Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

yorumların çok hafif dadlu..:78:
yazdıklarımız hep havada kalıyor..:92:
derinlemesine bir yorumun yok..gercekten nacizane....:89:

bu zamana kadar ki cevapaların için çok teşekkürler..

Tünaydın herkese
Rüyamda kayınvalidem eltilerim ve küçük kaynımı birde eşimi gördüm.Ben koca bir kazanda hatta leğende yemek yapıyordum büyük eltime içinde yeşil fasulye eksik diyordum güzel ve çok oluyordu yemek.Kayınvalidem sırtımı sıvazlayarak gülerek benimle şakalaşıyordu ben yemek yaparken.Annemle bakışıyorduk o sırada... Kaynım telefonla eşimi arıyordu ve kimseye belli etmeden çantasını ve bir kaç birşeyi odadan almamızı istiyordu ben gidip alıyordum ama elime lastik gibi bir cep telefonu geçiyordu güya onu küçültmeye çalışıyordum ama bıçakla kesiyordum kenarlarını ama kopmuyordu eşi gördü bir şey olmaz dedi.
Nerden girdiler rüyama eşimin ailesi anlamadım ...

slm tatlu cadu. bende rüyamda ucu siyah bir mızrağı sağ ayağıma baş parmağımın hizasına sapladım.mızrak çift uçlu bir mızraktı.ayağımın bir ucundan girerek diğer tarafınıda deldi. bide o kısmı yaktım duman çıkıyordu.daha sonra Allah a birşey için yalvardım.sana daha çok ibadet edicem gibisinden bi yalvarıştı.sonra ayağımdaki yanğını söndürdüm ama bunları yaparken hiç canım acımadı..bu sırada bi, akrabamızın evindeymişiz annem mutfakta hamurla uğraşıyodu.bnde yanına gidip ayağımı gösterdim ama ayağımda mızrağın dirdiği er dışında hiç bir iz yoktu oda çok küçük birşeydi.daha sonra annm ordaki bi içeceği içmek istedi bende anneme burası bizim ev değil izin almadan içemeyiz dedim.yorumlarsan çok sevinirim canım

yorumların çok hafif dadlu..:78:
yazdıklarımız hep havada kalıyor..:92:
derinlemesine bir yorumun yok..gercekten nacizane....:89:

bu zamana kadar ki cevapaların için çok teşekkürler..

anacım hergün görülen rüyaya yorum yapılırmı. haftanın 7 günü rüya görüyon ve derinlemesine yorum istiyon . günlük yaşadıklarını rüyalarına aktarıyon bunun yorumu morumu olmaz

Merhaba bende sık sık çocuklarıma birşey olduğunu ve benim onları kurtaramadığımı, sadece bağırma seslerini duyup ulaşamadığımı görüyorum en son dün gece gördüm kızım çığılık çığlığa anne diye bağırıyor ama ben yerimden hareket bile edemiyordum sanki felç olmuş gibi kalkmak istiyorum ama kalkamıyorum bu rüyayı devamlı görüyorum ve neden olduğunu anlamıyorum

canım çok laf varr et ona yorumalrnırrr.hayrı olsunnn

bişeye üzüzlme sakın

bende anlatayim ozaman.
bende dün gece gördüm.. bir eglence gibi biyerdeyim bir erkekle tanisiyorum ve ayni aksam hemen sevgili oluyoruz.O aksam bayagi bi zaman geciriyoruz onunla.. benim icin herseyi yapiyor cok iyi bana karsi hatta ben onu bazen red ediyordum..diyordumki ona "neden bukadar iyisin bana neden bukadar cok sey yapiyorsun benim icin..daha bu gece tanistik tanimiyorsunki tam olarak beni".
yani inanki okadar cok iyidiki kendi kendime diyordum olamaz böyle iyi bir erkek. arkadaslarimizda cok sevinmislerdi kutluyorlardi ikimizin sevgili olmasini..
Sence bunun anlami nedir??

hayrolsun. senin onlara br iyiliğn dokunacak . zor durumda olmana rağmen,belkide laflarını duymana rağmen sineye çekecen

bi adağın felanmı var senin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…