slm canım
eşim rüyasında bir sürü böcek öldürmüş..siyah kırmızı..
bende rüyamda gelinliğimi tekrar giyiyordum dışarda geziyordum ..annemde misafir vardı sonra onlara gidiyordum
teşek şimdiden
günaydın süper.
hayrolsun inş
eşin vesveselerinden kurtuluyo. yada sıkıntıları var ve onlardan kurtulmaya uğraşıyo.
senin rüyana gelince.
gelinliğin çok güzeldi galiba. sanada çok yakışmıştır eminim. belki giymeye doyamadıysan ondan girmiştir rüyana
geçen akşam ayrı olduğum eski sevgilimin beni tekrar sevmesi barışıp hayırlı bi yuva kurmamızı Rabbim nasip etsin diye dua edip istihareye yattım. rüyamda sevgilim geliyor ben seni seviyorum deyip bana sarılıyor üstünde kot ceketi var benim üstümde de yeşil mont . sonra beni bi yere götürüyor böyle yeşillik yüksek bi alan alt tarafta masmavi deniz var ve manzara çok güzeldi. benim için yorumlarsanız çok sevinirim
tatlım kavuşacaksınız..
gayet net herşey..yeşil renk görmüşsün ne güzel..
allah kavuştursun canım..
eger kırmızı olsaydı engel..siyah olsaydıda olumsuz olurdu..
wowe bir deniz görmüşsün ne kadar güzel...çok mutlu olucaksınız..
deniz görmek arzuların gercekleşmesidir...
arzuların isteklerin gercek olucak canım...:81::81::81:
mutluluklar:103:
inşallah canımm, güzel yorumun için çok teşekkür ederim, Allahımm Hepimizin gönlüne göre versin
hayır olsun inşallah canım. yenimi evlisin canımmerhaba arkadaşalr bende dün gece rüyamda altın gördümm
küçük altınlar vardı elimde hatta biri yarım altındı yanımda annem vardı bende 2 küçük 1 yarım altın vardı elimde annemdede aynı annem onları bana veriyordu bunlarda senin olsun diyee..bende alıyorum bu altınları mendil gibi bir beze sarıyorum saklıyorum.
ne anlama geliyor acaba
hayır olsun inşallah canım. yenimi evlisin canım
tamam canım bende hamileliği soracaktım. yani ona yoracaktım ki hamileymişsin . cinsiyeti kız mı yoksayok canım yeni sayılmaz 1.5 yıllık evliyim 7.5 aylıkta hamileyimm
hayırdır inşallah canım. kısmet diyelim öyle olsun inşallah.Merhaba canım ...
Rüyamda kek yapıp kalıba dökmek istiyordum fakat bulamayınca fırın tepsisine döküp fırına verdim.Pişerken baktım dilimlenmiş ekmek halini almışlardı.Çok güzel pişiyorlardı annemde vardı rüyamda...
biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisin canımrüyamda kırık bi cam gördüm kahve renginde
kapı camıydı yorumlar msınız ?
bnm odamın kapı camının çok az bi yeri kırılmış sadece boş boş kapının camına bakıyordum rüyamda
daha önce kapının camı bileğime düşmüştü bileğim kesildi acaba ordan mı aklımda kaldı anlamadım :2:
girip çıktıkça o olayı hatırlıyosan o girmiş olabilir canım.
hayır olsun genede
hayırdır inşallah canım. kısmet diyelim öyle olsun inşallah.
biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?