Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

biraz daha detylı öğrenebilirmiyim canım
istersen özelden yaz

evet anneannem yaşıyor . Eski evleri satıldığı için uzun süredir gitmedik

Evet kızım olana kadar bayağı bayağı etkiledi.Gerçi şimdi eskisi kadar değilim... Şükürler olsun güzel sağlıklı bir kzım var Rabbim isteyen herkese anneliği tattırsın inş.

benim rüyamı da yorumlar mısınız_?

Kardeşimin evindeyiz erkek arkadaşımla telefonum çalıyor açıyorum ezan okunuyor korkup kapattım tekrar çaldı açtım gene ezan erkek arkadaşım sinirlendi kapıya yöneldi ben dur gitme nereye gideceksin falan dedim sonra camlı bi kapı vardı orda bir kadın belirdi kapıyı açın diyor biz korktuk açmıyoruz arkasından adamlar falan geldi işaret parmaklarını sallıyorlardı size gösterecegiz der gibi :S uyandım bütün evide kaldırdım ayagıya korkuyorum die :)

gene uykuya daldım saat 05,30dan sonra artık

kız cocugum olmuş bi oda'dayım bir sürü kadın var güya bunlar erkek arkadaşımın akrabaları halası nie aglıyor bu cocuk diyor 3 gündür emzirmedim diyrum nie emzirmedin dedi bilmiyorum kimse göstermedi dedim kadınlar bana surat yaptılar bende evden çıktım erkek arkadaşım aradı aglıyorum ben hüngür hüngür geliyorum falan dedi gelme dedim anneme götürdüm bebegi o beşik falan yapmış orda emzirecektim bi baktım dişleri var 3 günlük bebegin dişleri nasıl olur die şaşırdım sonra uyandım :18: aklıma takıldı bunlar ne demek.

Cnm tünaydın.
Kızım yeni diş çıkarıyor.Rüyamda kızımın dişlerinin birazı çııkmış ama çürüktü.Birde rüyamda bir bayan arkadaşımla eşlerimize mevsim meyveleri soyuyorduk...

kızlar ben rüyamda atamızı ve babası ali rıza efendi yi gördüm..

ali rıza efendi oturuyormuş atatürk te yanında o paltosuyla birlikte ayakta duruyordu.çok mutluydum ali rıza efendinin elini öpmek istiyordum diyordu ki kızım öpme elimi ben kimseye el öptürmüyorum.bende olsun siz bizim atamızı kazanmamız için vesile oldunuz izin verin öpeyim ellerinizi diyordum öpüyordum sonra kalkıp sarılıyordu bana.o anda çok duygusal oluyorum ağlamaklı bi halde böyle bulutların üzerinden beyaz yazılar halinde benim içimden geçenler yazıyordu bende sesli olarak okuyordum ama aslında Allah'a dua ediyorum,O 'na yakarışlarım bulutlarda yazıyordu.(kpss ye girdim biraz kötü geçti çok çalışıp hazırlanmıştım kafama çok takıyordum.)yazıda da Allah'ım çalışıp emek verdim istediğim gibi geçmedi sınavım herşeyi sana bıraktım,hakkımdan hayırlısını nasip eyle diye yazıyordu başkaşeyler de vardı ama hatırlamıyorum hepsini..

bi de atam la konuşuyordum bu sorunlar,ülkemizi kurtarmak istiyorum ama tek başıma ne yapabilirim ki diyorum,tanıdığım kimse yok,alt tarafı 2 yıllık bi önlisans okudum diyorum,elimden ne gelir diyorum.bana dedi ki BENİM KADAR MI ÇARESİZDİN,ZOR DURUMDAYDIN??

kızlar bu rüyamın etkisinden çıkamadım halen pazar gecesi gördüm yorumlayabilecek olanınız var mı

TEŞEKKÜRLER

diğer topiğede yazdım cevap veren olmamış çok önem veriyorum burüyayakızlar lütfen cevap bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…