oğün çok iydii kan tathlleirmde vardı temiz çıktı çok şükürr.......
saol megoSevindim canım.... geçmiş olsun...
saol mego
ama çok kötüyüüm annem öldüü yaa
pazar günü defnetcezz
aminn çok saoll cnmbasın sağolsun.Rabbim sabır versin
saol mego
ama çok kötüyüüm ananem öldüü yaa
pazar günü defnetcezz
benim rüyamı da yorumlar mısınız_?
Kardeşimin evindeyiz erkek arkadaşımla telefonum çalıyor açıyorum ezan okunuyor korkup kapattım tekrar çaldı açtım gene ezan erkek arkadaşım sinirlendi kapıya yöneldi ben dur gitme nereye gideceksin falan dedim sonra camlı bi kapı vardı orda bir kadın belirdi kapıyı açın diyor biz korktuk açmıyoruz arkasından adamlar falan geldiişaret parmaklarını sallıyorlardı size gösterecegiz der gibi :S uyandım bütün evide kaldırdım ayagıya korkuyorum die :)
gene uykuya daldım saat 05,30dan sonra artık
kız cocugum olmuş bi oda'dayım bir sürü kadın var güya bunlar erkek arkadaşımın akrabaları halası nie aglıyor bu cocuk diyor 3 gündür emzirmedim diyrum nie emzirmedin dedi bilmiyorum kimse göstermedi dedim kadınlar bana surat yaptılar bende evden çıktım erkek arkadaşım aradı aglıyorum ben hüngür hüngür geliyorum falan dedi gelme dedim anneme götürdüm bebegi o beşik falan yapmış orda emzirecektim bi baktım dişleri var 3 günlük bebegin dişleri nasıl olur die şaşırdım sonra uyandım :18: aklıma takıldı bunlar ne demek.
hayırdır canım. dedğin gibi diş çıkartıyo ya ondan görmüşsün. diğeride herzaman olabilecek bi durumCnm tünaydın.
Kızım yeni diş çıkarıyor.Rüyamda kızımın dişlerinin birazı çııkmış ama çürüktü.Birde rüyamda bir bayan arkadaşımla eşlerimize mevsim meyveleri soyuyorduk...
işe girmek ülken için bişeylr yapmak senin için çok önemli. çok idealist bir kişiliğin var anladığım kadarıyla. kendine kimi örnek aldığında belli. ama sınavının kötü geçtiğini düşünmen seni biraz karamsarlığa itmiş. ama belkide iyi bi sonuç çıkar ne dersin.kızlar ben rüyamda atamızı ve babası ali rıza efendi yi gördüm..
ali rıza efendi oturuyormuş atatürk te yanında o paltosuyla birlikte ayakta duruyordu.çok mutluydum ali rıza efendinin elini öpmek istiyordum diyordu ki kızım öpme elimi ben kimseye el öptürmüyorum.bende olsun siz bizim atamızı kazanmamız için vesile oldunuz izin verin öpeyim ellerinizi diyordum öpüyordum sonra kalkıp sarılıyordu bana.o anda çok duygusal oluyorum ağlamaklı bi halde böyle bulutların üzerinden beyaz yazılar halinde benim içimden geçenler yazıyordu bende sesli olarak okuyordum ama aslında Allah'a dua ediyorum,O 'na yakarışlarım bulutlarda yazıyordu.(kpss ye girdim biraz kötü geçti çok çalışıp hazırlanmıştım kafama çok takıyordum.)yazıda da Allah'ım çalışıp emek verdim istediğim gibi geçmedi sınavım herşeyi sana bıraktım,hakkımdan hayırlısını nasip eyle diye yazıyordu başkaşeyler de vardı ama hatırlamıyorum hepsini..
bi de atam la konuşuyordum bu sorunlar,ülkemizi kurtarmak istiyorum ama tek başıma ne yapabilirim ki diyorum,tanıdığım kimse yok,alt tarafı 2 yıllık bi önlisans okudum diyorum,elimden ne gelir diyorum.bana dedi ki BENİM KADAR MI ÇARESİZDİN,ZOR DURUMDAYDIN??
