Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

slm canım
eşim rüyasında bir sürü böcek öldürmüş..siyah kırmızı..
teşek şimdiden

günaydın süper.
hayrolsun inş
eşin vesveselerinden kurtuluyo. yada sıkıntıları var ve onlardan kurtulmaya uğraşıyo.
senin rüyana gelince.
gelinliğin çok güzeldi galiba. sanada çok yakışmıştır eminim. belki giymeye doyamadıysan ondan girmiştir rüyana

günaydın canım
evet çok güzeldi..hiç çıkarmak istememiştim:82:
ay teşekkürler canım..nerden hissetin yakıştıgını
çok merak ettiysen bakabilirsin:82:

geçen akşam ayrı olduğum eski sevgilimin beni tekrar sevmesi barışıp hayırlı bi yuva kurmamızı Rabbim nasip etsin diye dua edip istihareye yattım. rüyamda sevgilim geliyor ben seni seviyorum deyip bana sarılıyor üstünde kot ceketi var benim üstümde de yeşil mont . sonra beni bi yere götürüyor böyle yeşillik yüksek bi alan alt tarafta masmavi deniz var ve manzara çok güzeldi. benim için yorumlarsanız çok sevinirim

tatlım kavuşacaksınız..
gayet net herşey..yeşil renk görmüşsün ne güzel..
allah kavuştursun canım..

eger kırmızı olsaydı engel..siyah olsaydıda olumsuz olurdu..
wowe bir deniz görmüşsün ne kadar güzel...çok mutlu olucaksınız..
deniz görmek arzuların gercekleşmesidir...
arzuların isteklerin gercek olucak canım...:81::81::81:
mutluluklar:103:

inşallah canımm, güzel yorumun için çok teşekkür ederim, Allahımm Hepimizin gönlüne göre versin

inşallah canımm, güzel yorumun için çok teşekkür ederim, Allahımm Hepimizin gönlüne göre versin

rica ederim tatlım..yorumcu falan degilim ama bildigim üzere söyledim..

sevenler ayrılmasın
güzel olucak herşey merak etme sen:87:

merhaba arkadaşalr bende dün gece rüyamda altın gördümm

küçük altınlar vardı elimde hatta biri yarım altındı yanımda annem vardı bende 2 küçük 1 yarım altın vardı elimde annemdede aynı annem onları bana veriyordu bunlarda senin olsun diyee..bende alıyorum bu altınları mendil gibi bir beze sarıyorum saklıyorum.

ne anlama geliyor acaba

hayır olsun inşallah canım. yenimi evlisin canım

Merhaba canım ...
Rüyamda kek yapıp kalıba dökmek istiyordum fakat bulamayınca fırın tepsisine döküp fırına verdim.Pişerken baktım dilimlenmiş ekmek halini almışlardı.Çok güzel pişiyorlardı annemde vardı rüyamda...

hayırdır inşallah canım. kısmet diyelim öyle olsun inşallah.
rüyamda kırık bi cam gördüm kahve renginde
kapı camıydı yorumlar msınız ?
biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisin canım

bnm odamın kapı camının çok az bi yeri kırılmış sadece boş boş kapının camına bakıyordum rüyamda
daha önce kapının camı bileğime düşmüştü bileğim kesildi acaba ordan mı aklımda kaldı anlamadım :2:

girip çıktıkça o olayı hatırlıyosan o girmiş olabilir canım.
hayır olsun genede

ii akşamlar kızlar bende geçenki rüyamı yazmiştım erkek çocuğunu emzirdiğimi yazmiştm arkadaş sormuş evlimisin die evet evliim vee çook büyük bebek özlemim var anne olmayı çok istediğimden mi hep aynı rüyayı görüyom galiba o manaya gelio ama eskisi kadar takmıyorum sonuçta 4,5 sene oldu kaşarlandım artık desemde üzülüyom tabiki neyse sıkmayım sizi eğer bunun başka manası varsa yorumlarsanız sevinirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…