Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

merhabalar
benim rüyamı da yorumlarsanız çok sevinirim

rüyamda eski bir komşumuzu rahibe olarak gördüm
ablasının da başında kırmızı bir taç vardı
ben de uzun basma çirkin bir etek giymiştim ve kırışık bi tülbent bağlamıştım normalde rüyamda da açığım güya biz de camiye gidecekmişiz ama onlardan saklıyoruz bi de normal halimden daha zayıftım

böyle bir rüya işte

selam cnaım bende rüyamda hamile kalmışım felan ....sonrasında tam 4 tane çoçuk gördüm

hepsini ben dogrumuşum ay diyorum ya ben nasıl bakcam 4 tane çoçuk ga diyorum amnlamı varmıdirkii:)eşime anlatım çok sevindi keşeke diyorrrrrr

günaydın canım,

bugün rüyamda annemin amcasının kızını gördüm..beni gördü bana dediki..senin güzelliğinin hala tadında olması ..korunmandan dolayı dedi..(ilişki açısından yani..)
çoçuk falan düşünmeyip korunuyorum ya ondan..bende ona hiç birşey demedim..gel dedim bize gidelim o da dedi kocamdan izin alıyım..telefeon açtı gidiyim dedi..kocası bagrıdı cagırdı senin bu yaptugun kaç..gitme v.s. tel kapandı...bugün kalktımki sabah eşi öldügünü hatırladım..eşi yok şuan..

sonra ben eski işyerimdeydim..toplu iğne fabrikası orda çalışıyordum ablamla..evliyim ama..
sonra şuan ki işyerimde çalşıyorum altın muhabbetleri falan geciyor..diyorum nasıl altın alıcam şöylemi bana gösteriyorllar..şöyle diye..
ben de kaynımla onun şekline bakıyoruz boncuklu flana oluyor..beyaz altın olarak görüyorum vs.

teşek..şimdiden..

canım sürekli gördüğünüde söylemişsin ya bilibçaltı ile alakalı bi durum.

inşallah en kısa zamnada gerçekleşir rüyaların

tatlı rüyalar

dindar insanlarmıydı bu komşularınz, birazda üzerinizde baskı kurmaya mı çalışıyolardı acaba

hayır olsun
sıkıntılarından kurtuluyon canım inşallah.

o kişinin seni kıskandığını düşünürmüsün:97:
altını ben bebekle eşleştiryom ama kısmette olabilir.

Canım inş. gerçek olur .....

Herkese günaydın...
Gördüğüm rüyanın etkisiyle sabah annemle babamla telefonda konuşurken bozuk attım ikisinede :)
Rüyamda eşim 3-4 günlüğüne iş seyahatine çıkıyor annem babamda bizdeler bunu bile bile beni yalnız bırakıyorlar.Babam önden çıkıyor annemde her zamanki gibi ardına düşüyor.Sinirleniyorum komşulara şikayet ediyorum onları bak beni yalnız bırakıp gidiyorlar diye.Annemde daha bana teselli veriyor bir şey olmaz gibisinden babama hak veriyor.Çok kızıyorum
Anneme anlattım rüyayı 'tersi çıkar rüyaların ben seni bırakıp gidermiyim hiç? ' diyor ...
Gece boyu kızımın huysuzluğu nedeniyle zırt pırt uyanıp uyumaktan kaç kez rüya gördüm bilmiyorum ama en net hatırladığım iki rüyaydı sadece.
İkincisindede bir şirkette çalışıyordum en yakın arkadaşımla patronumuz bayandı bana sevmediğim bir iş vermişler ve yeni başlamışım işe kadın beni çağırıyor yanına ve karşılıklı olarak anlaşıp işten ayrılmamı istiyor güleryüzle bende aynı güleryüzle cevap verip rahatsızlığımı söylüyorum ve gösterdiği kağıdı imzalayıp paramı alıp çıkıyorum o sırada ünlü bir bayla karşılaşıyorum benim işten çıkmama çok bozuluyor... Konuşmak için yanıma geliyor ama konuşamadık bir türlü :)

selamlar
benim nacizane rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim
eşimle bir gemideyiz.neyse eşim geminin bir ucunda ben bir ucunda.sonra dalgalar bina boyu kadar yükseliyor o kadar yüksek ki
deniz kabarıyor resmen..
ama ne hikmetse o gemi batmıyor
sallanıyor ama batmıyor
sonra eşime koşuyorum geminin bir ucuna ama bulamıyorum
teşekkürler

hadi bakalım yazmış bileeehayır olsunnn

hayırolsun megomm

Günaydın arkadaşlar bende Rüyamda burmalı altın bilezik takıyorum yorum mu nedir acaba ?

GÜNAYDIN dadlu..
bizim bir komşu rüyasında ..bizim annemi evini görmüş..

kapı açıkmış..odada krem rengi parıl parıl parlayan bir halı görmüş..:98:

hayırdır inşallah canım. dedeiğin gibi uykunun bölünmesinden dolayı konuşamamışsındır. genel manada annene katılıyorum

o gemi evliliğiniz canım. belki şu aralar biraz çalkantılı bi dönemdesin. ama ne olursa olsun oevliliğin devam edecek.
hayır olsun inşallah.

yok canım hatta neredeyse ateistlerdi

hımm. belki onların bu durumundan etkilendiğiniz için onlardan çekinerek gidiyodunuz camiye. ve size yukardan bakan tiplerse kendini öyle çirkin görmüşsündür.

Günaydın arkadaşlar bende Rüyamda burmalı altın bilezik takıyorum yorum mu nedir acaba ?
duble kısmet diyelim.
yada ikiz bebek(attım)

hayır olsun.

GÜNAYDIN dadlu..
bizim bir komşu rüyasında ..bizim annemi evini görmüş..

kapı açıkmış..odada krem rengi parıl parıl parlayan bir halı görmüş..:98:
misafir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…