duble kısmet diyelim.
yada ikiz bebek(attım )
hayır olsun.
misafir
yorumların çok hafif dadlu..:78:
yazdıklarımız hep havada kalıyor..:92:
derinlemesine bir yorumun yok..gercekten nacizane....:89:
bu zamana kadar ki cevapaların için çok teşekkürler..
Istifa ediyorummmmm üleynnnnn:84::84:
edemesinno yorumarlın bilee yeityorrrrIstifa ediyorummmmm üleynnnnn:84::84:
Tünaydın herkese
Rüyamda kayınvalidem eltilerim ve küçük kaynımı birde eşimi gördüm.Ben koca bir kazanda hatta leğende yemek yapıyordum büyük eltime içinde yeşil fasulye eksik diyordum güzel ve çok oluyordu yemek.Kayınvalidem sırtımı sıvazlayarak gülerek benimle şakalaşıyordu ben yemek yaparken.Annemle bakışıyorduk o sırada... Kaynım telefonla eşimi arıyordu ve kimseye belli etmeden çantasını ve bir kaç birşeyi odadan almamızı istiyordu ben gidip alıyordum ama elime lastik gibi bir cep telefonu geçiyordu güya onu küçültmeye çalışıyordum ama bıçakla kesiyordum kenarlarını ama kopmuyordu eşi gördü bir şey olmaz dedi.
Nerden girdiler rüyama eşimin ailesi anlamadım ...
Istifa ediyorummmmm üleynnnnn:84::84:
canım çok laf varr et ona yorumalrnırrr.hayrı olsunnn
bişeye üzüzlme sakın
hayrolsun. senin onlara br iyiliğn dokunacak . zor durumda olmana rağmen,belkide laflarını duymana rağmen sineye çekecenTünaydın herkese
Rüyamda kayınvalidem eltilerim ve küçük kaynımı birde eşimi gördüm.Ben koca bir kazanda hatta leğende yemek yapıyordum büyük eltime içinde yeşil fasulye eksik diyordum güzel ve çok oluyordu yemek.Kayınvalidem sırtımı sıvazlayarak gülerek benimle şakalaşıyordu ben yemek yaparken.Annemle bakışıyorduk o sırada... Kaynım telefonla eşimi arıyordu ve kimseye belli etmeden çantasını ve bir kaç birşeyi odadan almamızı istiyordu ben gidip alıyordum ama elime lastik gibi bir cep telefonu geçiyordu güya onu küçültmeye çalışıyordum ama bıçakla kesiyordum kenarlarını ama kopmuyordu eşi gördü bir şey olmaz dedi.
Nerden girdiler rüyama eşimin ailesi anlamadım ...
slm tatlu cadu. bende rüyamda ucu siyah bir mızrağı sağ ayağıma baş parmağımın hizasına sapladım.mızrak çift uçlu bir mızraktı.ayağımın bir ucundan girerek diğer tarafınıda deldi. bide o kısmı yaktım duman çıkıyordu.daha sonra Allah a birşey için yalvardım.sana daha çok ibadet edicem gibisinden bi yalvarıştı.sonra ayağımdaki yanğını söndürdüm ama bunları yaparken hiç canım acımadı..bu sırada bi, akrabamızın evindeymişiz annem mutfakta hamurla uğraşıyodu.bnde yanına gidip ayağımı gösterdim ama ayağımda mızrağın dirdiği er dışında hiç bir iz yoktu oda çok küçük birşeydi.daha sonra annm ordaki bi içeceği içmek istedi bende anneme burası bizim ev değil izin almadan içemeyiz dedim.yorumlarsan çok sevinirim canım
edemesinno yorumarlın bilee yeityorrrr
datlu cadıı....çok teşekürlerrr
Canım yok olurmu öyle şey Kısada olsa memnunum senden gitme bir yere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?