kızlar bu rüyamın etkisinden çıkamadım halen pazar gecesi gördüm yorumlayabilecek olanınız var mı
TEŞEKKÜRLER
diğer topiğede yazdım cevap veren olmamış çok önem veriyorum burüyayakızlar lütfen cevap bekliyorum
saol mego
ama çok kötüyüüm ananem öldüü yaa
pazar günü defnetcezz
hayır olsun. eşine olan aşkını gösterir canım. etrafında bu tür yaşan abi rolay varsa, yada tv den , gazeteden okuyup etkilenmişsen (yasak ilişkiden bahsediyom), kk da da okumuş olabilrsin, empati yapmış olabilirisin. ben olsam ne yapardım .gibi. oda rüyana bu şekilde yansımış olabilir.Benim rüyam hakkında da fikirlerinizi yazarsanız sevinirim kızlar. Rüyamda eşimi gördüm ama o başkasıyla evliydi, ben de başkasıyla! İkimiz de diğer eşlerimizi sevmiyorduk ve yine birbirimize aşıktık ama yanlış olur düşüncesiyle bu durumu rüyadaki eşlerimize açıklayamıyorduk ve aramızda bir ilişki yoktu. Her ikimiz de eşlerimizle birlikte ailece görüşüyorduk, birbirimizin evlerine gidiyorduk ve her fırsatta başbaşa kalıp konuşmaya çalışıyorduk. Yani eşimle kendimi rüyamda yasak aşk içinde gördüm!
Çok garip bir rüyaydı ya, yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.
hayrolsunRüyamda bir bayan arkadaşım beni ziyarete gelmiş bayağı muhabbet ediyoruz falan bana göğüslerini gösteriyor sonra hediyeler getirmiş onları veriyor önce mor renkli bir terlik veriyor sonra bej renkli kurdelalı önü açık ayakkabı veriyor yine bej renkli bir baş örtüsü veriyor... Nedir anlamadım?
hayırıdır inş.yine garip bi rüya!!!
koskacaman bi site ama nasıl büyük site ya anlatamam.uzun aprtamanlar var.sitenin tam oratsındada boyuna dogru upuzun bi havuz.derinliğide fazla.ama az bi su var balıkların yüzebilecegi kadar.havuzun suyu yeşilimtrek ve içinde alabalıklar var .yanımda annem babam.ve sitenin görevlisi gibi bi adam bize alabalıkları gösterio.site sakkinleri bnları tutup yiomusunuz dioruz adam hayır dior..
bunun bi anlamalı varmıdırkii??
hayrolsun inş.canım benim rüyamıda yorumlarsan sevinirim...
rüyamda ben ve babm var,babamın başında bir kasket var(önceden takardı babam)
ben 8,9 büyük tencere yemek yamışım yanyana üzerleri gazete ile kapalı,birinde yoğutlu çoba diğerinde pilav var,diğer tencerelerde ne olduğunu bilmiyorum...yanlarında başka tencerelerdede yemek ver bir kaçtanede onlar benim değilmiş...
konuşmadığımız bir üvey teyzemin kızı var(ailecek pek sevmeyiz birbirimizi)gelip bende kepçe istedi nazikçe,ben azarlayıp kovdum...defol git gibi birşeyler dedim...kepçe kaşık filan alamadan gitti...
şimdiden teşekkürler....
bende 2 keredir kızılımsı 1 yaşlarında erkek çocuğunun sağ göğsümü emdiğini görüyom ama süt çıkmıo bunu farklı günlerde görüyorum kafama takıldı bide peynirli pohca görüyom dünkü rüyamdakindede yedim sıc<aktı ve güzeldi ama şu çocuk rüyasına yorum getiriseniz sevinirim
hayırdır inşallah.Rüyamda iki bacağımda da kocaman parçalar halinde petekli bal gördüm. yani bacağımın belli kısımlarında tenim yerine bal peteği yer alıyor. içleri bal doluydu. sağ bacağımın üst kısmına baktığımda ise bordür gibi mor şerit görüyorum üzerine simetrik dizilmiş tellerle dolu. korkup anneme gösteriyorum. annem elini dizimin altına atıyor ve küp şeklinde doğranmış pişmiş bir et çıkarıyor ve aa bak burada da tas kebebı var diyor. Rüyadan çok etkilenerek kalktım. rüyamın tamamını yorumlarsanız sevinirim.
çok manasız geldi bana rüyan canım ya. özellikle tas kebabı kısmı.
yemek programı felanmı izledin acaba.
bal için ağız tadı diyecem ama
hayır olsun inş
işe girmek ülken için bişeylr yapmak senin için çok önemli. çok idealist bir kişiliğin var anladığım kadarıyla. kendine kimi örnek aldığında belli. ama sınavının kötü geçtiğini düşünmen seni biraz karamsarlığa itmiş. ama belkide iyi bi sonuç çıkar ne dersin.
Canım Rabbim mekanını cennet etsin geride kalanlara sabır versin.Varmıydı bir hastalığı?Nereye defnedeceksiniz karşıyakayamı?
başın sağolsun canım . allah rahmet eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?