hafta sonu olunca çok birikiyo kız bi sekreter tutuyum bari

kedi ve güvercin.
evlimydin canım.

thank you very much:81:

evet canım evliyim[/QUOTE]
arada kalma durmun oluyomu. annenlerle kayın validen arasında, yada iki arkadaşın arasında
kedi nankördür, ve biraz daha saldırgan
güvercin masumdur kediye göre
sen ise aradasın. ikisinde yardım ediyosun.
bu arada çocuk var mı

son rüyana gelince , belk bu aralar bi tartışma ortamında bulunabilirsin.
tatlı rüyalar

evet canım evliyim[/QUOTE]
arada kalma durmun oluyomu. annenlerle kayın validen arasında, yada iki arkadaşın arasında
kedi nankördür, ve biraz daha saldırgan
güvercin masumdur kediye göre
sen ise aradasın. ikisinde yardım ediyosun.
bu arada çocuk var mı

çocuğumuz yok tatlım 2,5 aylık iken kaybettim kürtaj oldum yaklaşık bir sene önce şimdi ben kuş görünce bebeğe bağlıyorum geçen gün de muhabbet kuşu görmüştüm şimdi de güvercin görünce ama kedi nedir onu bilmiyorum hayırlısı bakalım , öyle arada kalma durumumum yok , yaşadığımız il değişti ilçedeyiz buradaki memurlara eşlerine alışamadım bu olabilir mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…