son rüyana gelince , belk bu aralar bi tartışma ortamında bulunabilirsin.
tatlı rüyalar
merhaba
bende konunuzu yeni fark ettim
öncelikle kolay gelsin size
bende rüya yorumuna oldukça meraklıyım ve artık iyi kötü bende kendi rüyalarıma yorum yapabiliyorum
yalnız benimden bazen tıkanıp kaldığım anlam veremediğim rüyalarım var
nacizane yardımcı olursanız memnun olurum :)
bugün gördüm bu iki rüyayı da
ilki eski iş yerimde ki patronumun oğlu ve kızı ile ilgili
size açıklayıcı olmak mahiyetiyle şu bilgileri vereyim orda çalışırken nişanlı idim ordan kavga gürültü ayrıldım çok canımı yaktılar şimdi hiiiiiç aklıma bile gelmezler ancak asıl patronumu bazen düşünürüm yad ederim o günlerimi
hiç bilmediğim ve tanımadığım bir mutfağa giriyorum, ama güya patronumun evi ve mutfağı, tezgahta uğraşmaya başlıyorum ne yaptığımı hatırlayamıyorum kusura bakmayın ya bulaşıkla ilgileniyordum ya da süt ısıtıyordum sanırım
patronumun oğlu (benle yaşıttır) tezgahın yanında bir sandalyede tezgaha destek alarak oturuyor, fark ediyorum ki sarhoş
diyorum ki y.... bey lütfen odanıza gidin yatın böyle buralarda rezil olursunuz
hayır gitmem diyor, seni özledim, seni ne kadar istediğimi hiç bilemedin....
saçmalamayın lütfen evlenmek üzereyim ben bir sevdiğim var diyorum
işte diyor anlamadın beni, çok istedim seni diyor ve o sarhoş haliyle ayağa kalkıp üzerime geliyor sarılıyor öpmeye çalışıyor
elinden kurtulmaya çalışıyorum ama kuvvetli kıpırdayamıyorum bile
sonra yere düşüyoruz o hala öpmeye çalışıyor, lütfen diyorum birileri yok mu kurtarın beni, ben evleneceğim diyorum
o sahne bir anda değişiyor ve güya iş yerindeyiz, işler yığılmış
aman tanrım diyorum bu işler ne böyle ne hale gelmiş burası
arkada y... bey yine, çok mutlu ve huzurlu görünüyor, iyiki geldin burdasın der gibi
o arada patronumun kızıda içeri giriyor aaa s... cim hoşgeldin iyiki geldin ama nasıl bir sıcak karşılama
kendi kendime diyorum ki bunlara ne olmuş böyle, ne kadar değişmişler diyorum
arada kalma durmun oluyomu. annenlerle kayın validen arasında, yada iki arkadaşın arasındaevet canım evliyim
hayır olsun canım. o oda da muhtemelen kütüphanedir.DatluCadum nasilsin? Iyisin insaAllah. Bugün gördügüm rüyadan sadece sunu hatirliyorum:
Eski bir erkek okul arkadasimla vedalasir gibi bir birimize sariliyorduk. Oda bende cok üzgündük. Birde bir odada oluyorduk. Odanin ici hep türkce kitap doluydu.
Hayirdir insaAllah.
hayır olsun canım. o oda da muhtemelen kütüphanedir.
kütüphane aşkınmıydı yoksa kız
datlum
sen bana rüyada beyaz yumurta görmenin erkek çocuk doğurmaya işaret olduğunu söyledin ama ben dün regl oldum.benim rüyalar mı şaştı acep
datlum
sen bana rüyada beyaz yumurta görmenin erkek çocuk doğurmaya işaret olduğunu söyledin ama ben dün regl oldum.benim rüyalar mı şaştı acep
hayırdır inşallah canım. allah korusun. pek bi mana çıkaramadım. etkilenme olablirimi acabaSelam tatlıcadı..Ben bu gece rüyamda alt çaprazımdaki dairenin yandığını gördüm.Bina farklı bire bina ama orada oturuyormuşuz.Eşim,çocuklarım hep evdeyiz.İlk ben farkediyorum yangını,her yer duman oluyor bir anda.Bağırarak çocuklarımı eşimi uyarıyorum.Bir araya geliyoruz,giyiniyoruz,çıkmak üzere hazırlanıyoruz.Orada uyandım,hayır olsun inşaallah..
