Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

Benim rüyam hakkında da fikirlerinizi yazarsanız sevinirim kızlar. Rüyamda eşimi gördüm ama o başkasıyla evliydi, ben de başkasıyla! İkimiz de diğer eşlerimizi sevmiyorduk ve yine birbirimize aşıktık ama yanlış olur düşüncesiyle bu durumu rüyadaki eşlerimize açıklayamıyorduk ve aramızda bir ilişki yoktu. Her ikimiz de eşlerimizle birlikte ailece görüşüyorduk, birbirimizin evlerine gidiyorduk ve her fırsatta başbaşa kalıp konuşmaya çalışıyorduk. Yani eşimle kendimi rüyamda yasak aşk içinde gördüm!

Çok garip bir rüyaydı ya, yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.

Rüyamda bir bayan arkadaşım beni ziyarete gelmiş bayağı muhabbet ediyoruz falan bana göğüslerini gösteriyor sonra hediyeler getirmiş onları veriyor önce mor renkli bir terlik veriyor sonra bej renkli kurdelalı önü açık ayakkabı veriyor yine bej renkli bir baş örtüsü veriyor... Nedir anlamadım?

yine garip bi rüya!!!
koskacaman bi site ama nasıl büyük site ya anlatamam.uzun aprtamanlar var.sitenin tam oratsındada boyuna dogru upuzun bi havuz.derinliğide fazla.ama az bi su var balıkların yüzebilecegi kadar.havuzun suyu yeşilimtrek ve içinde alabalıklar var .yanımda annem babam.ve sitenin görevlisi gibi bi adam bize alabalıkları gösterio.site sakkinleri bnları tutup yiomusunuz dioruz adam hayır dior..
bunun bi anlamalı varmıdırkii??

canım benim rüyamıda yorumlarsan sevinirim...
rüyamda ben ve babm var,babamın başında bir kasket var(önceden takardı babam)
ben 8,9 büyük tencere yemek yamışım yanyana üzerleri gazete ile kapalı,birinde yoğutlu çoba diğerinde pilav var,diğer tencerelerde ne olduğunu bilmiyorum...yanlarında başka tencerelerdede yemek ver bir kaçtanede onlar benim değilmiş...

konuşmadığımız bir üvey teyzemin kızı var(ailecek pek sevmeyiz birbirimizi)gelip bende kepçe istedi nazikçe,ben azarlayıp kovdum...defol git gibi birşeyler dedim...kepçe kaşık filan alamadan gitti...

şimdiden teşekkürler....

bende 2 keredir kızılımsı 1 yaşlarında erkek çocuğunun sağ göğsümü emdiğini görüyom ama süt çıkmıo bunu farklı günlerde görüyorum kafama takıldı bide peynirli pohca görüyom dünkü rüyamdakindede yedim sıc<aktı ve güzeldi ama şu çocuk rüyasına yorum getiriseniz sevinirim

hayır olsun canım.
bu ilişkin gizlimi yoksa herkezce biliniyomu

Rüyamda iki bacağımda da kocaman parçalar halinde petekli bal gördüm. yani bacağımın belli kısımlarında tenim yerine bal peteği yer alıyor. içleri bal doluydu. sağ bacağımın üst kısmına baktığımda ise bordür gibi mor şerit görüyorum üzerine simetrik dizilmiş tellerle dolu. korkup anneme gösteriyorum. annem elini dizimin altına atıyor ve küp şeklinde doğranmış pişmiş bir et çıkarıyor ve aa bak burada da tas kebebı var diyor. Rüyadan çok etkilenerek kalktım. rüyamın tamamını yorumlarsanız sevinirim.

hayırdır canım. dedğin gibi diş çıkartıyo ya ondan görmüşsün. diğeride herzaman olabilecek bi durum

işe girmek ülken için bişeylr yapmak senin için çok önemli. çok idealist bir kişiliğin var anladığım kadarıyla. kendine kimi örnek aldığında belli. ama sınavının kötü geçtiğini düşünmen seni biraz karamsarlığa itmiş. ama belkide iyi bi sonuç çıkar ne dersin.

hayır olsun. eşine olan aşkını gösterir canım. etrafında bu tür yaşan abi rolay varsa, yada tv den , gazeteden okuyup etkilenmişsen (yasak ilişkiden bahsediyom), kk da da okumuş olabilrsin, empati yapmış olabilirisin. ben olsam ne yapardım .gibi. oda rüyana bu şekilde yansımış olabilir.
tatlı rüyalar.

hayrolsun
o arkadaşın bir sırrını paylaşabilir seninle

hayırıdır inş.
balık kısmettir canım

hayrolsun inş.

tolpu bi olay var sanki.düğün olabilir, cenaze olabilir, başka bş ey olabilir.
ve birnin sana bi işi düşüyo ama sen redddeiyosun

evlimiyiz? öyleyse bebek varmı- yada bebek özlemi?
hayırdır inşallah.
çok manasız geldi bana rüyan canım ya. özellikle tas kebabı kısmı.
yemek programı felanmı izledin acaba.
bal için ağız tadı diyecem ama
hayır olsun inş

hayır olsun inş[/QUOTE]

yok cnm çalışıyorum zaten fazla tv seyredemiyorum. bal peteği yorumlarına bakılırsa yüklü bi para mirastan bahsediyor. ama diğerlerinin ne anlama geldiğini inan bende anlamadım. Nimet kısmettir :) tşk ederim yorumun için.

hayır olsun inş

yok cnm çalışıyorum zaten fazla tv seyredemiyorum. bal peteği yorumlarına bakılırsa yüklü bi para mirastan bahsediyor. ama diğerlerinin ne anlama geldiğini inan bende anlamadım. Nimet kısmettir :) tşk ederim yorumun için.[/QUOTE]
kendi yormunu kndin yap gibi oldu canım. hayırlısı olsun. tatlı rüyalar

çok teşekkürler datlucadu yorumun için

Canım Rabbim mekanını cennet etsin geride kalanlara sabır versin.Varmıydı bir hastalığı?Nereye defnedeceksiniz karşıyakayamı?

amin cnm saolsınn geride klanlara saglık versinn elden bie gelmiyor hastalıgı yaşılı işte hep var olan hastalıklarıydı çok üzüzldüm iştee(evt oryaa defnedildipazar günü mevlidi olcak haftaya yaaas

başın sağolsun canım . allah rahmet eylesin

[çok saol datlu cadım ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…