hadi öyle olsun.
yok yahu okul arkadasiydik sadece cok selamun aleyküm aleyküm selam hic sohbetimde yoktu pek kendisiyle ama kütüphanelere a$igim böylesi daha dogru olacak
hayırdır inşallah canım. allah korusun. pek bi mana çıkaramadım. etkilenme olablirimi acaba
ayrıca avatrın çok korkunç oda benim rüyama girerse hiç şaşmam
bunların hepsini bi gecedemi gördün canım:44:
hayır olsun inş.benimkinide yorumlayabilirmisin arkadaşım öncelikle Allah hayır etsin
kocamı gördüm rüyamda ona sol göğsümü gösteriyorum bak siyorum süt geliyor göğsümden elime alıp sıktım süt geldi
hırsız dolu eve girer. güzel bi çaban varsa ona devam et. şeytan zırvalarınıda aklından çıkarmaya uğraş.benm rüyamıda yorumlarmıısnız kızlarr:78:
2 gece önce elimde kuranı kerim bi toplulugun arkasındayım.sanıırm bi hoca var kendisini görmüorum ama sesini duyuyorum.sonra elimde kuranı kerim açıorum elimle sürmeye başlıorum kuranı yai okumaya.ama pekte beceremiorum böle çat pat..
\\dün gecede seytan,insan suretine bürünmüş beni kandırmaya çalışıyor birilerine karsı.ayyh o çok kötüydü ya ama.
oh yeni bi rüyantopiğiicanım selam benimnde rüyamı yorumlarsan sevinirim..çok kısaa
ben ve erkeke kardeşim biikenarda duruyoruz duvar gibi ucundayız ama sonrasında ben düşecek gibi oluyorummmaşagısıda uçurum.,,kerdeşim tam düşecekeken elimden tututp gülerek kurtuldum yorumunu beklityyorum
hayır olsn.Merhaba bir rüya gördüm bir türlü yorumlayamadım bir arkadaşıma sordum rüyamda kırmızı siyah gördüğüm için o rüya çıkar dedi bir de siz yorumlasanız.
rüyamda anneannemin eski evine gidiyoruz bahçesinde erik ağaçları falan vardı çocukluğumda . Erik ağacı kocaman olmuş yanına gidiyorum bakıyorum falan sonra etrafıma bakıyorum ailemden kimse yok karşı bina da bir yere gitmişlerdi bende yanlarına geçtim çay içtim sonra anneannemi sordum oda da bir kadına fal baktırıyor dediler .Odaya girdim bir kadın üstü siyah başında kırmızı başörtüsü vardı kadın anneannemin eline kına sürdü o arada anneannem çık dışarı dedi çıktım. Sonra ben fal baktırmak istedim kadının odasına gittim bana cem hocanın (üni de prof) hoşlantıısı olduğunu ama eşiyle benim aramda tereddüt yaşadığını söyledi. sen dedi çoğu zaman onun kalbinde baskın geliyorsun ama sonra eşine haksızlık yaptığını düşünüyor dedi.Sana karşı olan hisleri yoğunlaşırsa derslerimden geçeceğimi söyledi ama seni bir saplantı haline getirecek elde etmeye çalışacak dedi kafa karıştı sizce bu rüya neyin nesi.Hocaya karşı hiç bir düşüncem yok ama arkadaşım az çok anlar rüya dan bu rüya çıkar falan dedi. sizce ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?